bu gece çatı delinse ama kocaman delinse ve aşağıdakiler su içinde uyansalar hergün çalar saat görevini yapan bulaşık makineleri çalışmaz hale gelse Allahım kötüyüm billiyorum ama lütfen lütfen..psikopatlar ama bugün birbirimize girdik ben 9 aylık hamişken kadın beni hüngür hüngür günlerce ağlattı evin yatak odası boşluğa bakıyor ne kötü di mi arkadaşlar dua edin bana bu şer insanlardan kurtulayım :18:
yaaa heççç sormaaa flockemm gene pazartesiiiiahanda burcum gelmiş....gene pazartesi oldu be burcum....
günaydın tuğçem.........günaydınlarrrrr
aslına bakarsan pek iyi değildi be burcum.......pazartesi günlerini hiç sevmiyom ama bazen yeni bi haftaya başlamak ii oluyo...hafta sonu naptınız bakayımmmm hele bi vukatttt varmı
aslına bakarsan pek iyi değildi be burcum.......pazartesi günlerini hiç sevmiyom ama bazen yeni bi haftaya başlamak ii oluyo...
niye noldukiii:26:aslına bakarsan pek iyi değildi be burcum.......pazartesi günlerini hiç sevmiyom ama bazen yeni bi haftaya başlamak ii oluyo...
evdeydim gene son 5-6 haftadır dısarı cıkamıyom biri benim basıretimi bağladı kesinnnnn:26::26::26:sen ne ettin burcum pazar günü?
gunaydın sweddddyyyygünaydınlarrrrrrrrrrrr
eften püften uyduruk nedenlerden tripler ve hafif atışmalar işte...mutlaka sizde de oluyordur.ortada adam akıllı bi neden yok ama her iki taraf gardını almış atışmaya hazır durumdaniye noldukiii:26:
gunaydın sweddddyyyy
günaydın sweddyim
günaydın sweedy....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?