Ölümüne Geyik Topiği :-))

aaaa evet ya feriha vardı bugun tühhhh ben unuttum ya
ama eşim şimdi tv izliiyoo neyse özete bakarımmm ne oldu önemli olarakk yuzuk bulundu muu

evet evet suan tam polisler gelip bulundugunu haber verdiler sikayet geri alinmis....önyargi nelere mal oluyor

kizlar havuclu portakalli kaaoli kek yaptim bide kisir.

cay yaparim ama kola da var.buyrun gelinnnn

biraz onlardan biraz oglusumdan yersiniz.

hevuk nasilsin cnmmm

Afiyet bal seker olsun canım bende severim havuçlu keki deişik yapıyorum ben kavrulmuş ceviz havuç tarçın..Oğluşunu bitirirsek kızma ama ..İyiyim canım Ay sana nekadar güldüm tel elinde uyumuşsun ya ..bende 4 filandı yattım...

merhabaaaa bende bugün kısır yaptım kocacığım çok seviyooo bide milföyden börek yaptım yedık bizz sana afıyet olsun tatlımm

Sanada afiyet olsun ben açım hemde çokk bizim herifi bekliyorum bende fırında tavuk çorba hazırından pilav salata yaptım bekliyorum...

oglumuun bezini aldim.

aninda jacti cekyata cikti

alayim derken bir anda kafa ustu yere dustu

sislik fln yok ama cok korktuk

bilinc kaybi da yok.simdi babasiyla

ben cikiyorum kizlar.parola bi ara veririm tarifi k bakma

cok uzgunum da ha 14 aylik

yok tarife gerek yok canim sagol...cocuga üzüldüm ya, uyumamasina dikkat edin giderken, kusma olmazsa korkmayin..gecmis olsun

evet evet suan tam polisler gelip bulundugunu haber verdiler sikayet geri alinmis....önyargi nelere mal oluyor

:101: bi ben izlemiyorum dizi heralde hiç öyle bağımlı olmadım dizilere benimde eşim izliyo Fatma gülün suçu ne öy.bir geçer zamanki muhteşem yüzyıl bende mecbur onla izliyorum izinli oldumu sabah başlıyo evlilik programlarıyla ..Biz değişiğiz o garı ben herüf sanki...

aaaaa gecmışş olsun cnm yaaa bişi yoktur inş çocuk düşe düşe bbüyür derler ama kafa önemlı tabıı aman dıkkat...

ay bende izleyemıyorum şimdi kocacığım bakıyo tv ye sevmıyo dızı fılan yaaaaaa

Aşkitom korkma canım okadar birşey olmaz ilk kezmi düştükü..Benim arkadaşın bebegi benim yataktan düştü yatagın kenarına çarptı sonra komidiye sonra yüz üstü yere halıda yoktu Bizde eşlerle film izliyoduk..katıldı kaldı sonra acile götürdük temografi filan bişey çıkmadı doktorda kafa üstü düşmesi önemli ama korkulcak bişey olmaz.. ama alnını çarpmasın beynindeki hücreleri öldürüyo dedi...

Sanada afiyet olsun ben açım hemde çokk bizim herifi bekliyorum bende fırında tavuk çorba hazırından pilav salata yaptım bekliyorum...

hevuk madem acikmissin, bir tabak ye esin gelene kadar, sonra onunla yine yersin, böylece kilo alirsin ayy senin bu zayifligin benim kafama takildi acikip yemeyince daha mide kücülür

cnm yol beklemek zordur bilirimm ya allah sabır versınn.

Bana yazdın sanırım İŞyerine gitti canım ya haberim varda Ben onu bekliyorum hala gelemedi misafirleri filan var heralde...Bide motorsiklet kullanıyo yarış motoru aldı onunla gidince korkuyorum bişey oldu diye..En sonunda elimde kalıcak bişey diyincede küsüyo balık burcu kendisi uğraş dur danayla...

buda iyiymis

ilk defa degil

daha oncede dustu sisti aninda acile gittik.beyin cerrahi bakti falan.tomgrafi cekildi.bisiy cikmadi.2 saat daha uyutmamam gerek bilinci yerinde haliya dustu

cok sert degil alti laminant ama korktugum yetti

bez baglamayayim diye kacti tek bir an iste dustu

simdi esimle oynuyor.

cok korktuk

annemdeyiz hastane cok uzak bu saatte de toplu tasima kalmadi.

ins bisiy olmaz dua edin kizlar...

ne olur

hevuk madem acikmissin, bir tabak ye esin gelene kadar, sonra onunla yine yersin, böylece kilo alirsin ayy senin bu zayifligin benim kafama takildi acikip yemeyince daha mide kücülür

Yiycemde yemesine tuzum bitti salata tuzsuz tayuglar hala fırında pilavda yani pirinçlerde suda tuz al diycem tuz olmadığı için yapamadım pilavı ekmekte yok telinede bakmıyo

senin yüzünden diziyi izleyemiyorum hevuuk, her yazinda konsantrem bozuluyor gülmekten..motordan bende cok korkarim cok tehlikeli, Allah korusun..

İnşallah tatlım bişey olmaz sen içini serin tut Allahın izniyle

ayy cnm inş bişi olmasss korkma..

Allah korusun insallah birsey olmaz, cocuklar böyle iste telas etme, uyumasin sadece.. oynuyorsa demekki keyfi yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…