Ölümüne Geyik Topiği :-))

Heee topik bana kalmış biraz pisletim buraları çay neyin dökiyim kaçıyımmmm Bambi tuzaklarımı hazırlasam

Kızlar burda polis bide tinerci kosusturması vardı köpekler bi taraftan havlıyo ben de bagırmayın lan diye bagırıyorum camdan hav havav havavavav diye arkadaş yanımdaydı polis arabasına havlıyolarmış meger ben görmedim polis arabasını polis indi evin tarafına geldi şşşşş sessiz ol dedi sonra anladım çocuk bizim evin önüne geldi bagırıyodu gelmeyin lan üstüme elimde tinar var Allah ıma yakarım kendimi çok heycanlıydı sonra polisler ikna edip arabaya götürdüler ve bitti olay...

Bir küçücük aslancık varmışşş
kırlarda koşar ko şar oynarmış

Of ya kimsecikler yok en iyisi bende çıkıyım

Son düzenleme:
Kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi siz anağzın koynunda
ben soğuktan ölemmi
vay beni vaylar beni öldürür nazlar beni
insanı bir hooş eder öldürür kıgızlar beniii...

kiz sizin oralar amma hareketliymis he tam sana göre skilmassin.

Yokya tenha inşaahat işçileri filan var arkadaş udruna geldik eşimin işyerine yakın tam karşısında çok içki filan içiliyo biraz tuhaf.. :104: Bazen açık çok açık olan arkadaşlarım gelince uyarıyorum :103: taş düşebilüy ayu çıkabilüyy ilk anlamıyolar sonra yolun yarısına geldiğimizde salyaları akarak bakılınca onlara ne dediğimi anlıyolar.. :123: yolda nerdxeyse saldırıya uğruycaklarını ..

kizlar havuclu portakalli kaaoli kek yaptim bide kisir.

cay yaparim ama kola da var.buyrun gelinnnn

biraz onlardan biraz oglusumdan yersiniz.

hevuk nasilsin cnmmm

kizlar havuclu portakalli kaaoli kek yaptim bide kisir.

cay yaparim ama kola da var.buyrun gelinnnn

biraz onlardan biraz oglusumdan yersiniz.

hevuk nasilsin cnmmm

ayy inanmiyorum, yemek yedim ama kisira hayir demem, ben geliyorum canim, sen cayi demleyiver kisirla iyi gider...portakalli keki nasil yaptin?

merhabaaaa bende bugün kısır yaptım kocacığım çok seviyooo bide milföyden börek yaptım yedık bizz sana afıyet olsun tatlımm

bende adini feriha koydum u izliyorum.. masallah cagatay cok tatli bi cocuk ya, insallah filmlerde kalici olur güzel bir yer edinir

Ben kocişi bekliyorum hala sen nörüyon :114:

Slm canım nereyesunuz yav patladım sıkıntıdan geliyom gidiyom kimseler yoktu :102: Tel de konuşuyorum abulamla...

tamam sen konus o zamana kadar filmim biter güzelce sohbet ederiz

aaaa evet ya feriha vardı bugun tühhhh ben unuttum ya
ama eşim şimdi tv izliiyoo neyse özete bakarımmm ne oldu önemli olarakk yuzuk bulundu muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…