Ölümüne Geyik Topiği :-))

....

allah iilini versin hevuk-can!net gitti ona kafa yoruyom ben de...

kız ben düştüm yazdığına kadarını gördüm gerisi görünmüyodu ilk sayfatya dönüp gelince gördüm ..Kendinde konu okurkan mayışıp düşmüşsündür belkim ne yani... Ben geçen gün sandelyemi kırdım 2 bacagııı cart diye açıldı gerine gerine oturmaktan kendimi yerde buldum sandalye çöpte..

:44::44::44::44:

iyi sana bişey olmamış,giden sandalye olsun boşver...

yaaa benim oğlan camsille kendini temizliyodu zor kurtardımmmm beş dk bırakmaya gelmiyo bunları.

yaaa benim oğlan camsille kendini temizliyodu zor kurtardımmmm beş dk bırakmaya gelmiyo bunları.
aha!....bizimkiler şu an tam arkamda,kumanda güreşi yapıyorlar.dönüp bakıyom da,kızım pek bi hırslı...ısırıyo galiba! ama kumanda onda vermiyo...

bunu horoza soralım diicem ya, neyse........

Horoz diyince benimde bi çocukluk anım geldii
cocukkene bidönem tavuklarımız felan vardı bahçemizde .
ben horoslardan nefret ederdim
Öle tavukların peşinden koşup kapınca
tavuklar tecavüze uğruyomuş gibi gelirdi bana

sen biliyon demi o fıkrayı....açıkcene söölemiim dedim gari.

bulunca benim ettiğimle nası bi bağlantı kurces o vakit?

canım onuda horozu bulunca düşünürüz... o anlatır bizde iki ters bi düz mantık yürütürüz buluruz mantıklı hatunlarız neticede

haaahaaaytttt çok iimiş pis horoz kesip yeseydiniz hemencecikkk.

neymis söylede bizde bilelim.ve gülelim
boşver gari,açıkçana biraz.....kaçmam gerek şincik,döndüğümde size güsel başka bi fıkra anlatırım hep beraber ona güleriz,flocke de banlanmaz böylelikle....

kıs patron sölesene bizede gülmek bizimde hakkımız bak getirmem bida sana kurtlu kuru pastalarımızdaan tavşan kanı çayda yok sana anlatmazsannn

Son düzenleme:
abooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvvv bi gidip geliyom bizim tükkan boşalmış boşu boşuna yazcem diye uğraşıom bende..

valla hanımlar bravo sohbet etcek ne çok şeyiniz varmış
oku oku bitmedi
bana da bravo hep kimse yokken gelmeyi başarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…