Ölümüne Geyik Topiği :-))

kimse kaçmicak ama.....mandalina,dün ben öölece bırakıp tüydün zaptedemedim eşeği...kaçtıydı da burcu ayağındaki topukluları fırlatıp yalın ayak peşinden koşarak yakaladı...

ben tam geliyordum ki ağzıma bir pamuk tıkatılar kollarımdan sürüyerek götürdüler bana işkence yaptılar

geç cvp. veriyom kusura bakmayın,sanırsam helal süt emmemiş bi dünya vatandaşınla pc.'mi paylaşıyom,aciip ağır hareket ediyo...ama ossun sünnet de ağır çekimde olur demi?hayda mandalinam,ben sağ bacağını tuttum...burcu sol tarafı sen tutuveğ gari

enemmm birisenin netten mi giriyi şifre koy gızzzzz

sen kaynanasın flocke kaynana karşıda oturur herşeye mana verir

kirvemizin pazuları yeter onu tutmaya baksana burcu gözleri pörtletti uşak tırstı

flockem sen karısıdan bak sağ sola de bide keserken bak bakıyım düzgün olacakmı istediğiniz bi model varmı yoksa klasık mı olsun

accııkk ucundan mı alak almısken bıraz budayalım mıııı kaynanay sor bakalımmm diycem ammaaaa en iyisi onun yerine sen karar ver flocke

enemmm birisenin netten mi giriyi şifre koy gızzzzz
annamadım ki ben bu işi....geçen kış bi yüzsüz hem neti kullanıyo bi de utanmadan benim pc'den oturum açmış!eşim ne etti ne yaptı bilmiyom buldu herüfü! beycim rodos'tan bi yunanlı...acep genem o yüzsüz müdür?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…