kimse kaçmicak ama.....mandalina,dün ben öölece bırakıp tüydün zaptedemedim eşeği...kaçtıydı da burcu ayağındaki topukluları fırlatıp yalın ayak peşinden koşarak yakaladı...
al benden de o kadar...en az 5 yıl vardır dediydim ben de...kızım sen ole içi geçmiş gıbi duruyon ben seni daha bı 5 yıllı devirmiştir diyodummmm benimde 20.06.2010
MI5'çılar mı kız yoksam?ben tam geliyordum ki ağzıma bir pamuk tıkatılar kollarımdan sürüyerek götürdüler bana işkence yaptılar
sacımdaki simlerden bitlenecem gariiii bitirek su işi artıkınnnn yiterrr
kızım sen ole içi geçmiş gıbi duruyon ben seni daha bı 5 yıllı devirmiştir diyodummmm benimde 20.06.2010
seni gidi seni seni gördüm lokmalrın peşinden gitttinn en sonben tam geliyordum ki ağzıma bir pamuk tıkatılar kollarımdan sürüyerek götürdüler bana işkence yaptılar
amin cümlemizi evet 3 ay kıdemliyimmmmmyoksa sen duş almadanmı duruyon kaç gündür
Allah bir yastıkta mutlulukla sağlıkla yaşlanmak nasip etsin sen benden eskiymişsin be ya
al benden de o kadar...en az 5 yıl vardır dediydim ben de...
MI5'çılar mı kız yoksam?
inşallah hayırlısıyla olursun kuzum
o kadar değil ya eskidik artık
etme bencede kalbin dışarı fırlayabilir kütlemekten
sacımdaki simlerden bitlenecem gariiii bitirek su işi artıkınnnn yiterrr
seni gidi seni seni gördüm lokmalrın peşinden gitttinn en son
evettt getirinn su danayııı white hoca gelmiyi artıkın mandalina bu iş sana dustu kırvede ben olacam gariii bağlıyak şunu sandalyeyeçaktırma burcu
uşak nerede yaa balta elimde kaldıııııııı
enemmm birisenin netten mi giriyi şifre koy gızzzzzgeç cvp. veriyom kusura bakmayın,sanırsam helal süt emmemiş bi dünya vatandaşınla pc.'mi paylaşıyom,aciip ağır hareket ediyo...ama ossun sünnet de ağır çekimde olur demi?hayda mandalinam,ben sağ bacağını tuttum...burcu sol tarafı sen tutuveğ gari
evettt getirinn su danayııı white hoca gelmiyi artıkın mandalina bu iş sana dustu kırvede ben olacam gariii bağlıyak şunu sandalyeye
geç cvp. veriyom kusura bakmayın,sanırsam helal süt emmemiş bi dünya vatandaşınla pc.'mi paylaşıyom,aciip ağır hareket ediyo...ama ossun sünnet de ağır çekimde olur demi?hayda mandalinam,ben sağ bacağını tuttum...burcu sol tarafı sen tutuveğ gari
getirin mandalnanın elektrikli testeresinitwo gelsin gemici halatı yapsın sende zor zapdediyorsun ne oldu bu uşağa kim korkuttu bunu
getirin mandalnanın elektrikli testeresini
flockem sen karısıdan bak sağ sola de bide keserken bak bakıyım düzgün olacakmı istediğiniz bi model varmı yoksa klasık mı olsungeç cvp. veriyom kusura bakmayın,sanırsam helal süt emmemiş bi dünya vatandaşınla pc.'mi paylaşıyom,aciip ağır hareket ediyo...ama ossun sünnet de ağır çekimde olur demi?hayda mandalinam,ben sağ bacağını tuttum...burcu sol tarafı sen tutuveğ gari
evet mandalinammm sunun eteğini sıyırak garııı temizlemişlermidir kiiii:83::83:uuuu vuuuuu testeremin dişleri amaneyyyy
annamadım ki ben bu işi....geçen kış bi yüzsüz hem neti kullanıyo bi de utanmadan benim pc'den oturum açmış!eşim ne etti ne yaptı bilmiyom buldu herüfü! beycim rodos'tan bi yunanlı...acep genem o yüzsüz müdür?enemmm birisenin netten mi giriyi şifre koy gızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?