- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
heç sormayalım...mandalina,hepten hanniball takıl,piskopatça bak ve kes gari!accııkk ucundan mı alak almısken bıraz budayalım mıııı kaynanay sor bakalımmm diycem ammaaaa en iyisi onun yerine sen karar ver flocke
evet mandalinammm sunun eteğini sıyırak garııı temizlemişlermidir kiiii:83::83:
accııkk ucundan mı alak almısken bıraz budayalım mıııı kaynanay sor bakalımmm diycem ammaaaa en iyisi onun yerine sen karar ver flocke
hayddddeeeee mandalinam koluna kuvvettttttt kesssss gariiiiii:86:bunlara temizliğide öğretmek lazım offf flockenin işi zor baksana sözde temizlemiş belgrat ormanından beter
yok burcu çok budamayalım hayde Bismillah başla duaya burcu testereye hakim olamıyorum burcuuuuu
hayddddeeeee mandalinam koluna kuvvettttttt kesssss gariiiiii:86:
haydiiiii gözünüz aydınnnnn olduda bittiii maşalllahhh askerde olur inşallaahhhh
bişiy olmaz gavurunnn........:94::94:yorgan iğnesiyle dikerim ben şimdiiiviiiiyyyyyyyyyyyyyy vuyyyyyyyyyyyyy anam biraz fazla mı gitti pansuman çantam nerede kan durmuyorrr anaaaa batikon gazlı bez getirin banaaaaaaaa gitti prensin .... biraz fazlaca yetişinnnn
biri köşedeki dispanserin hemşiresine haber varsın,şu sıpayı da susturun kuyruğuna basmış gibi bağırıyo!viiiiyyyyyyyyyyyyyy vuyyyyyyyyyyyyy anam biraz fazla mı gitti pansuman çantam nerede kan durmuyorrr anaaaa batikon gazlı bez getirin banaaaaaaaa gitti prensin .... biraz fazlaca yetişinnnn
all şuu lokumu sok gırtlağınaaaaaburcu çok çığırıyor bu ağzına tıksakmı birşeyler
bişiy olmaz gavurunnn........:94::94:yorgan iğnesiyle dikerim ben şimdiii
iğnenin ucunu ateste yaktımm çekilin gari dikiveremmmkuzum adam sünneti boşunamı oldu artık müslüman olacak zaten çok kestik anestezide yapmadan kesiverdik yazık ya sonuçta damat
biri köşedeki dispanserin hemşiresine haber varsın,şu sıpayı da susturun kuyruğuna basmış gibi bağırıyo!
all şuu lokumu sok gırtlağınaaaaa
enem elizabeth fenalaştı,kaslı omzumu ona uzatayım da ağlayıversin gari....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?