hazır gaza gelmişken kes gari,zaten hiç sevmezdim ben bu karıyı....kendi canıda çekmiştir malum bu kadar güzel düğün lokmalar lkoumlar onuda sünnet edelimmi
getirmemiş miydin?çabuk,koş gari!enemmm şerbetler nerdeedur bi koşu gidip getirrem
ellerine sağlık burcuhadeee dikişde bittiiii yatsın bu 2 gun neyimmm 1 haftada banyo yok ha ona göre gel mandalna kaçak eti kestik gidek yıkanak duğune devam edekkkk
çaktırmadan baktım,çizgi film izleyip burnunu karıştırıyo pis musubet!onun keyfi yerinde,bi bilse burda neler olduğunu....aç avucunu da kolonya dökiim accuk,ferahlarsın...hazırlnak gelde oynayak acccıkk bişiyler yiıyek kan tutu beniii flockeeee bişiyler getir sfrayaaa kaynana nasıl bakıyım mutlumu halinden gelin kızımız
hadeeeee giyinek bişiyler yiyekkk ayyy sonrada göbek atarızzzz:87:ellerine sağlık burcu
dimi ya şah damarını kesmişiz gibi kan gölü oldu kan kaybından gitmese bari
yedek cicilerimizi giyek
ellerine sağlık burcu
dimi ya şah damarını kesmişiz gibi kan gölü oldu kan kaybından gitmese bari
yedek cicilerimizi giyek
hazır gaza gelmişken kes gari,zaten hiç sevmezdim ben bu karıyı....
bu ulviii olayıdaaa gerçeklestirdik yaa artıkınnnn sırtımız yere gelmezzzz
kıs şööle sinema afişi gibi resim çektireydik keşkem...bu ulviii olayıdaaa gerçeklestirdik yaa artıkınnnn sırtımız yere gelmezzzz
ajdar çıksın sahneye de neşelensin çocuk biraz....i wanna go home diip duruyo bu!hadeeeee giyinek bişiyler yiyekkk ayyy sonrada göbek atarızzzz:87:
çaktırmadan baktım,çizgi film izleyip burnunu karıştırıyo pis musubet!onun keyfi yerinde,bi bilse burda neler olduğunu....aç avucunu da kolonya dökiim accuk,ferahlarsın...
wee ajdarrr sahneye cıkarrr muzlar dağıtılr en son keserkem my bird my birddd diyip duruoduajdar çıksın sahneye de neşelensin çocuk biraz....i wanna go home diip duruyo bu!
çaktırmadan baktım,çizgi film izleyip burnunu karıştırıyo pis musubet!onun keyfi yerinde,bi bilse burda neler olduğunu....aç avucunu da kolonya dökiim accuk,ferahlarsın...
hadeeeee giyinek bişiyler yiyekkk ayyy sonrada göbek atarızzzz:87:
hadi mandalinamm 3 lokum hakettin gari
ajdar çıksın sahneye de neşelensin çocuk biraz....i wanna go home diip duruyo bu!
al kıs al...bu gavurun hatrına otogardan değil de pe-re-ja marka aldıydım,kör filan olmazsın hani...dökün dökün boynuna neyin de sür...dok bacım dokkkk
yakında düğün yapacaz onlara çeyiz hazırlasın koca saraya madenmi götürcek
babet giycem topuklular vurdu bunlarla daha iyi ziplarım
3 mü üç tepsi demek istedin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?