Ölümüne Geyik Topiği :-))

biliyom flockem yazık oldu gacıyaaa nisse dun mısafırlere ne yaptın
geldiler eşim gittikten sonna,birinin ilk okula giden bi kızı var,hani yaramaz değil ama gıcık olarak niteleyeceğin bi tip,diğerininki ufak da,3yaşına gircek...benim kaynanam onu hiç sevmiyo...birbirlerine girmekten ne konuştuğumu anladım ne de onların muhabbetine dahil olabildim.candan insanlar senden ii olmasın ama olmuyosa olmuyodur kardeşim demi?kalk git gari,ne diye beşe kadar oturmakta ısrar ediyon?

canım mücver,kısır , patates salatası çekti,siz böyle 5 fln diyince

Günaydınnnn günaydın, internetim var yeniden...Arada iki gün yok olmuştu. Misafirin mi geldi senin flocke, okuyum bakiyim bi kaç sayfa önceden beri.

tam onlar gitti,masayı neyin topluyom,içerden bi hırıltı geldi...gittim baktım benim kaynana morarmış!bonbon şekerleri olur ya hani...atmış ondan bi tane ağızına o da boğazına kaçmış...kız boğuluyo!elim ayağım boşaldı resmen...sırtına kuvvetlice vurdum çıkmadı,tekrar ve tekrar denemeden sonra anca çıktı bu sefer de yemek borusuna takıldı.ağlama sesi gelince oh dedim ama boğazım acıyo dedi...su filan verdim yok!en sonunda kustu da lanet şeker anca çıktı....bütün akşam kendime gelemedim resmen.ya duymasaydım ya işe dalsaydım diye....

aynennnn gecen ki akraba vardıya bu pazar gene aradı açtım gari gecen haftada acmadın muhabbeti yaptı bende didim vırt zırt kıvırdım didki eşya bakmaya otarafa gelcez didi bende hemen sinyali kaptım ondan önce davranıp bende eşimi dışarı çıkalım diye basının etini yiyorum diye kestirdim biliyorum o lafın arkası size uğrayalım olacaktı iyi ozaman buluşur bı yarım saat takılırız dedi haber ver dedi benimki gitmediii tabı ya napıyım her hafatada gelinmezki zaten bı ızın gunumuz var her pazar gelmek istiyo tamam iyi kız ama oğlu çok fena anlattım ya dun akşam bi baktım en son geldiklerinde gırgırımı bile kırmışş

Yahu 8de uyandım eşime 2 yumurta kırdım güzelce, en dışarıda gezen tavuğun dötünden çıkmışından, sonra uyumuşum, sonra anca şimdi uyandım. Gün bitmiş yahu...Gidip de hanımlar lokaline neyim yazılam bari..Yoksa çalışmayınca sabah kalkmaya sebep olmuyo, sebep olmayıp kalkmayınca da , uyanıp saati 11 görünce moralim bozuluyo, gençliğim uykuda geçiyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…