- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
ayyyy flockeemmmm anasına verek o yesinnnnadet yerini bulsun gari,kesilen parçayı pilavın içine katın...
kıs anasını öldürdüler ya fransada....getti canım dianam.....onun yerine babası bu uyus camillayı aldı....ona verelim!ayyyy flockeemmmm anasına verek o yesinnnn
tüttür gari,çok zor bişey atlattık.....ben gidip bi cigara tutureyimmm
çıkmasın piyasaya ona da acımayıs evvelallah..........enemm bu prensin diğer kardesı var ya tırsmıs saklanmıs kenarlarda
çıkmasın piyasaya ona da acımayıs evvelallah..........
biliyom flockem yazık oldu gacıyaaa nisse dun mısafırlere ne yaptınkıs anasını öldürdüler ya fransada....getti canım dianam.....onun yerine babası bu uyus camillayı aldı....ona verelim!
geldiler eşim gittikten sonna,birinin ilk okula giden bi kızı var,hani yaramaz değil ama gıcık olarak niteleyeceğin bi tip,diğerininki ufak da,3yaşına gircek...benim kaynanam onu hiç sevmiyo...birbirlerine girmekten ne konuştuğumu anladım ne de onların muhabbetine dahil olabildim.candan insanlar senden ii olmasın ama olmuyosa olmuyodur kardeşim demi?kalk git gari,ne diye beşe kadar oturmakta ısrar ediyon?biliyom flockem yazık oldu gacıyaaa nisse dun mısafırlere ne yaptın
geldiler eşim gittikten sonna,birinin ilk okula giden bi kızı var,hani yaramaz değil ama gıcık olarak niteleyeceğin bi tip,diğerininki ufak da,3yaşına gircek...benim kaynanam onu hiç sevmiyo...birbirlerine girmekten ne konuştuğumu anladım ne de onların muhabbetine dahil olabildim.candan insanlar senden ii olmasın ama olmuyosa olmuyodur kardeşim demi?kalk git gari,ne diye beşe kadar oturmakta ısrar ediyon?
aynennnn gecen ki akraba vardıya bu pazar gene aradı açtım gari gecen haftada acmadın muhabbeti yaptı bende didim vırt zırt kıvırdım didki eşya bakmaya otarafa gelcez didi bende hemen sinyali kaptım ondan önce davranıp bende eşimi dışarı çıkalım diye basının etini yiyorum diye kestirdim biliyorum o lafın arkası size uğrayalım olacaktı iyi ozaman buluşur bı yarım saat takılırız dedi haber ver dedi benimki gitmediii tabı ya napıyım her hafatada gelinmezki zaten bı ızın gunumuz var her pazar gelmek istiyo tamam iyi kız ama oğlu çok fena anlattım ya dun akşam bi baktım en son geldiklerinde gırgırımı bile kırmışşgeldiler eşim gittikten sonna,birinin ilk okula giden bi kızı var,hani yaramaz değil ama gıcık olarak niteleyeceğin bi tip,diğerininki ufak da,3yaşına gircek...benim kaynanam onu hiç sevmiyo...birbirlerine girmekten ne konuştuğumu anladım ne de onların muhabbetine dahil olabildim.candan insanlar senden ii olmasın ama olmuyosa olmuyodur kardeşim demi?kalk git gari,ne diye beşe kadar oturmakta ısrar ediyon?
sen gel yeter,dilediğini yaparım ben....canım mücver,kısır , patates salatası çekti,siz böyle 5 fln diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?