Ölümüne Geyik Topiği :-))

evett flockemm bencde futbolcular bilem duacı olcak vala
olur da çıkmayı başarırlarsa eğer,4-5 paparazziyi kiralamalıyım,çıkış anında flaş patlasın...ay düşünsene,kulübeden şansal sürünerek çıkıyo,kelinden de bi parça kağıt sallanıyo!diğeri de hemen ardında beliriyo saçı b.ktan yapışmış.....süper bi manşet resmi!

enemm benim kıza elim değmişken solaryuma sokmadan önce bir röfle atam dedim,orıelını biraz kaçırmısım sanırsam oysa ki 5 şişe koymustum kafanın yarısı kel gibim kaldı sankim,yavas yavas halen dökülüyorlar

efendim su sesinden tırlatan frankenstein (normalde sanki tırlak değilde ) odadan tarafımca alınarak itinayla hazırlanan tek kişilik kafese sokuldu ancak ayakta durabilceği çömelme oturma gibi bir durumla karşılaşamayacağı için ayakta sıkışmış kafesin içinde dönüp duracak

muhteşem olcak flockem,ellerine sağlık

ama tuğçe olmaz ki!solaryuma soktuğun insana nası gözlük vermezsin....!

Benim yorum saniye farkıyla seninkinin önünde kalmış da görmemişsin flo, Bence birbirilerinin sidiğini içirip sonra da yorumlatın demiştim bu ikili için.
ay özür....o ana ööle bi konsantre olmuşum ki,gözüm heç bişey görmüyo gari...dişlerim sivrileşti kötü kötü bakıp gülümsüyom,klavyeden dumanlar çıkcak birazdan o denli şeytanileştim....meğer ne kadar kinlenmişim adama...

Flockem ask olsun vermez miyim , deniz gözlüğü verdim biraz sıktı kafasını fln emme idare ediyor artıkın

hepimizin içinde bi ümraniye sapığı saklı aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…