olur da çıkmayı başarırlarsa eğer,4-5 paparazziyi kiralamalıyım,çıkış anında flaş patlasın...ay düşünsene,kulübeden şansal sürünerek çıkıyo,kelinden de bi parça kağıt sallanıyo!diğeri de hemen ardında beliriyo saçı b.ktan yapışmış.....süper bi manşet resmi!evett flockemm bencde futbolcular bilem duacı olcak vala
senin işkence türün ne gari???
olur da çıkmayı başarırlarsa eğer,4-5 paparazziyi kiralamalıyım,çıkış anında flaş patlasın...ay düşünsene,kulübeden şansal sürünerek çıkıyo,kelinden de bi parça kağıt sallanıyo!diğeri de hemen ardında beliriyo saçı b.ktan yapışmış.....süper bi manşet resmi!
ama tuğçe olmaz ki!solaryuma soktuğun insana nası gözlük vermezsin....!enemm benim kıza elim değmişken solaryuma sokmadan önce bir röfle atam dedim,orıelını biraz kaçırmısım sanırsam oysa ki 5 şişe koymustumkafanın yarısı kel gibim kaldı sankim,yavas yavas halen dökülüyorlar
3 boyutlu gözlülkerden verisnnnn ateşşşş seni çağrıyyooooama tuğçe olmaz ki!solaryuma soktuğun insana nası gözlük vermezsin....!
ay özür....o ana ööle bi konsantre olmuşum ki,gözüm heç bişey görmüyo gari...dişlerim sivrileşti kötü kötü bakıp gülümsüyom,klavyeden dumanlar çıkcak birazdan o denli şeytanileştim....meğer ne kadar kinlenmişim adama...Benim yorum saniye farkıyla seninkinin önünde kalmış da görmemişsin flo, Bence birbirilerinin sidiğini içirip sonra da yorumlatın demiştim bu ikili için.
çift..............................söleyin kızlar tek mi çift mı ?????
söleyin kızlar tek mi çift mı ?????
ay özür....o ana ööle bi konsantre olmuşum ki,gözüm heç bişey görmüyo gari...dişlerim sivrileşti kötü kötü bakıp gülümsüyom,klavyeden dumanlar çıkcak birazdan o denli şeytanileştim....meğer ne kadar kinlenmişim adama...
memnun kalırsan haber ver bi de ben denerim ermancığımda....dönme dolaptan inince rektum diye bir alet buldum onu deneyecem
evetttt çeliyorummmmm bildin flockemmmm çiftttt geldiiiiiçift..............................
hıh,o kim ki bizim yanımızda???dünkü velet,acemi çocuk.....hepimizin içinde bi ümraniye sapığı saklı aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?