evetttt çeliyorummmmm bildin flockemmmm çiftttt geldiiiii
suçlunun göz kapaklarına iğne batırılırmış...ve adam bir süre sonra daynamayıp gözlerinin kapatır ve kör olumuş...(adamın biri 2 günün dayanmış en sonunda gözlerinden kan gelmiş ve kapatmak zorunda kalmış
işkencelere bakın süper
suçlunun göz kapaklarına iğne batırılırmış...ve adam bir süre sonra daynamayıp gözlerinin kapatır ve kör olumuş...(adamın biri 2 günün dayanmış en sonunda gözlerinden kan gelmiş ve kapatmak zorunda kalmış
işkencelere bakın süper
memnun kalırsan haber ver bi de ben denerim ermancığımda....
ay yıllar evvel gastede okumuştum da dehşete düşmüştüm...doğuda bi yerde adamın rektumuna hortumu tıkıp su vermişler...adamın ölüm sebebi bağırsak patlamasından olmuş gari....bu nası bi vahşettir ya?yatırdım adamımı yere bağladım elini kolunu bacağını sonra ağzına yavaş yavaş suyu verdim içip dursun bakalım ne zaman patlar
ay yıllar evvel gastede okumuştum da dehşete düşmüştüm...doğuda bi yerde adamın rektumuna hortumu tıkıp su vermişler...adamın ölüm sebebi bağırsak patlamasından olmuş gari....bu nası bi vahşettir ya?
daha iyisini yapamazdın gari....eline sağlık.evet benim menuyu begendinizmi kızlarrrr gerçi o begendi ağzından burnundan gelerek yiyooo
evet benim menuyu begendinizmi kızlarrrr gerçi o begendi ağzından burnundan gelerek yiyooo
demi?!kazık kadar iğneleri batır,hatunu kel bırak solaryumda kızart ve bu basit işleme şaş!enemmm bu insanoğlu çok tuhaf
demi?!kazık kadar iğneleri batır,hatunu kel bırak solaryumda kızart ve bu basit işleme şaş!
evettt yemekten sonraaa napsam acabaaa boş kalmasın hııımmm buldum morana kadar salıncakta sallansınnnn ama salıncağın karşında duvar var çarpa çarpa sallanacakkkkdaha iyisini yapamazdın gari....eline sağlık.
yalnız flockem eğer erman a bişiy olursa bu aralar seni suçlu bulabilirler burdaki yazılarından dolayıııımisafirimiz var arkadaşlar,kibar ve normal takılalım bizi manyak sanmasın kızcağız...niisan,biz aslında gayet düzgün insanlarız bizi yannış annama emi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?