Ölümüne Geyik Topiği :-))

evett gram kirpik kalmadı gözlerrr çan kanagııı gibi olduuu bu acıkmıştırgariii kurtlu hamam böcekliii bol sinekliii bir akşam yemegi yanındada mandalinanın dönme doabından çıkan adamın kusmuguuu varrr ııımmm tamammm bir ziyafettt

suçlunun göz kapaklarına iğne batırılırmış...ve adam bir süre sonra daynamayıp gözlerinin kapatır ve kör olumuş...(adamın biri 2 günün dayanmış en sonunda gözlerinden kan gelmiş ve kapatmak zorunda kalmış

işkencelere bakın süper

........yok ben b.k çukurunda ısrarlıyım....kan göremeye pek gelemem....

inanamıyorum

yatırdım adamımı yere bağladım elini kolunu bacağını sonra ağzına yavaş yavaş suyu verdim içip dursun bakalım ne zaman patlar

aslında o kulübeye elk. verirsem jakuzi etkisi yaratır...flop flop diye her bi parça dalgalanmaya başlar....:26::26::26:

evvet kızlar geldik akupuntura. enemm ne ağlak çıktı bu heç dayanıklı değil,1000 iğneye bilem katlanamıyor,alt trafım çuvaldız kadar bir şey nolcak sankim dimi. çok batırıyormusum e batırıcam tabi akupuntur bu dibine kadar itmezsek ne işe yarayacak

yatırdım adamımı yere bağladım elini kolunu bacağını sonra ağzına yavaş yavaş suyu verdim içip dursun bakalım ne zaman patlar
ay yıllar evvel gastede okumuştum da dehşete düşmüştüm...doğuda bi yerde adamın rektumuna hortumu tıkıp su vermişler...adamın ölüm sebebi bağırsak patlamasından olmuş gari....bu nası bi vahşettir ya?

enemmm bu insanoğlu çok tuhaf

misafirimiz var arkadaşlar,kibar ve normal takılalım bizi manyak sanmasın kızcağız...niisan,biz aslında gayet düzgün insanlarız bizi yannış annama emi!

misafirimiz var arkadaşlar,kibar ve normal takılalım bizi manyak sanmasın kızcağız...niisan,biz aslında gayet düzgün insanlarız bizi yannış annama emi!
yalnız flockem eğer erman a bişiy olursa bu aralar seni suçlu bulabilirler burdaki yazılarından dolayıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…