SağolHamilelik hissinden ve doğumdan da korkuyorum o ayrı mevzu..Ya mesela onunla birlikte eğlenebiliyor musunuz genelde, yoksa çocuk oyalansın diye onu beklemek zulüm mü geliyo acaba insana? Artık bundan sonra sürekli bi çocuga hizmet edecekmişim bi ömür gibi geliyo...Bi de benim kontrolümün dışında gelişebilir olaylar, görüşmeyi sevmediğim akrabalarım çocuklarımın yakın akrabaları olacagı için daha sık görüşmem gerekebilir, arkadaşlarından etkilenebilir, serseri olabilir..Ergenlik ayrı bi sıkıntı, evlenecek ayrı bi sıkıntı....Sevecegim zamanlar ne zamanlar acaba? Bugun bi çocuk eğlencesine gittim, tatlı da geldiler aslında, bambaşka bi dünyaları var çocukların...Bi de çocuk olarak kalmıcaklar, yetişkin olup bana arkadaşlık etcekler..artıları da eksileri de kafamda uçuşuyo işte..
falda esinin bugün evde olmayacaginimi söyledi?ya bu arkadaş çitten ne derse çıkıyo aslında ama ben biraz daha realistik bi tip olduğum için heç baktırmadıydım...bugün ısrar etti,bilimle ilimle bağdaştıramadığım için içimden hade leynnn diyom ama inceden tırsıtıyo da hani...taktım şimdi kafaya gari,hani daha önce diğerlerine baktıkları da hep çıktı ya,acep olur mu diyom kendi kendime...aksi gibi bu akşam benim herüf de yok hani...işi var gari...
:44: aa herkes gitti.. minnos sen biyere kacma sakin... sen yenimi evlisin?
hamilelik hissi gebeden gebeye değişiyor doğum korkun varsa sezeryan olursun
şuan çok eğleniyoruz her an uyanık kalsa her an oyun oynarız oderce
sürekli çocuğa hizmet olarak düşünüme örneğin eşine hizmet için mi evlendin mesela yemek yapmak en basiti cinsellik
başkalarıyla görüşme meselesine gelince insanlarla belki mecburiyetten doğumdan sonra görüşürüsün göz aydınlığı için bebek büyüyene kadar okadar ailenle bile içli dışlı olamıyorsun onlardan yardım gelmediği müddetçe
ergenliğe gelince herşey ailede bitiyor emin olmalısın buna sen eğitimini doğru verirsen o sana elektirik yol su olarak tekrar dönüyor evet zaman kötüye gidiyor ama her zaman sıkmadan onu korumasını biliyorsun bunu ailemden bildiğim için söylüyorum bende oğluma bunu uygulayacağım
arana sevgi yönünden mesafe koymadığın müddetçe her daim seversin evladını babanem hala babama çocukmuş gibi davranıyor
ama bebeklik zamanlarını doya doya yaşamak lazım yaşlanana kadar geri küçülmeyecekler
tüm ışıkları yak ben korktuğumda yanlız kaldığımda öle yapıyoya bu arkadaş çitten ne derse çıkıyo aslında ama ben biraz daha realistik bi tip olduğum için heç baktırmadıydım...bugün ısrar etti,bilimle ilimle bağdaştıramadığım için içimden hade leynnn diyom ama inceden tırsıtıyo da hani...taktım şimdi kafaya gari,hani daha önce diğerlerine baktıkları da hep çıktı ya,acep olur mu diyom kendi kendime...aksi gibi bu akşam benim herüf de yok hani...işi var gari...
en iyisini yapıyon3 harflilerle filan alakası mı var bu şahsın? Ben de korkarım, baktırmam hiç.
evet var olduğunu iddia ediyo...ve en pis yanı,benim içimden geçenleri de biliyo....:18:
allahtan hayırlı evlat istemeli...sweedy'nin dediği doğru,herşeyi an be an yaşa, ergenliğinde ilk kapı suratına hızla kapandığı vakit oturup düşün ne etsem acep diye...sürekli yarını düşünerek yaşarsan çocuğunun herşeyini kaçırırsın...Hah işte bu olcak gibi ilerde...Herkes kendi çekirdek ailesi dışında yeri geliyo kardeşini filan bırakıyo bi kenara. Yani bigün belki birileri de beni silecek, ya da ben silcem birilerini ve tek gerçek çocuklarım olacak. O yüzden çocuk yapmalıyım evet evet:26: Yani yeğen bile olsa annesini aradığı gibi aramıcak seni, herşeyini annesiyle paylacaş, yeri gelcek annesiyle bir olup ben( koca teyze)im dedikodumu yapcaklarBen de öööyle yalnız
evet var olduğunu iddia ediyo...ve en pis yanı,benim içimden geçenleri de biliyo....:18:
canım banamı dedin görmemişim canım burdayım canım ben ağustostaa 2 sene dolcak 3 sene olucak inşş
AAAh ah, işte benim kaygılarımın sebebi..Ne babamın annesi babası ona sevgi göstermiş, ne de annemin...Ben de görmedim öyle yoğun sevgi..Genelde azarlanarak ve mükemmel olmaya itilerek büyüdüm, o yüzden içimde bebek sevgisi, insan sevgisi, evlat sevgisi hissiyatı çok zayıf....Önümde örnek yok, kimi örnek alam ?
evimizde yanlız olmadığımızı söyledi...şimdilik zararsız olduğunu ve izleme konumunda olduğunu anlattı...benim bunu bazen sesinlediğimi,varlığını hissetiğimi ama realist yaklaşımımdan en ufak bi tıkırtıya anında bilimsel bi çözümle yaklaşıp kafayı buna çok yormadığımı,lakin içimden de 3 harflilere daima açık kapı bırakıp kendime itiraf etmediğimi söyledi...gel de uyu şimdi uyuyabilirsen...:18:falda esinin bugün evde olmayacaginimi söyledi?
bende pek inanmam ama bazi iyi bilenlerin dedikleri cikiyor ...bazilarinin icine doguyor gercektende olacaklar.. ilham gibi birsey
yo yo açık sözlüyümdür,birini sevmiyosan görüşmem...bana öbür türlüsü çok yapmacık gelir...mesela ben bir bardak su istiycem fakat arkadaşın lafının bitmesini bekliyorum diyelim...tebessüm eder ve:'dur suyunu getireyim de ööle devam edeyim...'der...ben koltuğa gömülürüm o vakit şoktan...Çok özel değilse bir ikisini paylaşsana, nasıl biliyo yani içinden geçenleri...Sen birisini sevmiyosun mu diyo, bugun ne yemek yapacagını bilemiyosun mu diyo, ne diyo? :18:
evimizde yanlız olmadığımızı söyledi...şimdilik zararsız olduğunu ve izleme konumunda olduğunu anlattı...benim bunu bazen sesinlediğimi,varlığını hissetiğimi ama realist yaklaşımımdan en ufak bi tıkırtıya anında bilimsel bi çözümle yaklaşıp kafayı buna çok yormadığımı,lakin içimden de 3 harflilere daima açık kapı bırakıp kendime itiraf etmediğimi söyledi...gel de uyu şimdi uyuyabilirsen...:18:
evimizde yanlız olmadığımızı söyledi...şimdilik zararsız olduğunu ve izleme konumunda olduğunu anlattı...benim bunu bazen sesinlediğimi,varlığını hissetiğimi ama realist yaklaşımımdan en ufak bi tıkırtıya anında bilimsel bi çözümle yaklaşıp kafayı buna çok yormadığımı,lakin içimden de 3 harflilere daima açık kapı bırakıp kendime itiraf etmediğimi söyledi...gel de uyu şimdi uyuyabilirsen...:18:
hımmm içinde peki ben bunları yaşamadım çocuğum olursa on sevgiyi bol bol vereceğim dediğin olmuyo mu?bizdede var bak mesela babanem babamı buraya koymuş Almanyaya gitmiş hiç sevgi görmemiş para ola ola bişiler yapmamış babam hep derdi ben yaşamadım evlatlarıma yaşatacağım gömleğimi satarım isterlerse bakma şimdi babanem sever olunu ama pişmanlıktan keşke önceden yapsaydım diye
nas felak ve ayetel kürsiyi o da söyledi...yatmadan önce oku dedi,etrafında dolanıp duruyo bu dedi ama şimdilik bişey yapmıyo dedi...ne tepki vereceğimi şaşırdım bi an...ben de ev araba tatil filan söyler sandıydımevlerimizde yalnız değiliz evet bizi koruyan melekler var pis yerlerde olan şeyler ve 3 harflilerde var.realist yaklaşımda bulunman içini rahatlatıyosa hep öyle düşün uyku konusundada ben çok korktuğumda yorganı kafama çekrdim hep.banyo ve tuvalet kapılarını kapat evde çöp varsa at birde nas felak oku bence
nas felak ve ayetel kürsiyi o da söyledi...yatmadan önce oku dedi,etrafında dolanıp duruyo bu dedi ama şimdilik bişey yapmıyo dedi...ne tepki vereceğimi şaşırdım bi an...ben de ev araba tatil filan söyler sandıydım
nihatı adada bıraktık prens william'ı sünnet etmek için türkiyeye döndük,tekrar geri gitces ama...bişi soruyumda öle dönek biz sörvayvırdan geldik mi? geldiysek nezaman:86:
nihatı adada bıraktık prens william'ı sünnet etmek için türkiyeye döndük,tekrar geri gitces ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?