Ölümüne Geyik Topiği :-))

falda esinin bugün evde olmayacaginimi söyledi?
bende pek inanmam ama bazi iyi bilenlerin dedikleri cikiyor ...bazilarinin icine doguyor gercektende olacaklar.. ilham gibi birsey

AAAh ah, işte benim kaygılarımın sebebi..Ne babamın annesi babası ona sevgi göstermiş, ne de annemin...Ben de görmedim öyle yoğun sevgi..Genelde azarlanarak ve mükemmel olmaya itilerek büyüdüm, o yüzden içimde bebek sevgisi, insan sevgisi, evlat sevgisi hissiyatı çok zayıf....Önümde örnek yok, kimi örnek alam ?

tüm ışıkları yak ben korktuğumda yanlız kaldığımda öle yapıyo
3 harflilerle filan alakası mı var bu şahsın? Ben de korkarım, baktırmam hiç.
en iyisini yapıyon
evet var olduğunu iddia ediyo...ve en pis yanı,benim içimden geçenleri de biliyo....:18:

hımmmmm bulaşmamak lazım bölelerine yaf

allahtan hayırlı evlat istemeli...sweedy'nin dediği doğru,herşeyi an be an yaşa, ergenliğinde ilk kapı suratına hızla kapandığı vakit oturup düşün ne etsem acep diye...sürekli yarını düşünerek yaşarsan çocuğunun herşeyini kaçırırsın...

canım banamı dedin görmemişim canım burdayım canım ben ağustostaa 2 sene dolcak 3 sene olucak inşş

evet kedimericim sana demistim... cocugun yokmus ya dedim acaba yenimi evlisin diye.. insallah seninde biran evvel cocugun olur hayirlisiyla...
bebekler cok ciciya.. az önce oturuyorduk, benim yegen aglamaya basladi, annesinin isi vardi ben baktim ama susmadi, panikledim .. bebek kucagimda sarki söylüyom yok, basladim bebek kucagimda halay cekmeye sustu.. ayol isimiz var bu bebek simdiden böykle action istiyorsa...

Son düzenleme:

hımmm içinde peki ben bunları yaşamadım çocuğum olursa on sevgiyi bol bol vereceğim dediğin olmuyo mu?bizdede var bak mesela babanem babamı buraya koymuş Almanyaya gitmiş hiç sevgi görmemiş para ola ola bişiler yapmamış babam hep derdi ben yaşamadım evlatlarıma yaşatacağım gömleğimi satarım isterlerse bakma şimdi babanem sever olunu ama pişmanlıktan keşke önceden yapsaydım diye

falda esinin bugün evde olmayacaginimi söyledi?
bende pek inanmam ama bazi iyi bilenlerin dedikleri cikiyor ...bazilarinin icine doguyor gercektende olacaklar.. ilham gibi birsey
evimizde yanlız olmadığımızı söyledi...şimdilik zararsız olduğunu ve izleme konumunda olduğunu anlattı...benim bunu bazen sesinlediğimi,varlığını hissetiğimi ama realist yaklaşımımdan en ufak bi tıkırtıya anında bilimsel bi çözümle yaklaşıp kafayı buna çok yormadığımı,lakin içimden de 3 harflilere daima açık kapı bırakıp kendime itiraf etmediğimi söyledi...gel de uyu şimdi uyuyabilirsen...:18:

Çok özel değilse bir ikisini paylaşsana, nasıl biliyo yani içinden geçenleri...Sen birisini sevmiyosun mu diyo, bugun ne yemek yapacagını bilemiyosun mu diyo, ne diyo? :18:
yo yo açık sözlüyümdür,birini sevmiyosan görüşmem...bana öbür türlüsü çok yapmacık gelir...mesela ben bir bardak su istiycem fakat arkadaşın lafının bitmesini bekliyorum diyelim...tebessüm eder ve:'dur suyunu getireyim de ööle devam edeyim...'der...ben koltuğa gömülürüm o vakit şoktan...

evlerimizde yalnız değiliz evet bizi koruyan melekler var pis yerlerde olan şeyler ve 3 harflilerde var.realist yaklaşımda bulunman içini rahatlatıyosa hep öyle düşün uyku konusundada ben çok korktuğumda yorganı kafama çekrdim hep.banyo ve tuvalet kapılarını kapat evde çöp varsa at birde nas felak oku bence

aboooooovvvv flockem yaa ben bilem korktum şincikk:96:

Evet oluyor aslında, ben çocuklarımı çok sevcem, sevdiğimi de göstercem, eve gelince kendilerin mutlu hissetcekler, huzursuz olmayacaklar evlerinde diyorum..Ama sonra ya ben de annemle babama çektiysem, ya huzursuzluk kanıma işlediyse diyorum.Eşimle en ufacık bi tartışmada biz birlikte nasıl çocuk büyütcezler aklıma geliyo..Halbuki her evde tartışma olur, bizimkinde de olsa ne olur değil mi, çocugunu sevdikten ve zamanının çoğunda onu önemsediğini hissettirdikten sonra çocuk tartışmayı da görerek büyümeli tabii.Ama ben çok etkisinde kaldım o ev içi huzursuzlukların ve anne babama çok kızdım, ya çocugum da bana çok kızarsa, ya ben de beceremezsemler geçiyo içimden...

nasıl ya,,, evde sürekli oluyolar mıymış bizimle? Yani bazen düşünüğümde aklıma gelir, farklı bi dalga boyunda içiçe yaşıyormuşuz gibi gelir bana da, sanki çarpışıyoruz da farketmiyoruz falan gibi gelir.Ama ne bilem şimdilik izleme konumu filan...İçinden Allah'a dua et canım, sonra da kalbini ferah tut.Kötülük gelecekse de 3lüler de insanlar da sadece vesiledir.Alah istemezse izin vermez değil mi?

nas felak ve ayetel kürsiyi o da söyledi...yatmadan önce oku dedi,etrafında dolanıp duruyo bu dedi ama şimdilik bişey yapmıyo dedi...ne tepki vereceğimi şaşırdım bi an...ben de ev araba tatil filan söyler sandıydım

ala alaaaaa :26:

neysa...biz marjinalin bebişine dönüp konuyu değiştirelim iyisimi....:18:

bişi soruyumda öle dönek biz sörvayvırdan geldik mi? geldiysek nezaman:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…