Ölümüne Geyik Topiği :-))

bismillahh

ayol flocke senin komsularinda hep on numara...
ay komsunsa benim icinde sorsana hayrina ne zaman parola evleniyor diye

marjinal,sen iyisimi ne yap biliyon mu?bi kağıt al,ortadan bi çizgi çek...sol tarafa bebek sahibi olmanın negatif yönlerini yaz,sağ tarafa da sahip olmanın positiv yönlerini yaz sonna kararını ver gari...

ben derin bi uykuya dalmışım desene kim taşıdı beni buralar Allah razı olsun ondan:82:
palmiye yaprağından çarşaf yapmışsın kendine,uyuyordun ööle.ayakucundan burcu ve tuğçe baş ucundan da ben ve kelebek tuttuk kaldırdık seni...hiç tınmadın bilem....

marjinal,sen iyisimi ne yap biliyon mu?bi kağıt al,ortadan bi çizgi çek...sol tarafa bebek sahibi olmanın negatif yönlerini yaz,sağ tarafa da sahip olmanın positiv yönlerini yaz sonna kararını ver gari...

Yav yapcam artık orası belli...İnsan dünya meşgalesi olmayınca 27 yaşında emekli moduna geçiyo. Bi de beni sever herhalde çocugum...15 yaş küçük kardeşim var, benle vakit geçirmeyi seviyo gibime geliyo. Dur şu ecnebilerden azcık feyz alıyım bakiim ingilizce aratıp ne dimişler...Realist adamlar neticede.Ben de kendimi bir dünya vatandaşı hissettiğime göre duygusal değil de materyalist sebepleri de kapıp geleyim

palmiye yaprağından çarşaf yapmışsın kendine,uyuyordun ööle.ayakucundan burcu ve tuğçe baş ucundan da ben ve kelebek tuttuk kaldırdık seni...hiç tınmadın bilem....

oho beni oğluştan başka kimnse uyandıramaz elinize sağlık orda kalsam timsah neyim yerdi gari beni

minnos sana cevap yazdim yine arada kaynamadi demi, okudun insallah.....

marjinalfaydali.. ya tamam marjinalsin ama cocuk olduktan sonra bu düsüncene kesin güleceksin, cocuk icin niye kararsizsinki, ben evlensem esimi cocuk istiyorum diye tehdit ederdim, sen hala düsünüyormusun olsunmu olmasinmi diye...
hem sadece sen onun icin var degilsinki, o da senin icin varolacak.. tamam kendi kisiligi büyüdükce olur ama onun kisiligini terbiyenle sen belirleyeceksin... minik bir marjinalfaydali daha vatana millete katilacak iste..hadi nazlanma hayirli olsun

çocuğun tabiiki seni sevecek marjinal o nası bi söz...ama en çok da sana kızıp küsecek,malum kural ve cezaları koyan da sensin sonuçta...

Bu arada flocke kar tanesi demekmiş, yeni akıl ettim de baktım...Benim nickim de iktisatta bi terim..Marjinal fayda diye birşey var..Türkçesi azı karar çoğu zarar, ya da, bal yiyen baldan usanır.

Memnun oldum

eşimizi başka bi kadın doğurduğu halde ne kadar çok seviyoruz bebeğimiz mucize olarak içmizde büyüyorr insan nasıl sevmesin o minicik elleri gözleri anne diyen dilleri rabbim aratmasın inş. acılarınıda göstermesin kimseye

mutlu ve huzurlu bi akraba ortamındayken,annemin ölmesi sonucunda hayatım birden tepetaklak gitmeye başladı...babamı da kaybettim ve akrabalarımla komple bozuştum...kendimi o dönem koca bi kar bulutuna tutunamayan bir kar tanesi gibi hissettim,döne döne yere düşen ve o kadar hassas ki anında eriyip yok olan...flocke bööle oldu yane....

Bu arada flocke kar tanesi demekmiş, yeni akıl ettim de baktım...Benim nickim de iktisatta bi terim..Marjinal fayda diye birşey var..Türkçesi azı karar çoğu zarar, ya da, bal yiyen baldan usanır.

Memnun oldum

bende flocke ingilizce diye flok seklinde okuyordum anaa bi baktim flocke imis

benim ismimin anlamini sormayin... dedim kestirmeden bi isim olsun.. bu aklima geldi... artik eskiden kullanan varmiydi sabikasi varmi yokmu bilmiyorum, orjinal bisey aramadim

cık cık cık....bi de almanca biliyon gari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…