bismillahhevimizde yanlız olmadığımızı söyledi...şimdilik zararsız olduğunu ve izleme konumunda olduğunu anlattı...benim bunu bazen sesinlediğimi,varlığını hissetiğimi ama realist yaklaşımımdan en ufak bi tıkırtıya anında bilimsel bi çözümle yaklaşıp kafayı buna çok yormadığımı,lakin içimden de 3 harflilere daima açık kapı bırakıp kendime itiraf etmediğimi söyledi...gel de uyu şimdi uyuyabilirsen...:18:
yo yo açık sözlüyümdür,birini sevmiyosan görüşmem...bana öbür türlüsü çok yapmacık gelir...mesela ben bir bardak su istiycem fakat arkadaşın lafının bitmesini bekliyorum diyelim...tebessüm eder ve:'dur suyunu getireyim de ööle devam edeyim...'der...ben koltuğa gömülürüm o vakit şoktan...
palmiye yaprağından çarşaf yapmışsın kendine,uyuyordun ööle.ayakucundan burcu ve tuğçe baş ucundan da ben ve kelebek tuttuk kaldırdık seni...hiç tınmadın bilem....ben derin bi uykuya dalmışım desene kim taşıdı beni buralar Allah razı olsun ondan:82:
marjinal,sen iyisimi ne yap biliyon mu?bi kağıt al,ortadan bi çizgi çek...sol tarafa bebek sahibi olmanın negatif yönlerini yaz,sağ tarafa da sahip olmanın positiv yönlerini yaz sonna kararını ver gari...
palmiye yaprağından çarşaf yapmışsın kendine,uyuyordun ööle.ayakucundan burcu ve tuğçe baş ucundan da ben ve kelebek tuttuk kaldırdık seni...hiç tınmadın bilem....
çocuğun tabiiki seni sevecek marjinal o nası bi söz...ama en çok da sana kızıp küsecek,malum kural ve cezaları koyan da sensin sonuçta...Yav yapcam artık orası belli...İnsan dünya meşgalesi olmayınca 27 yaşında emekli moduna geçiyo. Bi de beni sever herhalde çocugum...15 yaş küçük kardeşim var, benle vakit geçirmeyi seviyo gibime geliyo. Dur şu ecnebilerden azcık feyz alıyım bakiim ingilizce aratıp ne dimişler...Realist adamlar neticede.Ben de kendimi bir dünya vatandaşı hissettiğime göre duygusal değil de materyalist sebepleri de kapıp geleyim
oho beni oğluştan başka kimnse uyandıramaz elinize sağlık orda kalsam timsah neyim yerdi gari beni
timsah da neymiş,nihat var kıs orda...nihatla adada seni tek başına bırakmak insanlık dışı bişey olurdu...oho beni oğluştan başka kimnse uyandıramaz elinize sağlık orda kalsam timsah neyim yerdi gari beni
Bu arada flocke kar tanesi demekmiş, yeni akıl ettim de baktım...Benim nickim de iktisatta bi terim..Marjinal fayda diye birşey var..Türkçesi azı karar çoğu zarar, ya da, bal yiyen baldan usanır.
Memnun oldum
ben de.....
timsah da neymiş,nihat var kıs orda...nihatla adada seni tek başına bırakmak insanlık dışı bişey olurdu...
Bu arada flocke kar tanesi demekmiş, yeni akıl ettim de baktım...Benim nickim de iktisatta bi terim..Marjinal fayda diye birşey var..Türkçesi azı karar çoğu zarar, ya da, bal yiyen baldan usanır.
Memnun oldum
cık cık cık....bi de almanca biliyon gari....bende flocke ingilizce diye flok seklinde okuyordum anaa bi baktim flocke imis
benim ismimin anlamini sormayin... dedim kestirmeden bi isim olsun.. bu aklima geldi... artik eskiden kullanan varmiydi sabikasi varmi yokmu bilmiyorum, orjinal bisey aramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?