Ölümüne Geyik Topiği :-))

Aslında o çok geyik cümlelerimizin altında neler saklı di mi Bak aslında en ikna edici bu anlattığın oldu. çoluk çocuk insanı hayata bağlanmak zorunda hissettiriyor,depresyonun dibine vurma ihtimalini düşürüyor belki de...

.............
flocke benim burda ilk tanistigim isim bu arada.. hic arkadasimda yoktu, beni arkadas olarak eklediginde o kadaar sevinmistimki
:82:

benimkide adı üstünde kedi küçükken annemle babam ne zaman elele tutuştuğunu görsem koşar aralarına girer kendi elimi tuttururmuşum zorla babamda kara kedi dermiş banaa bende o kediyi aldım ismimin önüne ekledim

öyle bi lüksün yok ki....en bunalımlı anlarında bilem çizgifilm izleyecen oyun oynayacan ve parka gidecen...yok ööle ben depresyondayım filan...

adın meri mi yani?:26:

cık cık cık....bi de almanca biliyon gari....

inan burda almanca bilen biriyle karsilasacagimi hic düsünmemistim, öyle türkceye konsantre olmusum öyle ignore etmisimki gördüklerimide yoh canim deyip gecmisim söyleyince jeton düstü

o sert(ilk gördüğümde öle bi intiba uyandırmıştın bende) hatunun yüreğinde sıcacık sular varmış

flocke yazıldığı gibi okunuyo yane bende flok diye hep sonuna cum ekliyodum bundan sonra flockem dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…