mutlu ve huzurlu bi akraba ortamındayken,annemin ölmesi sonucunda hayatım birden tepetaklak gitmeye başladı...babamı da kaybettim ve akrabalarımla komple bozuştum...kendimi o dönem koca bi kar bulutuna tutunamayan bir kar tanesi gibi hissettim,döne döne yere düşen ve o kadar hassas ki anında eriyip yok olan...flocke bööle oldu yane....
mutlu ve huzurlu bi akraba ortamındayken,annemin ölmesi sonucunda hayatım birden tepetaklak gitmeye başladı...babamı da kaybettim ve akrabalarımla komple bozuştum...kendimi o dönem koca bi kar bulutuna tutunamayan bir kar tanesi gibi hissettim,döne döne yere düşen ve o kadar hassas ki anında eriyip yok olan...flocke bööle oldu yane....
cık cık cık....bi de almanca biliyon gari....
öyle bi lüksün yok ki....en bunalımlı anlarında bilem çizgifilm izleyecen oyun oynayacan ve parka gidecen...yok ööle ben depresyondayım filan...Aslında o çok geyik cümlelerimizin altında neler saklı di miBak aslında en ikna edici bu anlattığın oldu. çoluk çocuk insanı hayata bağlanmak zorunda hissettiriyor,depresyonun dibine vurma ihtimalini düşürüyor belki de...
adın meri mi yani?:26:benimkide adı üstünde kedi küçükken annemle babam ne zaman elele tutuştuğunu görsem koşar aralarına girer kendi elimi tuttururmuşum zorlababamda kara kedi dermiş banaa bende o kediyi aldım ismimin önüne ekledim
öyle bi lüksün yok ki....en bunalımlı anlarında bilem çizgifilm izleyecen oyun oynayacan ve parka gidecen...yok ööle ben depresyondayım filan...
cık cık cık....bi de almanca biliyon gari....
adın meri mi yani?:26:
gerilmek mi???he he he ööle bi lüksün de yok...:87:Hah işte bu beni gerer mi açar mı acep ? :26:
Hah işte bu beni gerer mi açar mı acep ? :26:
Hah işte bu beni gerer mi açar mı acep ? :26:
ayh nedense aklıma şu söz geldi tecavüz kaçınılmassa zevk almayı bileceksin
kıs ben burda bazılarını fena depiyom...hangi hasat zamanımda gördün beni ilk?o sert(ilk gördüğümde öle bi intiba uyandırmıştın bende) hatunun yüreğinde sıcacık sular varmış
hoşgeldin hevuk-can....Slm naber yavriler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?