küçükken 4 5 yasları civarında dedem bana bir civciv almıstı. sarı,tombik bir şey aralıgın yada ocağın dondurucu soğuğunda sabah 8 9 gibi çok kirlendin sen diyerek yıkamaya kalkmıstım onu musluğun altında,soğuk suyla. bir de sonra köpükleyip duruladıktan sonra ımm çok cici oldun sen deyip kurulamıştım onu havlu ve kurutma makinesiyle ama onu son görüşüm olduyarım saat içinde ölmüştü nerden bileyip yıkanmıcağını,küçücük cocuktum
ayyy kıyamammm çok kızacaksınız ama dedemm bıldırcın almıştııı bana ölülmüştü bende uzuldum amaçok vakıt gecirmediğimiz için bağlanmadım sonra bı baktım dedem bıldırcını grillde bı guzel ızgara yapmış ye yeee cok lezzetlı dıyo once :95: böle baktım ama sonra yedim ve gerçekten çok lezzetliydiküçükken 4 5 yasları civarında dedem bana bir civciv almıstı. sarı,tombik bir şey aralıgın yada ocağın dondurucu soğuğunda sabah 8 9 gibi çok kirlendin sen diyerek yıkamaya kalkmıstım onu musluğun altında,soğuk suyla. bir de sonra köpükleyip duruladıktan sonra ımm çok cici oldun sen deyip kurulamıştım onu havlu ve kurutma makinesiyle ama onu son görüşüm olduyarım saat içinde ölmüştü nerden bileyip yıkanmıcağını,küçücük cocuktum
yuh artık!Sen yine insaflıymışsın, elde yıkamaya üşenip makinanın yünlü programına atanları tanıyorum
canım eşini bi şekilde ikna edersin,vardır mutlaka bi yolu...annen de size gelince yatak odasına kapatıverirsin olur biter...annene en başta aldığını söyleme ama kediyi...
evet yazmıştınn benim kaplumbağımla evcilik oynadığım yerde sende bunu yazmıştınnyuh artık!ben çok küçükken bi muhabbet kuşumuz vardı,barbi ayakkabılarını giydirirdim ona,sonna da tıkır tıkır yürütürdüm masada ...hatta bi yerde bunu yazmış olmam lazım...
burcummm çok fenasınnayyy kıyamammm çok kızacaksınız ama dedemm bıldırcın almıştııı bana ölülmüştü bende uzuldum amaçok vakıt gecirmediğimiz için bağlanmadım sonra bı baktım dedem bıldırcını grillde bı guzel ızgara yapmış ye yeee cok lezzetlı dıyo once :95: böle baktım ama sonra yedim ve gerçekten çok lezzetliydi
yuh artık!ben çok küçükken bi muhabbet kuşumuz vardı,barbi ayakkabılarını giydirirdim ona,sonna da tıkır tıkır yürütürdüm masada ...hatta bi yerde bunu yazmış olmam lazım...
Sen yine insaflıymışsın, elde yıkamaya üşenip makinanın yünlü programına atanları tanıyorum
bu eski toprak ne vahşiymiş beee....benim dedem de kuzu almıştı,sana getirdim bunu diye...papatyalardan taç yapmıştım ona kafasına filan koydum...sonna bayram geldi benim fluffi tencereyi boyladı,bi de peşimden koşturdu dedem,işaret parmağında kan,anlıma sürecekmiş...barbar adam tövbe tövbe...ayyy kıyamammm çok kızacaksınız ama dedemm bıldırcın almıştııı bana ölülmüştü bende uzuldum amaçok vakıt gecirmediğimiz için bağlanmadım sonra bı baktım dedem bıldırcını grillde bı guzel ızgara yapmış ye yeee cok lezzetlı dıyo once :95: böle baktım ama sonra yedim ve gerçekten çok lezzetliydi
twooochee ben acıkıyom galibaaaburcummm çok fenasınn
çok şeker yirimm
yuh artık!ben çok küçükken bi muhabbet kuşumuz vardı,barbi ayakkabılarını giydirirdim ona,sonna da tıkır tıkır yürütürdüm masada ...hatta bi yerde bunu yazmış olmam lazım...
canım eşini bi şekilde ikna edersin,vardır mutlaka bi yolu...annen de size gelince yatak odasına kapatıverirsin olur biter...annene en başta aldığını söyleme ama kediyi...
ee tüyluya hayvannn mecburen yunluye atmışşşok oldum marjinalım bir de yünlü hee
twooochee ben acıkıyom galibaaa
ben doğduğumda evde kedi vardı...bebeği başta kıskanabilir haberin olsun.bu bahsettiğim kedi ben uyurken yüzüme oturmuş boğulayım diye...annem bunun üzerine evden göndermiş kediyi.az daha tutsa hayvan blki bana alışabilirmiş ama zarar verme riski de büyük demişti annem.yani bence bebek planın varsa kediyi ertele...hem ufaklık büyüyüp de eve bi tane alırsan,ona da büyük bi mutluluk olur...bana diyoki kediyi al tamam ama sonra bebeğin olunca napıcaksın falan kılı tüyü allah korusun diyo beni korkutuyo çocukta düşündüğümüz için şimdi alsam ilerde vermek zorunda kalmak istemiyorum çünkü bakamayacağım hayvanı eve almak istemiyorum bende sokakta seviyorum onlara yemek falan veriyorum onlara yardımcı olmaya çalışıyorum
ee tüyluya hayvannn mecburen yunluye atmışş
yok benim canım tatlı tuzlu ekşili seyler istiyoo yada gözleme arasına peynır yanında domates salatalık çayyy offffffffbelli burcummbenim de canım bu aralar hep tatlı istio
Dostlar ben kaçıyorum ufaktan...Benim bey dürtmelerim sonucunda bana oksijen terapi ve antiaging fırsat kuponu almış da onu kullanmaya gideceem güzellik salonua..Daha da 27 yaşındaki karısına anti-aging kuponu alan adamın demek istediği birşeyler mi var acepÖmrümde de cilt bakımı yaptırmadım daha heee, ay çok heyecanlıyım Gelince anlatırım kaç yaşıma geri döndüğümü...
ben doğduğumda evde kedi vardı...bebeği başta kıskanabilir haberin olsun.bu bahsettiğim kedi ben uyurken yüzüme oturmuş boğulayım diye...annem bunun üzerine evden göndermiş kediyi.az daha tutsa hayvan blki bana alışabilirmiş ama zarar verme riski de büyük demişti annem.yani bence bebek planın varsa kediyi ertele...hem ufaklık büyüyüp de eve bi tane alırsan,ona da büyük bi mutluluk olur...
anam dur ben de gaçıyom...lafa daldık herüfü unuttuk...ben de gaçıyom gari...:80:Dostlar ben kaçıyorum ufaktan...Benim bey dürtmelerim sonucunda bana oksijen terapi ve antiaging fırsat kuponu almış da onu kullanmaya gideceem güzellik salonua..Daha da 27 yaşındaki karısına anti-aging kuponu alan adamın demek istediği birşeyler mi var acepÖmrümde de cilt bakımı yaptırmadım daha heee, ay çok heyecanlıyım Gelince anlatırım kaç yaşıma geri döndüğümü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?