Ölümüne Geyik Topiği :-))

Sen yine insaflıymışsın, elde yıkamaya üşenip makinanın yünlü programına atanları tanıyorum

Son düzenleme:
ayyy kıyamammm çok kızacaksınız ama dedemm bıldırcın almıştııı bana ölülmüştü bende uzuldum amaçok vakıt gecirmediğimiz için bağlanmadım sonra bı baktım dedem bıldırcını grillde bı guzel ızgara yapmış ye yeee cok lezzetlı dıyo once :95: böle baktım ama sonra yedim ve gerçekten çok lezzetliydi

Sen yine insaflıymışsın, elde yıkamaya üşenip makinanın yünlü programına atanları tanıyorum
yuh artık! ben çok küçükken bi muhabbet kuşumuz vardı,barbi ayakkabılarını giydirirdim ona,sonna da tıkır tıkır yürütürdüm masada...hatta bi yerde bunu yazmış olmam lazım...

canım eşini bi şekilde ikna edersin,vardır mutlaka bi yolu...annen de size gelince yatak odasına kapatıverirsin olur biter...annene en başta aldığını söyleme ama kediyi...

bana diyoki kediyi al tamam ama sonra bebeğin olunca napıcaksın falan kılı tüyü allah korusun diyo beni korkutuyo çocukta düşündüğümüz için şimdi alsam ilerde vermek zorunda kalmak istemiyorum çünkü bakamayacağım hayvanı eve almak istemiyorum bende sokakta seviyorum onlara yemek falan veriyorum onlara yardımcı olmaya çalışıyorum

yuh artık! ben çok küçükken bi muhabbet kuşumuz vardı,barbi ayakkabılarını giydirirdim ona,sonna da tıkır tıkır yürütürdüm masada...hatta bi yerde bunu yazmış olmam lazım...
evet yazmıştınn benim kaplumbağımla evcilik oynadığım yerde sende bunu yazmıştınn

burcummm çok fenasınn

çok şeker yirimm

bu eski toprak ne vahşiymiş beee....benim dedem de kuzu almıştı,sana getirdim bunu diye...papatyalardan taç yapmıştım ona kafasına filan koydum...sonna bayram geldi benim fluffi tencereyi boyladı,bi de peşimden koşturdu dedem,işaret parmağında kan,anlıma sürecekmiş...barbar adam tövbe tövbe...

Yalnız çocukta yine akıl fikir var..Makinada yıkamaması gerektiğini düşünemiyo ama hani hayvanda yüne benzer birşey var ya, tüy, yünlü programına atıyo o yüzden

canım eşini bi şekilde ikna edersin,vardır mutlaka bi yolu...annen de size gelince yatak odasına kapatıverirsin olur biter...annene en başta aldığını söyleme ama kediyi...

kız bide ben başka memleketteyim annem bize gelince 1 hafta 10 gün falan kalıyoo o kadar süre nası kapıcam ben hayvanı odayaa

Dostlar ben kaçıyorum ufaktan...Benim bey dürtmelerim sonucunda bana oksijen terapi ve antiaging fırsat kuponu almış da onu kullanmaya gideceem güzellik salonua..Daha da 27 yaşındaki karısına anti-aging kuponu alan adamın demek istediği birşeyler mi var acep Ömrümde de cilt bakımı yaptırmadım daha heee, ay çok heyecanlıyım Gelince anlatırım kaç yaşıma geri döndüğümü...

ben doğduğumda evde kedi vardı...bebeği başta kıskanabilir haberin olsun.bu bahsettiğim kedi ben uyurken yüzüme oturmuş boğulayım diye...annem bunun üzerine evden göndermiş kediyi.az daha tutsa hayvan blki bana alışabilirmiş ama zarar verme riski de büyük demişti annem.yani bence bebek planın varsa kediyi ertele...hem ufaklık büyüyüp de eve bi tane alırsan,ona da büyük bi mutluluk olur...

enem yaptır da gel hele pembe maske modamıymıs bu sıram annem onu diyordu güzelmiş tuğçe diye

öle olabilir hem hayvan sevgisinide aşılamış olurum çocuğa belki çocuk varken eve gelirse kedi onu kıskanmaz birbirlerine arkadaş olabilirler

anam dur ben de gaçıyom...lafa daldık herüfü unuttuk...ben de gaçıyom gari...:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…