evin serseri oğlu gibiymiş aaayyy ne anlatcam sıze mart ayı gelmişş bizimki kıvranıyo irkekk irkkekkk diye nası huysuz nası huysuzz anlatammm beynımızı kemiriyo gunlerdırr bı gun yine akşam olmuş bu huyssuuuzzluk yapıyo mırda mır mırda mır bk var sanki bi baktım annem dayanamış sinirden ölecek elinde ınce uzun bı tahta parçası sopa gibi hayvanın orasına durtyo anneee napıyonn dedimhain hain bakardı benimki...annemden fena tırsardı,eve geç kalırsa terliği yerdi kıçına çünkü...kıs nası annıyodu,hava kararmadan ezandan önce gelirdi gari...
yazlığımız giriş kattaydı,bi gün eve sarman bi kedi atmış...(biz bi de onu tatile götürürdük)annem bi gördü anında asıldı terliğine hayvan kaçış o kaçış...sarmanla birlikte kaçıp gittiler...
sonna çok üzüldü ama...her sabah balıkçıların yerine gitti,kasapların önüne baktı ama nafile,rambo bi daha dönmedi...offfffff offffffffAllah gani gani rahmet etsin ii laf etmiş
evin serseri oğlu gibiymiş aaayyy ne anlatcam sıze mart ayı gelmişş bizimki kıvranıyo irkekk irkkekkk diye nası huysuz nası huysuzz anlatammm beynımızı kemiriyo gunlerdırr bı gun yine akşam olmuş bu huyssuuuzzluk yapıyo mırda mır mırda mır bk var sanki bi baktım annem dayanamış sinirden ölecek elinde ınce uzun bı tahta parçası sopa gibi hayvanın orasına durtyo anneee napıyonn dedimdemsin mi kızımmm bu aranıyo azcık sunu surtuyumde susun dayanamıyom artık beynım catlıyo niye surtyon yaww dıyom ben anlamadım derdini hayvanın erkek istiyo hayvan erkekkk ondan surtuyom dıyo hayvan cağız nezaman mırlasa annem elinde o çubuk parçasıyla gell gell azcık daha surtuym yoksa susmuycan dedi amaaa nafileee bizimki organzım olamayınca cıkmış sokaga işinşi hallettmiş tabe
valla en son annem şööle bağırıyodu rahmetli:'pis sapık,ne b.k yiyeceksen git dışarda ye,bi de eve getirmiş kaltağı...'alındı mı ne?dönmedi bi daha....
sonna çok üzüldü ama...her sabah balıkçıların yerine gitti,kasapların önüne baktı ama nafile,rambo bi daha dönmedi...
valla acımamıs dimekki sokağa gitmiş tatmin olmayazuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :86::86::86:yumuşak pilastik neyim verseymiş keşke tahta acıtmas mı?
çayla benimki de silerdi...bi gün de karga oymuş kafasını resmen keli görünüyodu hayvanın annem baktııı baktıı sonna:'Hıh!şahtın şahbaz oldun.'dedi.eczaneye gitti oksijenli su aldı döktü kafasına nası köpürüyo...rambo acıdan bağırıyo annem ensesine patlatıyo:'sus'kör olasıca bi de sööleniyo...kıpraşma diyom sana!'krem filan sürüp bi de bantlamıştı....ay çok çirkin olmuştu ööle kafa bantlı...flockemm. bizim de kapı önünde baktıgımız kedimiz var 4 yıldır ama dişi annem de her yıl hamile olunca böle diyor bakmıcam diyor sana fln ama bebekleri görünce dayanamıyor,gözleri çapaklanınca falan gözlerini hep çayla siler yavruların,süt içirir şırıngayla off offf tavsanım da gitmeseydi
tek kalemle sildi attı hepimizi tirbiyesiz...aşkının peşinden gitmiş olmasın
flockemm. bizim de kapı önünde baktıgımız kedimiz var 4 yıldır ama dişi annem de her yıl hamile olunca böle diyor bakmıcam diyor sana fln ama bebekleri görünce dayanamıyor,gözleri çapaklanınca falan gözlerini hep çayla siler yavruların,süt içirir şırıngayla off offf tavsanım da gitmeseydi
ayyy harbi insan gibi muamele görmüşşşçayla benimki de silerdi...bi gün de karga oymuş kafasını resmen keli görünüyodu hayvanın annem baktııı baktıı sonna:'Hıh!şahtın şahbaz oldun.'dedi.eczaneye gitti oksijenli su aldı döktü kafasına nası köpürüyo...rambo acıdan bağırıyo annem ensesine patlatıyo:'sus'kör olasıca bi de sööleniyo...kıpraşma diyom sana!'krem filan sürüp bi de bantlamıştı....ay çok çirkin olmuştu ööle kafa bantlı...
çayla benimki de silerdi...bi gün de karga oymuş kafasını resmen keli görünüyodu hayvanın annem baktııı baktıı sonna:'Hıh!şahtın şahbaz oldun.'dedi.eczaneye gitti oksijenli su aldı döktü kafasına nası köpürüyo...rambo acıdan bağırıyo annem ensesine patlatıyo:'sus'kör olasıca bi de sööleniyo...kıpraşma diyom sana!'krem filan sürüp bi de bantlamıştı....ay çok çirkin olmuştu ööle kafa bantlı...
dimi?sanki eskiden daha az ürkektiler...şimdi hemen kaçıyolar...kedicikleri sev... onlar tüm stresini alırlar...bende bizim sokakta tombul bir kedi var.. arada görüyom bazen tombul kedi derim... maşallah kasap civarında hep.. eskiden sokak kedileri bu kadar kaçak değildi sevdirirlerdi kendilerini şimdi sevmenin imakanı yok malesef..
bazen derler yemek vermeyin hep gelirler diye.. ama sen vermezsen onlar nasıl beslenecek... kediler neysede köpekler ne çok aç yaaa en çok onlara üzülüyorum ...
tüm sokak köpekelri çok cılız ve zayıf
eee fakır ama gururluymuşşşş nankor işte adı ustındetek kalemle sildi attı hepimizi tirbiyesiz...
tek kalemle sildi attı hepimizi tirbiyesiz...
kıymetini bilemedi eşşoğlusu...kaçıp gitti işte...ayyy harbi insan gibi muamele görmüşşş
ööle mi dersin?ben bi hafta bi kediye kur yaptığını bilirim...siyah-beyaz bi kediydi cam önünde türlü atraksyonlar yapardı bizimkine...tam bi ev kedisiydi,dışarı neyin çıkmazdı bizim sapık gibi.bi gün bizimki ne ettiyse yakalamış bunu hayvana tecavüz etmişti...almanyada ev hayvanları konusunda bi kanun var,kadın şikayete geldi gitti benim caaanım diye...annem şikayete gitmesin kadın diye ona kahve ve kek ikram edip defalarca özür diledi...o mu utanacak?unutmaz canım da yüzü kalmamış kedinindönemem geri annemin yüzene bakamam demiştir.. utanmıştır eve kedi atınca ..
ööle mi dersin?ben bi hafta bi kediye kur yaptığını bilirim...siyah-beyaz bi kediydi cam önünde türlü atraksyonlar yapardı bizimkine...tam bi ev kedisiydi,dışarı neyin çıkmazdı bizim sapık gibi.bi gün bizimki ne ettiyse yakalamış bunu hayvana tecavüz etmişti...almanyada ev hayvanları konusunda bi kanun var,kadın şikayete geldi gitti benim caaanım diye...annem şikayete gitmesin kadın diye ona kahve ve kek ikram edip defalarca özür diledi...o mu utanacak?
benim bide kusum vardı adı şarloydu hafif bacağından rahatsızdı böle aksardı yururken ama hayatımda gördüğüm en akllı muhabet kusuydu konuşurdu şarkı sölerdii bı uyanmadan kesinlikle otmezdı bazen evde bırıne seslenınce cevap verirdi bı kere salak cam acıkken yanlışlıkla kaçmış sonra odu bokuna karışmış yıllardır evde tabi direk teline konmuş benin alın diye nası otuyo nası otyo bi geldi kalbi gum gumm atıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?