Ölümüne Geyik Topiği :-))

anemmmm bu tecavuzcu coskunmussss

benim için bi teneydi ama...bi daha da onun gibi bi kedi bulabileceğimi sanmıyom... hoş gerçi şimdi hamile kedileri kesiyom araba altında...doğrsunlar da bi tene tekir daha aliim diye...ama rambo gibi olamayacağı kesin...

dışarısı onlar için ölüm demek yaşayamzlar ki ...
nasıl aldınız ya telden?
ya ben cok korktummm ağlıyorum dedemde dısarda bakınıyo sonra sesinden tanıdı dedeimi görünce ona kondu ve eve geldi işte bıkere daha ole kaçmıştı sarsak karsı eve sonra catıa konmus bana bakıyor suratında anlamsız bı ıfade:96: guvercınleri görünce bı nefeste kendını bızım balkona attı ve penceredn geldi ama kalbi yine gümbür gümbür ders oldu bidahada kaçmadı zatenn

bi de kuş beyinli derler bizde...evini barkını sahibinin sesini tanıyo şuraya bak ya...hatta olaylardan tecrübe bile edinebiliyo....

HelloOoOoOoO ! Kedi sohbeti, ne tatlı Çok severim kedileri, cırlak mırlaklar ama en çok da o huysuzluklarını seviyorum sanırım, yüz vermezler, kıçlarını döner giderler ya, bayılırım...Bi kere okulda oturuyorum çimlerde, baktım bi kedi koşarak geliyo ağaca doğru..Arkasında da köpek sürüsü havlaya havlaya bunu kovalıyolar...Ağacın dibine kadar geldi, sonra arkasını bu köpek sürüsüne döndü bi cırladı Köpeklerin hepsi böyle kaldılar. Sonra boyunlarını büküp arkalarını dönüp gittiler uyuz uyuz Tüm fakülte kediyi alkışladık.

hiyeyyyt be,aslanım benim...o vakitten sonna hayvanın yürüyüşü bilem değişmiştir...

bi de kuş beyinli derler bizde...evini barkını sahibinin sesini tanıyo şuraya bak ya...hatta olaylardan tecrübe bile edinebiliyo....
aynen oleee diyorum hayatımda gördüğüm en akıllı muhabbet kusu canım benim yaaaa nası osledimmm okafasını sallaya sallaya oynama sıkıdım sıkıdımm oynama sıkıkdım sıkıdım dıyıp sesinin tonunu değiştirerek aaa acayipsin diyodu ama su vardı dedem dsp liydi eve mısafır geldiğinde bazen olmadık yerde başbacığım ecevittt başbacığım ecevit diyodu biz tabe kaş göz kuş işte felan diyoruz ondan sonra başlıyodu beşiktas beşiktaş şampiyon beşiktaşşş konu kaynıyodu ama cok anlaşılır bişekilde konuştuğu için eve gelen anlıyodu partiyi felan iyki 80 ler zamnında yoktu yoksa sağcılar kusu kesiverirdi
bide onun yuzunden kaçkere kapı açmaya gittiğmi bilirim zilin taklıdını yapardı gider acardım kımse yok şarlo tabı ısını ıyı yapmış olduğunun kabileyetinin farkında kafesinde bi orataf bı butaraf gidip kendince timsah yuruyusu yapıyo şarloooo derdim kafasını sallıyorak burcuk burcuk der kahkaha sesi yapmaya çalısrdı

Hariika yaaa. rahmetli olmadı inşallah... maşallah çok kabiliyetliymiş.. her kuş taklidi o kadar süper yapamıyorr...

oy oyy oyyy sabah sabah ne güldüm kızlarrrr bende kedi istedim annemden sürekli ama eve almadı onu küçükken kedi çırmaklamış ondan hoşlanmıyodu kedilerden evlendim şimdi alayım diyom şimdide evine gelmem diyo annem bide kocamda istemiyo yaaa uffff hatta küçükken bi dene kedi bulduydum temiz çok güzel hemen kucağıma atlamıştı. eve aldım geldim kucağımda annem ya onu bırak yada sende eve gelme dedi bene bende bırakmak zorunda kaldıydım evden olucaktım yoksamm ama annem hayvanları çok severdi aslında o kadar çok balık kuş civciv falan aldıki bizee hep o ilgilenirdi yanii her balığım öldüğünde her civcivim öldüğünde ne ağlardım yaaaaa

Değiştiiii, öyle bi kasılarak çıktı ki ağaca, sanırsın içine kadir inanır kaçmış Bi de palto vercektik neredeyse omzuna
nette bi resime denk gelmiştim çok hoşuma gitmişti...sarman bi kedi aynaya bakıyo,aynadaki görünümünde de aslan var...kendini aslan olarak görüyo yani...bu da artık ööle görür kendini...

Hariika yaaa. rahmetli olmadı inşallah... maşallah çok kabiliyetliymiş.. her kuş taklidi o kadar süper yapamıyorr...
yaaa kus dedemlerdeydı bende orda yasıyodum sonra artık eve gectim ama yıllarca beraberdık sonra dedm çok yaşlandı bakamıyorum bırıne verdim dedi ama bişiy olduda bana sölememişte olabailir çunku çok duskunlerdı birbirlerine

küçükken 4 5 yasları civarında dedem bana bir civciv almıstı. sarı,tombik bir şey aralıgın yada ocağın dondurucu soğuğunda sabah 8 9 gibi çok kirlendin sen diyerek yıkamaya kalkmıstım onu musluğun altında,soğuk suyla. bir de sonra köpükleyip duruladıktan sonra ımm çok cici oldun sen deyip kurulamıştım onu havlu ve kurutma makinesiyle ama onu son görüşüm oldu yarım saat içinde ölmüştü nerden bileyip yıkanmıcağını,küçücük cocuktum

canım eşini bi şekilde ikna edersin,vardır mutlaka bi yolu...annen de size gelince yatak odasına kapatıverirsin olur biter...annene en başta aldığını söyleme ama kediyi...

kız benimde kuşum vardı adı maşukk oda aynı zilin taklidini yapardı bide annem bana bağırırdı kedimeri kedimeri diye oda aynı annemin sesiyle taklit ederdi ben kaç defa annemin yanına koştuğumu bilirim efendim anne diyee oda bana derdiki ben seslenmedim sana giderdim maşukun yanına sen yaptın dimi derdim cik cik yapardı yaa çatlak kuşum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…