anemmmm bu tecavuzcu coskunmussssööle mi dersin?ben bi hafta bi kediye kur yaptığını bilirim...siyah-beyaz bi kediydi cam önünde türlü atraksyonlar yapardı bizimkine...tam bi ev kedisiydi,dışarı neyin çıkmazdı bizim sapık gibi.bi gün bizimki ne ettiyse yakalamış bunu hayvana tecavüz etmişti...almanyada ev hayvanları konusunda bi kanun var,kadın şikayete geldi gitti benim caaanım diye...annem şikayete gitmesin kadın diye ona kahve ve kek ikram edip defalarca özür diledi...o mu utanacak?
ööle mi dersin?ben bi hafta bi kediye kur yaptığını bilirim...siyah-beyaz bi kediydi cam önünde türlü atraksyonlar yapardı bizimkine...tam bi ev kedisiydi,dışarı neyin çıkmazdı bizim sapık gibi.bi gün bizimki ne ettiyse yakalamış bunu hayvana tecavüz etmişti...almanyada ev hayvanları konusunda bi kanun var,kadın şikayete geldi gitti benim caaanım diye...annem şikayete gitmesin kadın diye ona kahve ve kek ikram edip defalarca özür diledi...o mu utanacak?[/QUOTE
ya ben cok korktummm ağlıyorum dedemde dısarda bakınıyo sonra sesinden tanıdı dedeimi görünce ona kondu ve eve geldi işte bıkere daha ole kaçmıştı sarsak karsı eve sonra catıa konmus bana bakıyor suratında anlamsız bı ıfade:96: guvercınleri görünce bı nefeste kendını bızım balkona attı ve penceredn geldi ama kalbi yine gümbür gümbür ders oldu bidahada kaçmadı zatenndışarısı onlar için ölüm demek yaşayamzlar ki ...
nasıl aldınız ya telden?
bi de kuş beyinli derler bizde...evini barkını sahibinin sesini tanıyo şuraya bak ya...hatta olaylardan tecrübe bile edinebiliyo....ya ben cok korktummm ağlıyorum dedemde dısarda bakınıyo sonra sesinden tanıdı dedeimi görünce ona kondu ve eve geldi işte bıkere daha ole kaçmıştı sarsak karsı eve sonra catıa konmus bana bakıyor suratında anlamsız bı ıfade:96: guvercınleri görünce bı nefeste kendını bızım balkona attı ve penceredn geldi ama kalbi yine gümbür gümbür ders oldu bidahada kaçmadı zatenn
bi de kuş beyinli derler bizde...evini barkını sahibinin sesini tanıyo şuraya bak ya...hatta olaylardan tecrübe bile edinebiliyo....
hiyeyyyt be,aslanım benim...o vakitten sonna hayvanın yürüyüşü bilem değişmiştir...HelloOoOoOoO ! Kedi sohbeti, ne tatlıÇok severim kedileri, cırlak mırlaklar ama en çok da o huysuzluklarını seviyorum sanırım, yüz vermezler, kıçlarını döner giderler ya, bayılırım...Bi kere okulda oturuyorum çimlerde, baktım bi kedi koşarak geliyo ağaca doğru..Arkasında da köpek sürüsü havlaya havlaya bunu kovalıyolar...Ağacın dibine kadar geldi, sonra arkasını bu köpek sürüsüne döndü bi cırladı Köpeklerin hepsi böyle kaldılar. Sonra boyunlarını büküp arkalarını dönüp gittiler uyuz uyuz Tüm fakülte kediyi alkışladık.
HelloOoOoOoO ! Kedi sohbeti, ne tatlıÇok severim kedileri, cırlak mırlaklar ama en çok da o huysuzluklarını seviyorum sanırım, yüz vermezler, kıçlarını döner giderler ya, bayılırım...Bi kere okulda oturuyorum çimlerde, baktım bi kedi koşarak geliyo ağaca doğru..Arkasında da köpek sürüsü havlaya havlaya bunu kovalıyolar...Ağacın dibine kadar geldi, sonra arkasını bu köpek sürüsüne döndü bi cırladı Köpeklerin hepsi böyle kaldılar. Sonra boyunlarını büküp arkalarını dönüp gittiler uyuz uyuz Tüm fakülte kediyi alkışladık.
aynen oleee diyorum hayatımda gördüğüm en akıllı muhabbet kusu canım benim yaaaa nası osledimmm okafasını sallaya sallaya oynama sıkıdım sıkıdımm oynama sıkıkdım sıkıdım dıyıp sesinin tonunu değiştirerek aaa acayipsin diyodu ama su vardı dedem dsp liydi eve mısafır geldiğinde bazen olmadık yerde başbacığım ecevittt başbacığım ecevit diyodu biz tabe kaş göz kuş işte felan diyoruz ondan sonra başlıyodu beşiktas beşiktaş şampiyon beşiktaşşş konu kaynıyodu ama cok anlaşılır bişekilde konuştuğu için eve gelen anlıyodu partiyi felan iyki 80 ler zamnında yoktu yoksa sağcılar kusu kesiverirdibi de kuş beyinli derler bizde...evini barkını sahibinin sesini tanıyo şuraya bak ya...hatta olaylardan tecrübe bile edinebiliyo....
hiyeyyyt be,aslanım benim...o vakitten sonna hayvanın yürüyüşü bilem değişmiştir...
aynen oleee diyorum hayatımda gördüğüm en akıllı muhabbet kusu canım benim yaaaa nası osledimmm okafasını sallaya sallaya oynama sıkıdım sıkıdımm oynama sıkıkdım sıkıdım dıyıp sesinin tonunu değiştirerek aaa acayipsin diyodu ama su vardı dedem dsp liydi eve mısafır geldiğinde bazen olmadık yerde başbacığım ecevittt başbacığım ecevit diyodu biz tabe kaş göz kuş işte felan diyoruz ondan sonra başlıyodu beşiktas beşiktaş şampiyon beşiktaşşş konu kaynıyodu ama cok anlaşılır bişekilde konuştuğu için eve gelen anlıyodu partiyi felan iyki 80 ler zamnında yoktu yoksa sağcılar kusu kesiverirdi
bide onun yuzunden kaçkere kapı açmaya gittiğmi bilirim zilin taklıdını yapardı gider acardım kımse yok şarlo tabı ısını ıyı yapmış olduğunun kabileyetinin farkında kafesinde bi orataf bı butaraf gidip kendince timsah yuruyusu yapıyo şarloooo derdim kafasını sallıyorak burcuk burcuk der kahkaha sesi yapmaya çalısrdı
nette bi resime denk gelmiştim çok hoşuma gitmişti...sarman bi kedi aynaya bakıyo,aynadaki görünümünde de aslan var...kendini aslan olarak görüyo yani...bu da artık ööle görür kendini...Değiştiiii, öyle bi kasılarak çıktı ki ağaca, sanırsın içine kadir inanır kaçmışBi de palto vercektik neredeyse omzuna
yaaa kus dedemlerdeydı bende orda yasıyodum sonra artık eve gectim ama yıllarca beraberdık sonra dedm çok yaşlandı bakamıyorum bırıne verdim dedi ama bişiy olduda bana sölememişte olabailir çunku çok duskunlerdı birbirlerineHariika yaaa. rahmetli olmadı inşallah... maşallah çok kabiliyetliymiş.. her kuş taklidi o kadar süper yapamıyorr...
günaydın mandalinam...günaydın hanımlar mutlu günler
canım eşini bi şekilde ikna edersin,vardır mutlaka bi yolu...annen de size gelince yatak odasına kapatıverirsin olur biter...annene en başta aldığını söyleme ama kediyi...oy oyy oyyy sabah sabah ne güldüm kızlarrrr bende kedi istedim annemden sürekli ama eve almadı onu küçükken kedi çırmaklamış ondan hoşlanmıyodu kedilerden evlendim şimdi alayım diyom şimdide evine gelmem diyo annem bide kocamda istemiyo yaaa uffff hatta küçükken bi dene kedi bulduydum temiz çok güzel hemen kucağıma atlamıştı. eve aldım geldim kucağımda annem ya onu bırak yada sende eve gelme dedi benebende bırakmak zorunda kaldıydım evden olucaktım yoksamm ama annem hayvanları çok severdi aslında o kadar çok balık kuş civciv falan aldıki bizee hep o ilgilenirdi yanii her balığım öldüğünde her civcivim öldüğünde ne ağlardım yaaaaa
bide onun yuzunden kaçkere kapı açmaya gittiğmi bilirim zilin taklıdını yapardı gider acardım kımse yok şarlo tabı ısını ıyı yapmış olduğunun kabileyetinin farkında kafesinde bi orataf bı butaraf gidip kendince timsah yuruyusu yapıyo şarloooo derdim kafasını sallıyorak burcuk burcuk der kahkaha sesi yapmaya çalısrdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?