Ölümüne Geyik Topiği :-))

dolmuş taksiye arkadan otobüs bindir hemde polis servisi anam bir açıldı otobüsün kapısı sanki darbe var gibi karınca gibi polis çevirdi dolmuşu dolmuşcu tırsmış arabadan inemiyor

günaydın kedicik...hevuk benim de aklıma düştü dün.baya oldu onunla görüşmeyeli.kelebeğe de bi türlü denk gelemedim.ya ben geldimo gitti,ya o geldi ben gittim ya da başka yerlerde karşılaştık.

two_che, flocke, mandalina ,ve beynelminel ... hepinize günaydın.. .:80:

Kedicik sende burdasın :)

Son düzenleme:

canım ne için söylediğini anladım.açıklamana gerek yoktu. geyik olsun diye yazdım.

denizin kenarında değil...içinde olmak istiyom mandalinam.ve hayır ben çalışmıyom...

flocke ne diyorsun biz denizin kenarına bila razıyız tatil diyorsun ya biz ölelim o zaman
bugün inersin sahile alırsın mayonu geçersin şezlonga sonra atlarsın serin sulara akşamada evine gelirsin

flocke ne diyorsun biz denizin kenarına bila razıyız tatil diyorsun ya biz ölelim o zaman
bugün inersin sahile alırsın mayonu geçersin şezlonga sonra atlarsın serin sulara akşamada evine gelirsin
keşke o kadar kolay olsa mandalinam...her bi b.k bana bakıyo bu evde.bazen bi işe girsem de dinlensem diyom resmen.en azından sizin mesai saatleriniz belli...bende o da yok.bırak denize gitmeyi bazen duş almaya bile vaktim olmuyo.

keşke o kadar kolay olsa mandalinam...her bi b.k bana bakıyo bu evde.bazen bi işe girsem de dinlensem diyom resmen.en azından sizin mesai saatleriniz belli...bende o da yok.bırak denize gitmeyi bazen duş almaya bile vaktim olmuyo.

bir gün yapmasan birşey olmaz flocke ben bir hafta yapmıyorum hiç bişiy hafta sonları yapıyorum henüz ev kokuşmadı çürüme olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…