denizin kenarında değil...içinde olmak istiyom mandalinam.sen zaten deniz kenarında değilmisin flocke çalışıyormusun sen
bekliyoruz tamemilçe bel galiba seninki ana kaza oldu ben geliyorum az bakam
günaydın kedicik...hevuk benim de aklıma düştü dün.baya oldu onunla görüşmeyeli.kelebeğe de bi türlü denk gelemedim.ya ben geldimo gitti,ya o geldi ben gittim ya da başka yerlerde karşılaştık.günaydın kıslarrr flockemde burdaymışş yoksunuz ne kelebek ne sen nede hevuk noldu acabe hevuk bu haftanın sonunda belli olması gerekir herhalde heç haber vermedi inşiçimden bi ses hamile diyo ya hadi hayırlısı
:44::44::44:kastım bu değildi ama....gerçi düşünülürse fabrika hatası olmak seni seri üretimden ayırır,bu da seni orjinal ve özel kılar.stok fazlası olup kenara atılmaktansa ve diğerlerinle bir gram bile farklılık olmamaktansa,bence fabrika hatası olmak ii bişey!nası ama???
kolay gelsin tuğçem,birileri işe gelişini 4 gözle beklemiş demek....günaydın şekerlerimmpazartesi sabahına 70 adet faturayla başladım
denizin kenarında değil...içinde olmak istiyom mandalinam.ve hayır ben çalışmıyom...
günaydın kıslarrr flockemde burdaymışş yoksunuz ne kelebek ne sen nede hevuk noldu acabe hevuk bu haftanın sonunda belli olması gerekir herhalde heç haber vermedi inşiçimden bi ses hamile diyo ya hadi hayırlısı
günaydın şekerlerimmpazartesi sabahına 70 adet faturayla başladım
two_che, flocke, mandalina ,ve beynelminel ... hepinize günaydın.. .:80:
Kedicik sende burdasın :)
keşke o kadar kolay olsa mandalinam...her bi b.k bana bakıyo bu evde.bazen bi işe girsem de dinlensem diyom resmen.en azından sizin mesai saatleriniz belli...bende o da yok.bırak denize gitmeyi bazen duş almaya bile vaktim olmuyo.flocke ne diyorsun biz denizin kenarına bila razıyız tatil diyorsun ya biz ölelim o zaman
bugün inersin sahile alırsın mayonu geçersin şezlonga sonra atlarsın serin sulara akşamada evine gelirsin
kolay gelsin tuğçem,birileri işe gelişini 4 gözle beklemiş demek....
hoş geldin kedim napan?
keşke o kadar kolay olsa mandalinam...her bi b.k bana bakıyo bu evde.bazen bi işe girsem de dinlensem diyom resmen.en azından sizin mesai saatleriniz belli...bende o da yok.bırak denize gitmeyi bazen duş almaya bile vaktim olmuyo.
kıprıslı mısın sen beynelcik?hoş geldin kedim napan?
bir gün yapmasan birşey olmaz flocke ben bir hafta yapmıyorum hiç bişiy hafta sonları yapıyorum henüz ev kokuşmadı çürüme olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?