senin evinde 5yaşında bi kasırga var mı?ben de var da...!buna bir de 12yaşında bi pasaklı eklenince değil bir gün,yarım saatte bile ev leş oluyo...bir gün yapmasan birşey olmaz flocke ben bir hafta yapmıyorum hiç bişiy hafta sonları yapıyorum henüz ev kokuşmadı çürüme olmadı
senin evinde 5yaşında bi kasırga var mı?ben de var da...!buna bir de 12yaşında bi pasaklı eklenince değil bir gün,yarım saatte bile ev leş oluyo...
Günaydın kızlar..
benim evde tsunami var flocke en büyük felaket benim akşamdan akşama otel gibi kullanırım evi ama nasıl okadar dağıtırım bilemiyorum hele tencere kapak misali eşimde kopyam olunca uuuu bizim evde koltuğa oturunca kenarlarına el at kesin yarım çikilota elma bişey çıkar bardak ararsan mutfakta bulamazsın her bir odaya eşit şekilde pay edilmiştir
günaydın sugibi.....Günaydın kızlar..
günaydın hoşgeldin nasılsın
dün gene cırlıyodum..kız salam almış buzdolabından geçmiş iç odaya...yediğini yemiş kalanını bırakmış.salamın rengi değişmiş kurumuş filan.koptum ben de okkalı bi şekilde kızdım 'bu şekilde bunu bırakırsan,bu salam yakında ayaklanır ve dolaşmaya başlar!'diye...kız bön bön baktı bi de demez mi:'tasma takabilir miyim ona?'diye...:84::84::84:benim evde tsunami var flocke en büyük felaket benim akşamdan akşama otel gibi kullanırım evi ama nasıl okadar dağıtırım bilemiyorum hele tencere kapak misali eşimde kopyam olunca uuuu bizim evde koltuğa oturunca kenarlarına el at kesin yarım çikilota elma bişey çıkar bardak ararsan mutfakta bulamazsın her bir odaya eşit şekilde pay edilmiştir
git kedicim gitbenimkine diyorum pilatese gideyim spor yapayım , izin vermiyo spor salonlarına hatta dün bir daha deneyim dedim şansımı ama izin vermedi gene:84:
iyiyim suyum valla,hava da güzelleşmeye başladı burdaİyiyim çok şükür sizler nasılsınız bakimm..
benimkide git git diip tutturuyo allahtan bu aralar pek ellemiyo stajım var haftada bi gün amaa valla 10 günlük çalışmaya bedel onla ilgil problemlerim olunca pek ellemiyoo bide gittim 3 kilo verdim daha fazla veremedim onada canım sıkıldı bakalımmm ne zaman canım ister bilemiyorum:90::90:
ah tuğçe gel sen işten ben de evden kaçiim birlikte denize gidek gari...iyiyim suyum valla,hava da güzelleşmeye başladı burdadenize girmek istiyorum artıkınn
burcu şu an sıcacık yatağında fosur fosur uyuyordur sanırsam...izne ayrıldı o haftaya gelcek.burcu nerelerde bilen varmı
iyiym be canikomm napammm aslında sporum vardı ama yine gitmedim heç gidesim yokk vallaa
kıprıslı mısın sen beynelcik?
burcu şu an sıcacık yatağında fosur fosur uyuyordur sanırsam...izne ayrıldı o haftaya gelcek.
yapıyon mu yoga?nası bişey bu?çitten mutluluktan uçuruyo mu insanı yani bööle sıkıntılarından filan kurtuluyon mu?bende sabah yoga yapayım dedim erken kalkamadığım için vazgeçtim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?