senin evinde 5yaşında bi kasırga var mı?ben de var da...!buna bir de 12yaşında bi pasaklı eklenince değil bir gün,yarım saatte bile ev leş oluyo...
iyiyim suyum valla,hava da güzelleşmeye başladı burdadenize girmek istiyorum artıkınn
napan deyince ben de kıprıslı sandıydım seni...onlar ööle konuşuyo ya...doğunun niresindensin?yok canım ben doğuluyum
Günaydın kızlar..
günaydın sucum napan?
burcu nerelerde bilen varmı
o da bi gerçek...duble stres demek bu bu sefer...canım çalışsan bile iş dönüşü tekrardan yapmak zorunda kalıyorsun evdeki işleri
devam devam kedicim ne güzel fit hatun olursun
sormamın sakıncası yoksa,çok mu kilon var ki?inceldim ama kilo veremediğim için incelmemde durdu
ah tuğçe gel sen işten ben de evden kaçiim birlikte denize gidek gari...
yapıyon mu yoga?nası bişey bu?çitten mutluluktan uçuruyo mu insanı yani bööle sıkıntılarından filan kurtuluyon mu?
sormamın sakıncası yoksa,çok mu kilon var ki?
çevirme piliç gibi şööle önlü arkalı bronzlaşsak,kendimizi egenin sularına bıraksak....:97:Gidek flockem ohh miss gibi tatil yapcan,sıcak kum,güneş,deniz sesleriayyy nasıl canım istedi
napan deyince ben de kıprıslı sandıydım seni...onlar ööle konuşuyo ya...doğunun niresindensin?
Ne olsun beynelminel uğeasıp durun işte.. pazartesi sendromu :44:
o da bi gerçek...duble stres demek bu bu sefer...
Gidek flockem ohh miss gibi tatil yapcan,sıcak kum,güneş,deniz sesleriayyy nasıl canım istedi
alem insanlar şu kıbrıslılar,hele ki herşeyin arkasına -cik -cek eki getiriyolar ya...benim oğlum bebekken biri sormuştu 'bebecik erkektiiir?' 'heee erkek!'demiştim.çok tuhafima gitmişti konuşmaları.ben istanbulluyum ama babam vanlı dolayısıyla vanlıyım. en yakın komşumuz kıbrıslı ondan öyle konuşuyorum.
alem insanlar şu kıbrıslılar,hele ki herşeyin arkasına -cik -cek eki getiriyolar ya...benim oğlum bebekken biri sormuştu 'bebecik erkektiiir?' 'heee erkek!'demiştim.çok tuhafima gitmişti konuşmaları.
çevirme piliç gibi şööle önlü arkalı bronzlaşsak,kendimizi egenin sularına bıraksak....:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?