Ölümüne Geyik Topiği :-))

flockem odaları da bir değişik ayrı ayrı şato var , palmiye var, sardunya var bir de dublex diyorlar

gastede ilginç bi makale okuyodum,uzuncanaydı biraz son satırda şööle bişey yazıyodu:lütfen sayfayı gındırınız!:26::26::26:ne olaki bu dediydim kendi kendime,meğer çevirmek demek oluyomuş bu...

ben üniversiteyi egenin iç bölgesinde okudum konuşmaları bir ara bizde alışkanlık yapmıstı. hadi gidiverelim gari, yapıvecen mi , gelivecen mi diye
şu ege dizileride öyle ama çok izleyince alışkanlık yapıyor.. sonra denizlili komşulara ayıp oluyor sankim dalga geçtik sanıveriyolar
vallam deniz kumsal plaj üçlüsü olsun da nereye gidersek razıyım ben

bende denize gitmek istiyoorum :84:

kızlarr yaramı deşiyonuzz vallaa gerçi şincik hava kapandı ama dün ne güzel bir havaydı denizi gördükçe giresim geldi valla biz geçen sene eşimin işi dolayısıyla iskenderundaydık orda 15 20 güne kadar denize girmeye başlanırr yaz aylarında deniz suyu sıcaklığı 30 dereceydii o derece yaniii

DİKİLİ KALEM ADASI
Antik dönemde "Işık saçan" anlamına gelen Anginnsai Adaları’ndan biri olan, 480.000 m2 alana sahip Kalem Adası İzmir’in Dikili ilçesinde denizcilerin saklı cenneti Bademli koyu kıyılarında bulunmaktadır. Ana karaya uzaklığı 450 metredir.Midilli adasına uzaklığı sadece 13 deniz milidir. Özellikle ada üzerindeki kızıl gün batımını Sunset barda Ege mezeleri eşliğinde rakı, ouzo veya özel kav şarapları yudumlarken derinden gelen Buzuki’nin sesi tüm duygularınızı doruğa çıkaracaktır.

Eşsiz doğa güzelliklerini, egzotik ağaçlar, yüksek palmiye ağaçları, zeytinler, taş yollar,turkuaz rengi deniz ve incecik kumlu sahiliyle Ada’da, bir yandan İzmir’in Bademli Köyü kıyılarına bakarken bir yandan Yunan adalarının esintisini hissedebilirsiniz. süpperrrr

bak sen çanakkaledeydin demi?şimdi ilk otobüse atlayıp izmire geliyon,tuğçe seni karşılayacak.ben beynel-can ve sultancık sizi iskelede bekliyo olcas...var mı daha gelmek isteyen?

enemm ilk ve tek ada oteliymiş orası acaba baska otellerde var mıdır ki daha bi bakam ben

bugün çok uyuzum evim oradan daha güzel görünüyor daha çekici geliyor
o zaman sen evine git yatağına yat.tuğçe sen halat bul,mandalinanın yatağına bağlayacağız.beynelcan sen jeepi ayarla,halatı jeepe bağlayalım.sultancık sen direksyona geç ve gaza bas,mandalinayı yatağınla götürces adaya...ben kapıyı açıyom size....

bak sen çanakkaledeydin demi?şimdi ilk otobüse atlayıp izmire geliyon,tuğçe seni karşılayacak.ben beynel-can ve sultancık sizi iskelede bekliyo olcas...var mı daha gelmek isteyen?

ahhhh hemen hemennn bide dikili bademlide killik koyu var böle küçücük ama tertemiz bi koyyy 2 yazdan beri kelebeklerle gideriz orayıda es geçmeyek gitmişken orayada uğrayakk

ahhhh hemen hemennn bide dikili bademlide killik koyu var böle küçücük ama tertemiz bi koyyy 2 yazdan beri kelebeklerle gideriz orayıda es geçmeyek gitmişken orayada uğrayakk
ada onun karşısındaymış galiba,tuğçe ööle dedi sanki.kelebeğe de haber verelim,o da gelmeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…