Ölümüne Geyik Topiği :-))

bana egeliler gibi komik geliyor. birde rumların konuşması koparıyor beni.
alacağim seni ayağımın altına...
more utanmiyorsun sen böyle kötü konuşmağa (more :lan demek bu arada)
gastede ilginç bi makale okuyodum,uzuncanaydı biraz son satırda şööle bişey yazıyodu:lütfen sayfayı gındırınız!:26::26::26:ne olaki bu dediydim kendi kendime,meğer çevirmek demek oluyomuş bu...

bana egeliler gibi komik geliyor. birde rumların konuşması koparıyor beni.
alacağim seni ayağımın altına...
more utanmiyorsun sen böyle kötü konuşmağa (more :lan demek bu arada)
aydınlıları dinlemelisin hele... normal muhabbetleri bağırarak konuşurlar,sanki kavga ediyolar...

aydınlıları dinlemelisin hele... normal muhabbetleri bağırarak konuşurlar,sanki kavga ediyolar...

ben üniversiteyi egenin iç bölgesinde okudum konuşmaları bir ara bizde alışkanlık yapmıstı. hadi gidiverelim gari, yapıvecen mi , gelivecen mi diye

ben üniversiteyi egenin iç bölgesinde okudum konuşmaları bir ara bizde alışkanlık yapmıstı. hadi gidiverelim gari, yapıvecen mi , gelivecen mi diye
ben direk kaydediyom şiveleri...bi karslı teyze vardı,karsın havasından şikayet ederdi o aklıma geldi:'gızııım,bizim buranın havası heç bi yerde yohtur!11ay gış,1ay ayaz gerisi yaz!'derdi....

bayıldımmm ben nasıl gitmemişim buraya süper bu yaz gitmeliyim hemencik flockem orda olmak istiom ben şincik yaa

ben direk kaydediyom şiveleri...bi karslı teyze vardı,karsın havasından şikayet ederdi o aklıma geldi:'gızııım,bizim buranın havası heç bi yerde yohtur!11ay gış,1ay ayaz gerisi yaz!'derdi....

teyzem netmiş öyle 13 ay yapmıs bir yılı

teyzemler geldiğinde onlarda yanı ne yapıyorlar diye sorduk anneme kızım böyle konuşuyorlar dedi sustuk. birde bir akrabamız var çerkez- azeri karışımı olduğumuz için yöresel konuşuyorlar. Bigün "atan nasıl dedi" düşünüyoruz. Atatürkten mi bahsediyor diye. Meğerse babamdan bahsediyordu. Neyse Allah rahmet eylesin.

bir tane otel buldum orda fiyarını fln da yazmamışlar merak ettim,giderdik biraz arastırma yapim ben

vallam deniz kumsal plaj üçlüsü olsun da nereye gidersek razıyım ben
benim içinde öyle geçerliydi ama annem sıcağa gelemediği için bu yaz ılgaz dağına gitmeyi planlıyorum

yatak yorgan yastık üçlüsünü istiyorummmmmmmmmmm
ay ne güzel olurdu sabah burda konuşuyorduk google çalışanları gibi oda ve çalışma ortamı istiyoruz diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…