hepimiz paramızı denkleştiririz olmadı bi oda tutarız...flockem yorumlara baktım bazıları çok iy i bazıları çok kötü diyor. sanırım biraz pahalı bir yer paramızın karşılıgını alamadık diyenler olmui bir su 5 tl fln demişler. bazıları da çok güzel doğayla iç içe muhteşem bir yer diyor. yani gitmeden nasıl bir yer oldugunu anlayamıcaz
kalk sweedy gidiyos....tünaydın hatunlar nörüyonuz bakem?
kalk sweedy gidiyos....
otelden vazgeçtim,kedicik,kelebeğe sööle 5m migrosa gidip bi kaç çadır alsın bize,yolunun üstü zati...fiyatlar 290-300 euro arası günlüğü
google'a kalem adası yaz,görsellere bak...azim yaptık oraya gidiyosniriye gidiyoh anam?
o zaman sen evine git yatağına yat.tuğçe sen halat bul,mandalinanın yatağına bağlayacağız.beynelcan sen jeepi ayarla,halatı jeepe bağlayalım.sultancık sen direksyona geç ve gaza bas,mandalinayı yatağınla götürces adaya...ben kapıyı açıyom size....
google'a kalem adası yaz,görsellere bak...azim yaptık oraya gidiyos
yat olsun o vakit,açıklara çapa atarız,otel gibi kullanırız...kıslar bi dene tekne kiralıyak sadece gezmeye gidek denize girip gelek hemide başka yerlerede gideriz
geçen ben tesadüfen denk gelmiştim...ohh ohhhhh ne gözelkim buldu burayı?
otelden vazgeçtim,kedicik,kelebeğe sööle 5m migrosa gidip bi kaç çadır alsın bize,yolunun üstü zati...
o zaman sen evine git yatağına yat.tuğçe sen halat bul,mandalinanın yatağına bağlayacağız.beynelcan sen jeepi ayarla,halatı jeepe bağlayalım.sultancık sen direksyona geç ve gaza bas,mandalinayı yatağınla götürces adaya...ben kapıyı açıyom size....
yemek saati geldi herkescikler kaçtı valla
bak sen çanakkaledeydin demi?şimdi ilk otobüse atlayıp izmire geliyon,tuğçe seni karşılayacak.ben beynel-can ve sultancık sizi iskelede bekliyo olcas...var mı daha gelmek isteyen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?