Ölümüne Geyik Topiği :-))

kedicik ara onu,gençlik parkın hemen ordan izmir minibüsleri kalkıyo benim bildiğim.manisa-izmir zaten en fazla 30dk sürer zannedersem.izmire gelip tuğçeyi bulsun,seni beklesin orada...

flockem yorumlara baktım bazıları çok iy i bazıları çok kötü diyor. sanırım biraz pahalı bir yer paramızın karşılıgını alamadık diyenler olmui bir su 5 tl fln demişler. bazıları da çok güzel doğayla iç içe muhteşem bir yer diyor. yani gitmeden nasıl bir yer oldugunu anlayamıcaz

hepimiz paramızı denkleştiririz olmadı bi oda tutarız...kedicik,kelebeğe söyle bi damacana su da getirsin yanında.tuğçe annene haber ver,bundan bööle yedek damacana su bulundursun evde,gerektiğinde ararız bi balıkçıyla gönderir bize...

kıslar bi dene tekne kiralıyak sadece gezmeye gidek denize girip gelek hemide başka yerlerede gideriz

ay benim adam gelcek,genem lafa daldım emi!organize edin siz...ben gaçıyom şincik...

ooo süper ... oley
yemek saati geldi herkescikler kaçtı valla

gidelim gidelim yemeğe gidelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…