Ölümüne Geyik Topiği :-))

günayddııııııııın hatunlar ösledim kıslarr sizi nörüyonuz bakalımmmmmmm.....

Son düzenleme:
ufaklık uyandıda onunla ilgileniyorum keyfimiz yok birkaç gündür, bizim kaloriferler sönünce hepimiz sudan çıkmış balık gibi olduk herkescikler öksürüyo, tıksırıyo bizim evde... :94::94::94::94:

Zencefil çok iyi öksürüğe sabha iç akşama öksürükten eser yok :).. AMa ilaç içiyorsan içme sakın...

enemm nerelere kayboldunuz gene kızlarr

günaydın kızlar mutlu günler hepinize
:81:
herkese günaydınlar...kelebeğim nerelerdesin ya?
:86: :81:

Ben geldim ...HOşgeldiniz ....

HErkese günaydın ..

ufaklık uyandıda onunla ilgileniyorum keyfimiz yok birkaç gündür, bizim kaloriferler sönünce hepimiz sudan çıkmış balık gibi olduk herkescikler öksürüyo, tıksırıyo bizim evde... :94::94::94::94:

Geçmiş olsun kelebeğim,kıyamam dinlensin çorba falan içsin:26:

twochem meraba nasılsın... havalar düzeldi buralarda

sizin orada nasıl ..:82:

Bende öyle çalışıyom.. Hava güneşli. bizim de pazar günü yağmurluydu.. kapalıydı hava. dünde serindi biraz ama bugün güneşli güzel.. sizin herzamn tam tersi oluyor..

Bende öyle çalışıyom.. Hava güneşli. bizim de pazar günü yağmurluydu.. kapalıydı hava. dünde serindi biraz ama bugün güneşli güzel.. sizin herzamn tam tersi oluyor..

evet vallayaz gelsin artıkın çitlenbiğim kış çok uzadı uykum da var zati yatsam aksama kadar uyurum

kısçeler walla bugün dahil olamıyorum muhabbete ufaklığın peşinde koşturmaktan pc açık ama arada bakabiliyorum ancak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…