Ölümüne Geyik Topiği :-))

evet kuzum ya sorma merkezi sistemler kapanıyor nisanın 15inde bizde hepimiz gümledik... birde badana boya başlayacak bakalım nasıl kalkacam altından...
hiç biriniz düzelmeden boya badanaya başlamayın,daha beter hasta olursunuz sonna...yok muydu evde ısıtıcı filan?gerçi bu sefer de bi odadan diğerine geçince de vücut sıcak-soğuk-sıcak olup şapşallaşıyo...

zati ondan oldu açtık klimayı ama hep oturma odasında durulmuyor ki ben genelde mutfaktayım biliyorsun çocuklarda benim peşimde... anlıcan klima sadece odayı ısıtıyor.. yazık benim oturma odama üşümesin hasta olur sonna...

bilmez miyim?müfettiş gibi habire peşimizde olurlar,git babanın yanına işte,zaten sabahtan beri görmüyon demi?yok!illa yanımızda hatta ayak altında olurlar ki,ypılacak iş de engellensin!

kuzum benim kociş geldi yemekten sonra gönderticem dışarı burda olursan mhbtte devam ederik garii hade öptüümm

flocke'cum çok sağol, uzun uzun konuşturmuşsun yüreğinin kalemini.Bilmiyorum ki buz gibi soğuduğum bi adama kendimi tekrar nasıl ısındırtırım Ben n'apabilirim ki bunun için? Onun da yaptıkları bana yetmiyor.Çekmiyor beni, beğenmiyorum onu, keyif almıyorum onla birlikte olmaktan birşeyler yapmaktan...Ama bu aralarki sorun sadece ona karşı da değil..Hayata karşı genel isteksizlik deeee, hangisi hangisinin sebebi onu bilmiyorum

Bu arada kelebek, 15 nisan erken olmamış mı yahu merkezi sistemin sönmesi için? Normalde normaldir de hani bu sene kış sert geçti, valla Ankara'nın yüksek yerlerinde 15 nisanda dolu yağdı, ben de naklen bildirmiştim bu topic üzerinden

paylaşmak istersen dinlerim seni...bazen hayatın temposu bizi yorgun düşürüyor böyle,ne ne istediğimizden emin olabiliyoruz,ne de duygularımızdan...

oo kizlar selam..napiyosunuz?
ya bi topic actim, kelebekte benzerini acmis, sonradan farkettim, ne etcem simdi?:97:

onlardan cocuklardan neler ögreniyoruz.. actigim konularda:97:
hmmm aslında aynı değil,birbirine çok benzer desek daha doğru.hadi sen gene başkasınla benzer bi konu açtın,ben kendim birbirine benzeyen iki konu açtım...stres atma merkezi ve benden size bir hediye diye...görmüşsündür muhakkak.biri,dilediğin gibi bağırınıp stresini atabilmen içindi diğeri de haz etmediğin insanı bir barut fıçısına koyup patlatabilmen içindi...benzerliklerini daha sonna bende fark ettim...

aslinda farkli demi flocke... hani her cocuk bisey yaptiginda birsey ögrenilmiyor..bu degisik bir bakis acisi olmus...mu acaba

o zaman sorun yok
arada suraya gidip bende cigirayim, hay eline saglik
flocke bide uzun hava cekme topigi acalim canim, o da bi nevi terapi oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…