Ölümüne Geyik Topiği :-))

Hakikaten haaa, tuğçeyle beynel var sadece Özel chat odası ibi olmuş Onlar da garibim naber nasılsın, ben varım kimse yok mu, neden kimse yok, havalar sular'dan öteye gidemiyolar nüfus az olunca...Performansımız düştü sankim. :26: Benim sebep belli.Kocemi patım patım pataklayasım geliyo bi kaç gündür Mesela bunu konuşalım, pataklanasıca kocalar, sevgililler, nişanlılar.

Son düzenleme:

bende benimkini dövesim geliyor ama kıyamıyorum yüzünü görünce

evet marjinalim kimsecikle ugramıyo yanımıza sen de gitmişsin bak ben gelene kadar pataklayalım amma sen gitmişsin şekerim gelince konusalım bunu

dövelim ama nasıl kas gücü olmadığına göre zekayla hem bizim çene kaslarımıza yetişemezler

Ya bilmiyorum da valla inanılmaz soğudum ben bu ara..Birikti epeyce birşeyler, ben de zaten fevri ve mükemmeliyetçi kişilik..Şu an evli değil de sevgili olsak sanırım ayrılır ve bi daha birleşmezdik o derece. Pek geyik de değil aslında durum hee,trajigeyik.

Üzeni yolla .. atiye ...
kimse mükemmel değil ki..zaman zaman mükemmel işler yaparız.. arada çok berbat işler yaparız..
mükemmel olsam .. herşey mükemmel gitsede o zman zevk alamzsın ki.. her zaman mükemmele yakın olmak kendini huzurlu olursun... ilerlemek için azıcık mükemmeli yakalamak yeterli..

ondan daha iyisi her zaman vardır. ama bunun sonu ....
herşeyin en iyisi oldu... belki de o zaman en iyisi olmaktan sıkılabilirsin...

Son düzenleme:
Yarış yoksa rekabette yoksa .. amacın için çabalayacağın birşey yoksa. yaşamak zevk vermez sanırım

dediğin durum her evde yaşanıyordur muhakkak be marjinalim...kimisi kırıcı olur,kimisi karşılıklı alenen söyler,kimisi içine atar,kimisi kendini sorgular...inadına direnmektir bunun ilacı,aşka ve bağlılığa inancı kaybetmeme gayretidir...gözle görülmez,elle tutulmaz bir bağa ölesiye inanmaktır.evliliğin kötü günlerinden biri de böyle olur,illa hastalık ve muhtaçlık değildir ki bu 'kötü gün'...her birimiz imzayı atarken herkesin ortasında söz vermedik mi 'iyi günde ve kötü günde' diye?
her birimiz isteriz herşeyin mükemmel olmasını,bazen olmuyor işte...bazen günlerce,haftalarca ve belki de ay ve yıllarca çabalıyoruz mükemmele ulaşmak için.bunu yaparken,bunun için didinip çabalarken,pek çok şeyi de yitiriyoruz maalesef.ancak atlatılan her zorluk,her sıkıntı bir kopuşa değil de daha fazla kenetlenmesine neden oluyor insanın.sanırım mükemmele doğru rotamızı çizerken,hedefimiz de bu olmalı.aksi taktirde mükemmele ulaştığımız noktada yanlız olduğumuzu görürürz...o vakit mükemmel dediğimiz nokta gözümüzde zerre kadar önemli olmaz...o zaman da boşa kürek çekmiş oluruz...HER KARANLIK GECENİN AYDINLIK BİR SABAHI VARDIR,bazen bekleyip sabretmek,hiç birşeye müdahale etmemek en iyisidir,bazen mükkemele ulaşmanın yollarından biri de budur.sen değil de,mükemmellik sana gelir...sabır derim ben sadece,az bekle duygularının karmaşasını analiz etmeden.

kelebeğim geçmiş olsun....bana bi 10 dakka ver dönecem gari...kaybolma sakın bi yere...

mutluluk varacağımız bir istasyon değil, yolculuk sürecidir...

bu süreçte inişler çıkışlar virajlar ve düzlükler her zaman olacaktır olmakta zorunda çünkü iki farklı insan bir evde yaşamaya hayatı paylaşmaya çaılışıyor çatışmalar mutlaka olmalı, olmalı ki orta yol bulunabilsinn.. önemli olan telafi edilemeyecek sözlerden ve davranışlardan kaçınmak bence düşüncelerde kalsın herşey ... mükemmellik ve mutluluğa gitmeye uğraşırken hayatı kaçırmayalımmm..

marjinalcim yanlış anlama her ne kadar sen sıkıntını paylaşmış olsanda aslında çoğumuzun sorunu bu sana anlatırken kendimize de itiraf etmiş oluyoruz aslında

hişşşt flockem sobe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…