Hakikaten haaa, tuğçeyle beynel var sadeceÖzel chat odası ibi olmuş Onlar da garibim naber nasılsın, ben varım kimse yok mu, neden kimse yok, havalar sular'dan öteye gidemiyolar nüfus az olunca...Performansımız düştü sankim. :26: Benim sebep belli.Kocemi patım patım pataklayasım geliyo bi kaç gündür Mesela bunu konuşalım, pataklanasıca kocalar, sevgililler, nişanlılar.
Hakikaten haaa, tuğçeyle beynel var sadeceÖzel chat odası ibi olmuş Onlar da garibim naber nasılsın, ben varım kimse yok mu, neden kimse yok, havalar sular'dan öteye gidemiyolar nüfus az olunca...Performansımız düştü sankim. :26: Benim sebep belli.Kocemi patım patım pataklayasım geliyo bi kaç gündür Mesela bunu konuşalım, pataklanasıca kocalar, sevgililler, nişanlılar.
Gel bitosum
offff ya gözüm çıkacak gibi ağrıyor:85:
evet marjinalim kimsecikle ugramıyo yanımızasen de gitmişsin bak ben gelene kadar pataklayalım amma sen gitmişsin şekerim gelince konusalım bunu
Ya bilmiyorum da valla inanılmaz soğudum ben bu ara..Birikti epeyce birşeyler, ben de zaten fevri ve mükemmeliyetçi kişilik..Şu an evli değil de sevgili olsak sanırım ayrılır ve bi daha birleşmezdik o derece.Pek geyik de değil aslında durum hee,trajigeyik.
dediğin durum her evde yaşanıyordur muhakkak be marjinalim...kimisi kırıcı olur,kimisi karşılıklı alenen söyler,kimisi içine atar,kimisi kendini sorgular...inadına direnmektir bunun ilacı,aşka ve bağlılığa inancı kaybetmeme gayretidir...gözle görülmez,elle tutulmaz bir bağa ölesiye inanmaktır.evliliğin kötü günlerinden biri de böyle olur,illa hastalık ve muhtaçlık değildir ki bu 'kötü gün'...her birimiz imzayı atarken herkesin ortasında söz vermedik mi 'iyi günde ve kötü günde' diye?Ya bilmiyorum da valla inanılmaz soğudum ben bu ara..Birikti epeyce birşeyler, ben de zaten fevri ve mükemmeliyetçi kişilik..Şu an evli değil de sevgili olsak sanırım ayrılır ve bi daha birleşmezdik o derece.Pek geyik de değil aslında durum hee,trajigeyik.
kelebeğim geçmiş olsun....bana bi 10 dakka ver dönecem gari...kaybolma sakın bi yere...
noldu kelebeğim,soğukta mı kaldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?