bazen çocuklar ööle bi cvp veriyo ki,lan ben bunu daha önce niye düşünemedim ki diyon resmen...
kelebekle konunuz bu yüzden farklı...kelebek daha fazla matrak olan,çocukların yaptıklarına yuh artık dedirten bi konu açmış,sen ise onlardan öğrenebildiklerimiz konusunda...aynen öyle..bi de ilk 5 saniye sersemliyor, gururuna yediremiyor insan.. bacak kadar cocuk düsündü ben niye akil edemedim diye bakip kaliyorsun.. sonra caktirmiyorsun tabiki
rekabet he miaslında bi konu daha var,çocukların sorduğu garip sorular üzerine...3 oldunuz yane,çocuklar üzerine...
pARola canım her 10 dakikada bir özel mesaj atabiliyomuşum..Bi taraftan flo, diğerinden sen, anca 20 dakikada bir mesaj atabilcem sana bu gidişle...
Gittiniz mi kız?Ben de buradan geyik yapalım özelden yazmak çok bayık diyecektim tam, flo ve polaris uçmuşsunuz topicten
burdayım kelebeğim...yahuu nerelere kayboldunuz marjiiiinanaaaallllllllllll parolaaaaaaa flockemmm
burdayiz kelebek.. bizde seni andik, benzer ama farkli topiclerle rakibiz aartiikk
ahanda bu yüsden ben de forrest gump gibi hissediyom kendimi...izlediniz mi o filmi?siz yokken bende diğer topicime bakem dedim sonna baktım yazmışsınız geldim baktım şimdi gene yoksunuz yaaa hade ama toplanın artık....:84:
ahanda bu yüsden ben de forrest gump gibi hissediyom kendimi...izlediniz mi o filmi?
gördüm cnm hayırlı olsun ilk paylaşımımı yaptım bile...
adam bankta sabit oturup hayatını anlatıyo,yanındaki şahıslar ise sürekli değişiyo.biri gidiyo diğeri geliyo ama adam hep sabit konuşuyo...ben de ööle oldum bi an.marjinale cvp yazıyom o gidiyo sen geliyon.sana anlatıyom sen gidiyon parola geliyo...hepsini izleyemedim yarım yamalak izlediğim filmlerden biri...
aa sagol,...seninkide hayirli olsun.. bende iadeyi ziyaret yapayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?