Ölümüne Geyik Topiği :-))

tut kulağımızdan sabitle sen biziiii en iisi olmucak böle... sonu nasıldıki filmin heç hatırlamıyoom

eeee flockem bugün bi çıktın pir çıktın yoktun misafir baskınına mı uğradın hayırdır...
ya millet az güneş ışığı görmeye dursun.cep ev telefonu kapı her yer aynı anda çalıyo sanki...ömrüm yollarda geçiyo valla,kim bilir kaç km yapmışımdır bugün...içim dışıma çıktı çay içmekten...

benim yerimede içmişsin gari bense bugün güzel bi çaya hasret kaldım kocişde yok bu gece tek başıma çay içmeyi sevmiyoom, tek başıma kahve daha ii gidiyo dur ben yapem sizde istermisiniz nası olsuun ...:126::126::126::126:

canim benimki cilveli olsun

canımsın canım canım....orta şekerli olsun gari,zahmet olmazsa tabe...

hadeyin size bi soruarola sen de farz et ki evlisin...eşinin,amcasının karısının abisi eşinin nesi oluyo?eğer bu şahsı hayatınızda hiç görmediyseniz ve 14yıl boyunca eşiniz de hiç arayıp sormadıysa ve siz bu adamın vefat haberini alıyorsanız,eşinize dramatik bi ifadeyle mi anlatırsınız durumu,yoksa mutfaktan içeri seslenip:'aşkım bugün söölemeye unuttum,bilmem kimin ölmüş,annen aramanı istediydi de ben söölemeye unuttum.'mu dersiniz?

bi düşündümde kim oluyoo die hiç tanımadığım ve tahminende eşimin heç tanımayacağı bir kişin olacağı için allah rahmet eylesin yengeni bir arayıver abisi vefat etmiş derdimm herhall...

bi düşündümde kim oluyoo die hiç tanımadığım ve tahminende eşimin heç tanımayacağı bir kişin olacağı için allah rahmet eylesin yengeni bir arayıver abisi vefat etmiş derdimm herhall...
dimi...acıklı ve alıştıra alıştıra söylemenin bi anlamı yok herhal,onun da yıkılacaanı sanmıyom açıkcası...bi de depresyona filan girermiş,işten izin alıp kendini odaya falan kapatırmış,aciip dumura uğrarım o an valla

esimin amcasinin karisinin abisi, esimin amcasinin karisinin abisi olur..
dramatiklestirmezdim.. ama kazarada mutfaktan seslendiysem, kesin adam schok olmustur.. bari yüzüne bakarak söyleseydin, yüz hatlarina göre gerekirse daramatik dozaj verirdin.. ahh flocke ah

koptuum

az evvel aldım ben de haberi,eşim çalışıyo daha gelmedi.o zaman dediğin gibi yapiim,aşırı relaks olmak da kötü sanırsam.hiç mutfağa gidip ordan seslenmiim.senin dediğin gibi karşısına geçiim ve kelebeğin sözlerini ezberledim şu an,onları diim....baktım gözler doluyo-ki hiç sanmam-ben de ona sarılıp ağliim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…