Ölümüne Geyik Topiği :-))

geçmiş olsun benim paşamaa ayayayayyyy erkek adam olmuş bak artıkk ... evliliklerini de göstersin rabbiimmmm....

hade pastasını kesek
Eki Görüntüle 186904

sweedy,oğluşun saçını kesince nası küstüğünden bahsetmiştin,bu saaten sonra sizi heç affetmez şimdiden söyliim...
şaka bi yana,geçmiş olsun,damatlığını da görün inşallah...

sweedy,oğluşun saçını kesince nası küstüğünden bahsetmiştin,bu saaten sonra sizi heç affetmez şimdiden söyliim...
şaka bi yana,geçmiş olsun,damatlığını da görün inşallah...

sağolasın flockem amin darısı olmadıysa senin oğluna sende damtlığıı gör inşallah

sormamın bi mahsuru yoksa sweedy,merak ettim gari,senin oğlan biraz küçük değil miydi sünnet için?hani sağlıkla ilgili bi sıkıntısı filan yoktuysa,niye biraz bilinçlenmesini beklemediniz?

sormamın bi mahsuru yoksa sweedy,merak ettim gari,senin oğlan biraz küçük değil miydi sünnet için?hani sağlıkla ilgili bi sıkıntısı filan yoktuysa,niye biraz bilinçlenmesini beklemediniz?

yok canım bir mahsuru çişin çıktığı yer sünnet derisi tıkalıydı gelişimin engeller diyerekten kestirdik hem ilerde sünnet psikolojisi yaşamasında istedik aile doktorumuzlada konuştuk oda bebekken sünnete onaylayarak baktığı için kestirdik

Sweedy geçmiş olsun canım...Olduda bitti maşallah nazar değmez inşşallah..

Ben görmedim seni canım eh işte toparlanmaya çalışıyorumm herkes arayıpp tebrik ediyo hamile diye biliyorlar annem ve ablam öyle söylemişlerdii şimdi düştü diyorumm çok zor bi dönem unutmaya çalışıyorum bütün bunları...:85: :85:

hevuk'um,canım...çok üzüldüm.ama nolur ümidini kaybetme,daha önceden de dediydim bak göreceksin,bu yıl bitmeden seni burdan tebrik ediyor olcas...sweedy,kelebek,ben,burcu,mandalina,tuğçe,parola her birimiz senin için dua ediyoruz canım,sen ümidini kaybetme yeterki....

:85:yakinda iyi haberlerin gelir insallah

evetinsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…