geçmiş olsun benim paşamaa ayayayayyyy erkek adam olmuş bak artıkk ... evliliklerini de göstersin rabbiimmmm....
hade pastasını kesek
Eki Görüntüle 186904
can sıkıcı olan isteklerinin bir türlü bitmeyişi evlendikleri günden bugüne hep aynılar. annem hayır olmaz dediği için birgün şakayla karışık sen bakalım torunu görebilecekmisin demişlerdi. babamın yerine keşke sen ölseymişin dendi anneme o gündür bugündür nefret ediyorum. annem benim herşeyim gözünün yaşını akıtan kim olursa olsun kayıt ediyorum.
sweedy,oğluşun saçını kesince nası küstüğünden bahsetmiştin,bu saaten sonra sizi heç affetmez şimdiden söyliim...
şaka bi yana,geçmiş olsun,damatlığını da görün inşallah...
kıs benimki askere gitcek nerdeyse,ne ettin sweedy!sağolasın flockem amin darısı olmadıysa senin oğluna sende damtlığıı gör inşallah
kıs benimki askere gitcek nerdeyse,ne ettin sweedy!
damatlığını görürüm inşallah,amin sağol bitanem.
sormamın bi mahsuru yoksa sweedy,merak ettim gari,senin oğlan biraz küçük değil miydi sünnet için?hani sağlıkla ilgili bi sıkıntısı filan yoktuysa,niye biraz bilinçlenmesini beklemediniz?
hevuk'um,canım...çok üzüldüm.ama nolur ümidini kaybetme,daha önceden de dediydim bak göreceksin,bu yıl bitmeden seni burdan tebrik ediyor olcas...sweedy,kelebek,ben,burcu,mandalina,tuğçe,parola her birimiz senin için dua ediyoruz canım,sen ümidini kaybetme yeterki....Ben görmedim seni canım eh işte toparlanmaya çalışıyorumm herkes arayıpp tebrik ediyo hamile diye biliyorlar annem ve ablam öyle söylemişlerdii şimdi düştü diyorumm çok zor bi dönem unutmaya çalışıyorum bütün bunları...:85: :85:
:85:yakinda iyi haberlerin gelir insallahBen görmedim seni canım eh işte toparlanmaya çalışıyorumm herkes arayıpp tebrik ediyo hamile diye biliyorlar annem ve ablam öyle söylemişlerdii şimdi düştü diyorumm çok zor bi dönem unutmaya çalışıyorum bütün bunları...:85: :85:
evethevuk'um,canım...çok üzüldüm.ama nolur ümidini kaybetme,daha önceden de dediydim bak göreceksin,bu yıl bitmeden seni burdan tebrik ediyor olcas...sweedy,kelebek,ben,burcu,mandalina,tuğçe,parola her birimiz senin için dua ediyoruz canım,sen ümidini kaybetme yeterki....
günaydınn şekerlerimmbugün hava mis gibi mis,fırlayın bakem yataklarınızdan
flocke senin damat bugün elden gitmisminik flocke nasil bayilmadi demi
Günaydın Twocem Nasılsın.. Be erkenciyimsporumuda yaptım
Günaydın parola...
ohh süper kuzucumhava güzel orda da dimi
Malesef bulutlu hava. sabah yağmur atıştırıyordu... kapalı ama sıçak bir hava var.. biraz bunaltıcı :S
enemm gene tuttturamadık desene
evet... tutmadı burda havaalr ne zaman ısınacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?