Ölümüne Geyik Topiği :-))

bir yerde bir şey okudum şok oldum kız klozetten hamile kalmıs enemm nasıl oluyor bu aklım mantıgım almadı:44:

neler yapmadık ki...çok şey kaçırdın gari...nihat doğanla adaya gittik,prens william'a sünnet yaptık,bi cenazeye katıldık,sevmediğimiz insanlara işkence yaptık...say say bitmez...

amanın ben konuyu yanlış anlamışım

senin oğlun var diye hatırlıyodum ben

çıkıyom ben şincik,arkadaşınla dalaştı kız gitti,aliim şunu bi havalandırayım bari.bana netten damat bulun.william tipli bişey olsun ona göre...
bizde aramadayız snein kız erken başlamış ama
temem flockemm küçük flockeme göre bakınalım biraz

bakalım bakalım bizim apartmanda çok yakışıklı bir ufaklık var... 5-6 yaında bak ben buldum...
senin kız kaç yaşında

HAyırlı olsu floce...

iyi oluyor iç iç...

evet bende kötü oldum twocem.. hepsini hadım etseler. hazır hadım etme yasası çıktıı. üzerlerinde deneseler.. ne süper olur.

kimi hadım ediyoruz kızlar lütfen hadıma bizim karşı apartmandaki komşuyla başlayım 3kadın aynı evde kumalar adamın gözler pervane gibi hala dönüyor

bir yerde bir şey okudum şok oldum kız klozetten hamile kalmıs enemm nasıl oluyor bu aklım mantıgım almadı:44:

nadirende olsa böyle durumlar yaşanabiliyor

mandalinamm ne diyorsun şok üstüne sok yasadım bugun 3 kadın mı bence de ılk ondan baslanmalı

olmazzzzzzzzzzzzzz flokenin kaynanasını ben alacam o kadar uğraştım prense kız ayarladım evlensin gitsin flockenin kaynanası bana kalsın diye kaptırmam apartman horozuna

olmazzzzzzzzzzzzzz flokenin kaynanasını ben alacam o kadar uğraştım prense kız ayarladım evlensin gitsin flockenin kaynanası bana kalsın diye kaptırmam apartman horozuna

bizim oğlan bana kaldı desene biraz daha büyümesini baklemek lazım daha çok ufak benim yakışıklım ama

ya bu havalar ne zaman düzelcek acep:44: bir açıyor bi kapıyor denize gitmek istiyorum artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…