- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
çıkıyom ben şincik,arkadaşınla dalaştı kız gitti,aliim şunu bi havalandırayım bari.bana netten damat bulun.william tipli bişey olsun ona göre...
hayatım nerelerdesin sen unutuon hep benine geliyon ne gidiyon
benim damat evlendi...
enemm ben de içem bari bir tane çitlenbiğim
hiç okumadım bilemiçim kötü oluyor onları okuyunca
neler yapmadık ki...çok şey kaçırdın gari...nihat doğanla adaya gittik,prens william'a sünnet yaptık,bi cenazeye katıldık,sevmediğimiz insanlara işkence yaptık...say say bitmez...
çıkıyom ben şincik,arkadaşınla dalaştı kız gitti,aliim şunu bi havalandırayım bari.bana netten damat bulun.william tipli bişey olsun ona göre...
temem flockemm küçük flockeme göre bakınalım biraz
bir yerde bir şey okudum şok oldum kız klozetten hamile kalmısenemm nasıl oluyor bu aklım mantıgım almadı:44:
HAyırlı olsu floce...
iyi oluyor iç iç...
evet bende kötü oldum twocem.. hepsini hadım etseler.hazır hadım etme yasası çıktıı. üzerlerinde deneseler.. ne süper olur.
bir yerde bir şey okudum şok oldum kız klozetten hamile kalmısenemm nasıl oluyor bu aklım mantıgım almadı:44:
oda uydurmuş.. nasıl olmuş ooo
kimi hadım ediyoruz kızlar lütfen hadıma bizim karşı apartmandaki komşuyla başlayım 3kadın aynı evde kumalar adamın gözler pervane gibi hala dönüyor
nadirende olsa böyle durumlar yaşanabiliyor
amanın ben konuyu yanlış anlamışım
senin oğlun var diye hatırlıyodum ben
bizde aramadayız snein kız erken başlamış ama
bakalım bakalımbizim apartmanda çok yakışıklı bir ufaklık var... 5-6 yaında bak ben buldum...
senin kız kaç yaşında
inan hic firsatim yok hayatim ya unutmadim seni unuturmuyum napiyosun ask hayatin nasil havalar nasil sen nasilsin :)
mandalinamm ne diyorsunşok üstüne sok yasadım bugun 3 kadın mı bence de ılk ondan baslanmalı
olmazzzzzzzzzzzzzz flokenin kaynanasını ben alacam o kadar uğraştım prense kız ayarladım evlensin gitsin flockenin kaynanası bana kalsın diye kaptırmam apartman horozuna
hee hem de çok iyi anlaşıyorlar memnunlarmış hallerinden hiç muhabbetim yok onlarla komşudan alıyorum dedikoduları ev de 3+1 he düşünün artık
olmazzzzzzzzzzzzzz flokenin kaynanasını ben alacam o kadar uğraştım prense kız ayarladım evlensin gitsin flockenin kaynanası bana kalsın diye kaptırmam apartman horozuna
kız sarayı gecmıs ora desene sülüman bile bir hürremle halvete giriyo artıkın
artık öyle değilmiş sıdıka var şimdi.. kız sıdka daha güzel aklını alır kanuninin..
kız sarayı gecmıs ora desene sülüman bile bir hürremle halvete giriyo artıkın
bizim oğlan bana kaldı desene biraz daha büyümesini baklemek lazım daha çok ufak benim yakışıklım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?