ne gibi kıs????
aksam otobüse biniyorum kalktıgımda sırtımdan sular akıyordu,yapısıyordum koltugageçen sene ben o sıcakta izmirde oruçluydum.
bide geziyorduk dönüşte odaya çıktığım gibi yatıyordum
geçen yazdan bi haber daha var aklımda,okuyunca çığlık attım resmen...belkim hatırlıyosunuzdur.alanyada iki adam birbirini gırtlaklamışlar.her ikisi de acile kaldırılmış.sebep:benim aklıma karadenizli adamın yaptığı ev geliyor.
spiker soruyo
-rüzgarda dönmüyor mu?
-şey çok döndüğü için midem bulanıyor o yüzden giremiyoruz.
su, kömür gibi düşündüm bide sevgili
töbe töbe:26:
poff aglamak istiyorum
geçen yazdan bi haber daha var aklımda,okuyunca çığlık attım resmen...belkim hatırlıyosunuzdur.alanyada iki adam birbirini gırtlaklamışlar.her ikisi de acile kaldırılmış.sebep:
adam otelde rus sevgilisinle eğleniyo.otelin altında kafe gibi bi yer var.eğlenen adam her nedense prezervatifini camdan fıydırıp atıyo,bu da kafede oturan adamın çayının içine düşüyo....sonnası malum...her ikisi acilde...
iyi de egenin sıcakları da bi sapık oluyo hani...lan bi gıdım es bari...o da yok!zaten eserse de fön makinasından esiyomuş gibi oluyo ya,neyse...sıcağı seviyorum ben flockemm,hep yaz olsun
iyi de egenin sıcakları da bi sapık oluyo hani...lan bi gıdım es bari...o da yok!zaten eserse de fön makinasından esiyomuş gibi oluyo ya,neyse...
adam boğazlamasın da ne etsin demi???ben bunu duymasmtm flockem amanin çok feciymiş yalnız
geçen yazdan bi haber daha var aklımda,okuyunca çığlık attım resmen...belkim hatırlıyosunuzdur.alanyada iki adam birbirini gırtlaklamışlar.her ikisi de acile kaldırılmış.sebep:
adam otelde rus sevgilisinle eğleniyo.otelin altında kafe gibi bi yer var.eğlenen adam her nedense prezervatifini camdan fıydırıp atıyo,bu da kafede oturan adamın çayının içine düşüyo....sonnası malum...her ikisi acilde...
aksam otobüse biniyorum kalktıgımda sırtımdan sular akıyordu,yapısıyordum koltuga
adam boğazlamasın da ne etsin demi???
bu pis insanları anlamıyorum ya. benimde bir kere şey geldi başıma ben yolda yürüyorum. bir baktım önüma bat bişi düştü. ıslak mendilin içinde bişe
küfredeceğim ama gıkımı cıkaramadım esnaf çıktı avazı geldiği kadar saydırdı.
ıyggg iğrenç
adam boğazlamasın da ne etsin demi???
kıs ona sıra gelene kadar daha ne vakalar yaşanıyo bu ülkede...bu sadece bi tenesiydi!bence fotosunu çekip her yere assın
.........ve biz bu insanlarla aynı toprakları paylaşıyos bi de....
kıs ona sıra gelene kadar daha ne vakalar yaşanıyo bu ülkede...bu sadece bi tenesiydi!
kahvede okey oynarken üstüne inek düşen kaç kişi var dünyada ya?
kıs ona sıra gelene kadar daha ne vakalar yaşanıyo bu ülkede...bu sadece bi tenesiydi!
kahvede okey oynarken üstüne inek düşen kaç kişi var dünyada ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?