Ölümüne Geyik Topiği :-))

ahahaha ayy öldüm gülmekten flockem nası bir şey o ya
sen duymadın mı onu?anahaber bültenine dahi çıktı,2ölü mü ne vardı hatta bundan 2-3yıl önce.
köy kahvesi düşün,tepenin altına yapılmış.tepeyi oymuşlar yani.üstte de inek otluyo.artık toprak mı kaydı nolduysa,hayvan rönk diye kahvehaneye düşüyo.okey oynayanların tam ortasına!

Ayy düşünemedim vallaha şimdi çok trajikomik bir şey bu

Ayy düşünemedim vallaha şimdi çok trajikomik bir şey bu
bi de en favorim var,rize'de yaşandı bi ölüyle sonuçlandı...adamın terliğine taş kaçıyo.çıkarmak için direğe yaslanıyo ve ayağını sallamaya başlıyo...başka biri onu sallanırken görüyo ve elk direğine tutunduğunu da...elk çarptı sanıyo.sen yandaki inşaattan küreği al adamın kafasına vur.güya kendi de akıma kapılmadan onu kurtaracak!adam yere düşüyo,beyşn kanaması ve attaaaaa:80:

Aman Allahım yurdum insanı gerçekten çok tuhaf:26:

bu dünyanın çarkları böyle döndükçe stressiz,sendromsuz olması mümkün değil
mesele zati çarkları çabuk döndürende...herşey hızlı ve çabuk olsun diye önce sendrom diye bi kelime üretildi sonra da bu sendromun bunalımına girenlere stres diye nur topu gibi ruh hali etiketlendi....

Son düzenleme:
1)pardesü + eşarp
2)dikiş makinesi
3)altın küpe veya yüzük

kararsızım hala
ne alsam acaba:44:
pardesü ve eşarbı ele bence...takı seviyorsa takıya yönel ama dikişle uğraşmak hoşuna gidiyorsa dikişmakinasınla onu aciip mutlu edersin.niyeyse dikişle uğraşan bayanlar için bu tutku gibi bişey oluyo...

1) pardesü + eşarp alcam diyip duruyordu. bu yüzden lazım bişe olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.
2) hobisi ve el becerisi yüksek kursu kapanınca evde tüm yaz ne yapacağım canım sıkılıyor diyor. dikiş makinesi alırsam kendini oyalayacak bir sürü şey yapar.
3) takı ve gerçek olduktan sonra onun istemeyeceği şey yoktur.
karasızlığımın nedenini anladın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…