sen duymadın mı onu?anahaber bültenine dahi çıktı,2ölü mü ne vardı hatta bundan 2-3yıl önce.ahahaha ayy öldüm gülmekten flockem nası bir şey o ya
Ayy düşünemedim vallaha şimdi çok trajikomik bir şey busen duymadın mı onu?anahaber bültenine dahi çıktı,2ölü mü ne vardı hatta bundan 2-3yıl önce.
köy kahvesi düşün,tepenin altına yapılmış.tepeyi oymuşlar yani.üstte de inek otluyo.artık toprak mı kaydı nolduysa,hayvan rönk diye kahvehaneye düşüyo.okey oynayanların tam ortasına!
mandalinam koptu olaydan,hala pzt sendromunu atlatamadı!bu arada mandalin sanırım rüya görmeyede başlamış
mandalinam koptu olaydan,hala pzt sendromunu atlatamadı!
bi de en favorim var,rize'de yaşandı bi ölüyle sonuçlandı...adamın terliğine taş kaçıyo.çıkarmak için direğe yaslanıyo ve ayağını sallamaya başlıyo...başka biri onu sallanırken görüyo ve elk direğine tutunduğunu da...elk çarptı sanıyo.sen yandaki inşaattan küreği al adamın kafasına vur.güya kendi de akıma kapılmadan onu kurtaracak!adam yere düşüyo,beyşn kanaması ve attaaaaa:80:Ayy düşünemedim vallaha şimdi çok trajikomik bir şey bu
illa ki olur be tuğçem...şu pazartesi gününü literatürden kaldırsak da rahatlasak gari,her hafta başa belabu sefer de salı sendromu olur mu acep
bi de en favorim var,rize'de yaşandı bi ölüyle sonuçlandı...adamın terliğine taş kaçıyo.çıkarmak için direğe yaslanıyo ve ayağını sallamaya başlıyo...başka biri onu sallanırken görüyo ve elk direğine tutunduğunu da...elk çarptı sanıyo.sen yandaki inşaattan küreği al adamın kafasına vur.güya kendi de akıma kapılmadan onu kurtaracak!adam yere düşüyo,beyşn kanaması ve attaaaaa:80:
mandalinam koptu olaydan,hala pzt sendromunu atlatamadı!
pazardan itibaren başlıyo stresi zaten...dün bende öldüm öldüm dirildim mesai bitene kadar
dün bende öldüm öldüm dirildim mesai bitene kadar
pazardan itibaren başlıyo stresi zaten...
mesele zati çarkları çabuk döndürende...herşey hızlı ve çabuk olsun diye önce sendrom diye bi kelime üretildi sonra da bu sendromun bunalımına girenlere stres diye nur topu gibi ruh hali etiketlendi....bu dünyanın çarkları böyle döndükçe stressiz,sendromsuz olması mümkün değil
aynen akşama kadar ayakta uyudum diyebilirim,yok mu şöyle öğlen başlayan mesaili bir iş
aneylerinize ne almayı düşünüyonuz bakem???
pardesü ve eşarbı ele bence...takı seviyorsa takıya yönel ama dikişle uğraşmak hoşuna gidiyorsa dikişmakinasınla onu aciip mutlu edersin.niyeyse dikişle uğraşan bayanlar için bu tutku gibi bişey oluyo...1)pardesü + eşarp
2)dikiş makinesi
3)altın küpe veya yüzük
kararsızım hala
ne alsam acaba:44:
pardesü ve eşarbı ele bence...takı seviyorsa takıya yönel ama dikişle uğraşmak hoşuna gidiyorsa dikişmakinasınla onu aciip mutlu edersin.niyeyse dikişle uğraşan bayanlar için bu tutku gibi bişey oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?