benim işim daha zor hem anneme hem benimkine almam lazım :44: bulamadım hala da
beynel-can,bişey sorabilir miyim?evlenmemek için bir sebep daha aldığım hediyeyi başkasına verip burun kıvırırsa ben kudururum herhalde
beynel-can,bişey sorabilir miyim?
karşı cinse,sevgi ve aşka,beraberliğe ve evliliğe ben seni hep çok tepkili görüyorum.sanki canın yanmış da bir nevi savunma mekanizması geliştirmiş gibisin.ya da inancını kaymetmiş gibisin bu tip şeylere.fazla özeline girmedim umarım,benimki sadece dikkatten ötürü merak oldu.yannış anlamazsın umarım.tabiki canım şu 15 karaktere gıcık oluyorum
tabiki canım şu 15 karaktere gıcık oluyorum
sordum da,temkinli yaklaştım biras....uygun kelimeleri seçmeye çalıştım.sormaktan vazgeçtin anlaşılan :)
karşı cinse,sevgi ve aşka,beraberliğe ve evliliğe ben seni hep çok tepkili görüyorum.sanki canın yanmış da bir nevi savunma mekanizması geliştirmiş gibisin.ya da inancını kaymetmiş gibisin bu tip şeylere.fazla özeline girmedim umarım,benimki sadece dikkatten ötürü merak oldu.yannış anlamazsın umarım.
sordum da,temkinli yaklaştım biras....uygun kelimeleri seçmeye çalıştım.
merakımı bağışla gari,ileri gittim özür.yok aslında evliliğe karşı değilim. sadece aşka inanmıyorum. mantık içinde evlenmeyi düşününce annemi yalnız bırakmak istemiyorum. eski yara yok yani nalayacağın. ama bunları özelden sorarsan sevinirim.:97:
sağol canım....samimiyetine güvendiğim insanların kelimelerine pek takılmam rahat ol. bir sıkıntı olursa söylemekten çekinmem ve çekinmenide istemem
merakımı bağışla gari,ileri gittim özür.
bu arada özel mesaj dedin de aklıma geldi.kimse özel mesaj kutusuna giremiyomuş,bunun sebebini bilen var mı?ya da nasıl düzeltileceği?
sağol canım....
heee aciip matrak şeyler var orda da ama 'eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz'gibi çok popüler olamadı...flockem senin diğer topicteydim annenizi nasıl bitkisel hayata ssokardnz olanı, öldüm gülmekten
geldi...nası oldu annamadım ama ben de sana gönderebildim...:44:ilginç,bu vakte kadar tümüyle blok halindeydi....özel mesaj attım geldi mi?
uykum var bayanlar. erkende yattım gece ama halen uykum var... nazar mı değdi ne sürekli bir esneme halindeyim.
uykum var bayanlar. erkende yattım gece ama halen uykum var... nazar mı değdi ne sürekli bir esneme halindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?