Ölümüne Geyik Topiği :-))

bu kadar hazintabloya dayanamam intiharın eşiğine geldim hendim meyve sıkma sıkma makinasının içine atarak intihar etmek istiyorum ühühühü

mandalinam hakketten,nickin niye ööle?hani nick bulamadın da tam da o sıra önünde mandalina mı vardı,yoksam en sevdiğin meyve filan mı?

sende kadının içene koydun kilon kadar taş yolladın hade hayrolsun :)

mandalinam?nickinin çok felsefik bi hikayesi var herhalde,halen yazamadığına göre...

ona gelmiş kayınvalidesiiii

şinci sabah kayıncalideyle alakalı bir fıkra vardı. mandalin kayınvalideye anlatmıştı. sonra kayınvalide manalı bakınca ben anlatmadım yaşayanlar anlatmış demiş. sonra biz bunu üzerine dikerim ağzını falan diye bir geyik yaptık. son olarak kayın valideyi uğurlarken önce gitme derken sonra bir daha gelem demesi kayınvalideyi bırak kim olsa içine oturur laf diye öyle yazdıydık.

nihata sordu herhalde o bi felsefik açıdan irdeleyecek ona göre cevap yazacaklar bize

coconihat mı?o gene bi köşede oturup ağlıyordur,mandalina ona bişey sorcek olsa,adam ağlamaktan konuşamaz ki!

nihat açıklayana kadar biz meraktan çatlarız. senin kızı yollayalım flock ağzından laf almaya nede olsa zeka yaşları aynı. yok yauf senin kız onu geçer yüzde bir milyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…