onunda zamanı dolduuuyooo zatiiii yakında oda şutlanır sen merak etmeeekayanın ferayesi ne olcak bizim kızçe sahiplilere bakmiyi
gel gız gelllll canım çekti ne guzel duruyodun reyonda sarılı turunculu bana bakıyodun al didinn beni kafamı kaldırıp etikte bakınca sesizce ve mağrur bişekilde ayrıldım yanından senin gözlerin doldu poşetimin içine atlıyıverecketin yada o acıklı sahnede heryer mandalina suyu olacaktı çok huzunludu cokkkkk
yutar yutar ikiside çirkin sarı marııı:44::44::44:yutar mı dersin?benziyolr hakketten....
onunda zamanı dolduuuyooo zatiiii yakında oda şutlanır sen merak etmeee
niye kaya ya fbı mı bakıyo kıs bizim asayiş berkemale nolduolmaz bizim kızçeyide şutlamaya kalkar malkar kk olarak ayaklanırız sonra fbı filan olaya el atar dünya karışır mazallah
haaaaa acıkla bakemmmmmandalinam hakketten,nickin niye ööle?hani nick bulamadın da tam da o sıra önünde mandalina mı vardı,yoksam en sevdiğin meyve filan mı?
sende kadının içene koydun kilon kadar taş yolladın hade hayrolsun :)senin geleceği görmen için geçmişe bakman yeterli flocke
benmiyim genç ruhumda bedenimde toprak kokuyor ya
baktım gördüm geldim o olayda kaynana birşey diyemeden ben aaa şunun tuzunu unuttum koyayım geleyim dedim ve süzüldüm yanından
giderkende otobüse bindi başladı ağlamaya indi bir daha aşağı sarıldı ağlıyor bu kadar üzülcen gitme ozaman dedim yok sevinçten dedi bende eee bu kadar seviniyorsan bir daha gelme ozaman dedim kadın şok tırıs otobüse bindi
kötüymüş istediğin zaman işin olduğu zaman değilde başkalarının isteğine göre izine çıkmak
bukonuda fransız kaldımmmmm:26::26::26:sende kadının içene koydun kilon kadar taş yolladın hade hayrolsun :)
bukonuda fransız kaldımmmmm:26::26::26:
mandalinam?nickinin çok felsefik bi hikayesi var herhalde,halen yazamadığına göre...
ona gelmiş kayınvalidesiiiikayınvalidesiyle uğraşıyoruzda şincik ondan dolayı öle
heyecanla bekliyos o vakit....önce meraklandırıp ondan sonra yazacak herhalde
nihata sordu herhalde o bi felsefik açıdan irdeleyecek ona göre cevap yazacaklar bizemandalinam?nickinin çok felsefik bi hikayesi var herhalde,halen yazamadığına göre...
coconihat mı?o gene bi köşede oturup ağlıyordur,mandalina ona bişey sorcek olsa,adam ağlamaktan konuşamaz ki!nihata sordu herhalde o bi felsefik açıdan irdeleyecek ona göre cevap yazacaklar bize
ona gelmiş kayınvalidesiiii
nihata sordu herhalde o bi felsefik açıdan irdeleyecek ona göre cevap yazacaklar bize
coconihat mı?o gene bi köşede oturup ağlıyordur,mandalina ona bişey sorcek olsa,adam ağlamaktan konuşamaz ki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?