- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
enem ayaklanmasınla birlikte kız çakinin gelinine dönüştü zati!sehpanın üstündeki örtünün ucundan tut çek!hoooop onunla birlikte çaylar da yere...
kız nediycem seninki willamın duüğününü gördümü çakinin gelini diyince aklıma geldienem ayaklanmasınla birlikte kız çakinin gelinine dönüştü zati!sehpanın üstündeki örtünün ucundan tut çek!hoooop onunla birlikte çaylar da yere...
enem ayaklanmasınla birlikte kız çakinin gelinine dönüştü zati!sehpanın üstündeki örtünün ucundan tut çek!hoooop onunla birlikte çaylar da yere...
hoşbulduk twoçeccikçok yoğundum amneinnn yemek bilem yiyemedim halaburcum hoş geldin bitosum özledik seni
görmemi?aciip bozuldu...kız nediycem seninki willamın duüğününü gördümü çakinin gelini diyince aklıma geldi
kıs mandalina seni gördüm gecennn ama çok pahalıydın alamdım gariiii seneye arttık İNŞALLAHhoşgeldin burcu özlettin kendini
ne dedi:18::18::18:görmemi?aciip bozuldu...
kıs ne biliim,bebekken çok ağlardı gram gülmezdi amma sayko gibi görünmedi gözüme...ama doğru,genlerde problem var çocuk napsın demi!flockem senin kızında zati normal sessiz sedasız olmasına imkan varmıki?
görmemi?aciip bozuldu...
gelinliği merak ettiydim gari,bu odasındayken açıp iki dakka bakiim dedim,meğer tam o sırada gelivermiş...baktı,gelini görünce davayı çaktı. 'alçak!'dedi odasına döndü gitti.gün boyu suratını sallandırdı...ne dedi:18::18::18:
kıs ne biliim,bebekken çok ağlardı gram gülmezdi amma sayko gibi görünmedi gözüme...ama doğru,genlerde problem var çocuk napsın demi!
baktım tüm kraliyetlere...hepsi ya kartlaşmış,ya çekik gözlü,ya da sarışın renkli gözlü değil!bi hollandanın prensleri var,hemide çocuklar daha...inandıramadım onların prens olduklarına!flock bildiğin böyle bir prens falan var mı?
herşeyi devletten bekleme mandalin birazcık oku araştır. hepte hazıra konulmazki peh peh bide genç olacaklar
yıl içersinde bunnarın bööle serpiştirilmiş izinleri var.yaz tatilinle birlikte birleşmiyo ne yazık ki.ya şimdi kullancak ya da izin yanacak....bööle bişey.şincik arabanın bakımı mı ne varmış,ona gitti de dalıverdim hemencik buraya
canım yaaa ama oda ilk aşk için daha mülayim bisecim yapsaydıkk sen ona kaya çilingiri göster bi bakalım benziyo nasılsagelinliği merak ettiydim gari,bu odasındayken açıp iki dakka bakiim dedim,meğer tam o sırada gelivermiş...baktı,gelini görünce davayı çaktı. 'alçak!'dedi odasına döndü gitti.gün boyu suratını sallandırdı...
kıs mandalina seni gördüm gecennn ama çok pahalıydın alamdım gariiii seneye arttık İNŞALLAH
:44::44::44:yutar mı dersin?benziyolr hakketten....canım yaaa ama oda ilk aşk için daha mülayim bisecim yapsaydıkk sen ona kaya çilingiri göster bi bakalım benziyo nasılsa
canım yaaa ama oda ilk aşk için daha mülayim bisecim yapsaydıkk sen ona kaya çilingiri göster bi bakalım benziyo nasılsa
gel gız gelllll canım çekti ne guzel duruyodun reyonda sarılı turunculu bana bakıyodun al didinn beni kafamı kaldırıp etikte bakınca sesizce ve mağrur bişekilde ayrıldım yanından senin gözlerin doldu poşetimin içine atlıyıverecketin yada o acıklı sahnede heryer mandalina suyu olacaktı çok huzunludu cokkkkküzülme burcu sana hayrıma gelirim
baktım tüm kraliyetlere...hepsi ya kartlaşmış,ya çekik gözlü,ya da sarışın renkli gözlü değil!bi hollandanın prensleri var,hemide çocuklar daha...inandıramadım onların prens olduklarına!
iş ona kalsın mandalinam,dövüp paketler nihatın adasına atarız onu....kayanın ferayesi ne olcak bizim kızçe sahiplilere bakmiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?