Ölümüne Geyik Topiği :-))

ne dedi:18::18::18:
gelinliği merak ettiydim gari,bu odasındayken açıp iki dakka bakiim dedim,meğer tam o sırada gelivermiş...baktı,gelini görünce davayı çaktı. 'alçak!'dedi odasına döndü gitti.gün boyu suratını sallandırdı...

kıs ne biliim,bebekken çok ağlardı gram gülmezdi amma sayko gibi görünmedi gözüme...ama doğru,genlerde problem var çocuk napsın demi!

annemde bana bakınca senin gibi inşallah bir kızın olur diyo kardeşim arkadan bağırıyor anne bu dünya ikincisini kaldıramaz diyo.

Son düzenleme:
flock bildiğin böyle bir prens falan var mı?
baktım tüm kraliyetlere...hepsi ya kartlaşmış,ya çekik gözlü,ya da sarışın renkli gözlü değil!bi hollandanın prensleri var,hemide çocuklar daha...inandıramadım onların prens olduklarına!

enem ayaklanmasınla birlikte kız çakinin gelinine dönüştü zati!sehpanın üstündeki örtünün ucundan tut çek!hoooop onunla birlikte çaylar da yere...

senin geleceği görmen için geçmişe bakman yeterli flocke

herşeyi devletten bekleme mandalin birazcık oku araştır. hepte hazıra konulmazki peh peh bide genç olacaklar

benmiyim genç ruhumda bedenimde toprak kokuyor ya
baktım gördüm geldim o olayda kaynana birşey diyemeden ben aaa şunun tuzunu unuttum koyayım geleyim dedim ve süzüldüm yanından

giderkende otobüse bindi başladı ağlamaya indi bir daha aşağı sarıldı ağlıyor bu kadar üzülcen gitme ozaman dedim yok sevinçten dedi bende eee bu kadar seviniyorsan bir daha gelme ozaman dedim kadın şok tırıs otobüse bindi

kötüymüş istediğin zaman işin olduğu zaman değilde başkalarının isteğine göre izine çıkmak

canım yaaa ama oda ilk aşk için daha mülayim bisecim yapsaydıkk sen ona kaya çilingiri göster bi bakalım benziyo nasılsa

üzülme burcu sana hayrıma gelirim
gel gız gelllll canım çekti ne guzel duruyodun reyonda sarılı turunculu bana bakıyodun al didinn beni kafamı kaldırıp etikte bakınca sesizce ve mağrur bişekilde ayrıldım yanından senin gözlerin doldu poşetimin içine atlıyıverecketin yada o acıklı sahnede heryer mandalina suyu olacaktı çok huzunludu cokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…