bol gıdaboyalı (kırmızı) lolipop şekerinin izi krem halıdan nası çıkar acep?:26:
mandalinam nerelerdesin?
ariel leke çıkarıcıyı denebol gıdaboyalı (kırmızı) lolipop şekerinin izi krem halıdan nası çıkar acep?:26:
görmiim diye bi de koltuk yanına atmış lolipopu....halıda zaten desen mesen kalmadı gari,kızım üzerine ek desen yapıp şeklini değiştirdi,suluboya,oyun hamuru ve tanımlayamadığım çıkmayan lekelerle!ne akla hizmet gidip krem rengi halı aldıysam!dediğin ne ki?marketlerde mi satılıyo?anway le çıkarıyorum ben bazen bulaşık deterjanı ile hemen müdahale edince çıkıyor ama benimde krem halımda bulunan çay lekesi olduğunu düşündüğüm tam ortadaki desenleri ne yaptıysam çıkaramadım umarım aynı kaderi paylaşmaz halılarımız
denicam artıkın...ne ediim???flocke her kafadan başka ses çıktı sen en iyisi hepsini sırayla dene elbet birinden biri çıkarır
görmiim diye bi de koltuk yanına atmış lolipopu....halıda zaten desen mesen kalmadı gari,kızım üzerine ek desen yapıp şeklini değiştirdi,suluboya,oyun hamuru ve tanımlayamadığım çıkmayan lekelerle!ne akla hizmet gidip krem rengi halı aldıysam!dediğin ne ki?marketlerde mi satılıyo?
fırsat buldukça dalıyom mandalinam,benim herüf izinli...bu yüsden çok giremiyom gündüzleri.söölenip duruyo sonna...evdeyim flocke sabahları uğruyorum sen yoksun burcu yok bazen two ile karşılaşıyorum bazen beynelle genelde onlarda olmuyor geldiğimde çok ıssızladı buralar korktum öcüler bastı hepinizzi götürdü diye
fırsat buldukça dalıyom mandalinam,benim herüf izinli...bu yüsden çok giremiyom gündüzleri.söölenip duruyo sonna...
kıs gezerken gözüme çarptıydı halı,bi önceki de oğlanın soyut çalışmasından dolayı göçmüştü artık.bu da o vakit bebekti daha,saksı gibi oturuyordu pusette...ne biliim bunun bööle sayko olacağını!halıyı gördüm eşime yalvardım alalım diye.o gerçi bana hatırlattı,bak dediydi,bu da büyüyecek dediydi amma velakin ben tikkat ederim dedim,bu sakin gibi dedim...cıks marketlerde değil avon gibi katologla satıyorlar
bir de koltuk altınamı atmış prens elinden kaçınca ne yaptığını bilememiş kızçen valla benim henüz veletlerim yok krem halı aldımda sen iki çocukla niye aldın krem halıyı neyse kızında üstünde sanatsal çalışmalar yaparak tek düzelikten seni kurtarıyor her gün değişik halı modelleri gibi düşün
evdeyim flocke sabahları uğruyorum sen yoksun burcu yok bazen two ile karşılaşıyorum bazen beynelle genelde onlarda olmuyor geldiğimde çok ıssızladı buralar korktum öcüler bastı hepinizzi götürdü diye
büyük dananın okulu nolcek peki?anam evde tüm gün olurmu alıp kocanı tatile filan gitseydiniz ya
kıs gezerken gözüme çarptıydı halı,bi önceki de oğlanın soyut çalışmasından dolayı göçmüştü artık.bu da o vakit bebekti daha,saksı gibi oturuyordu pusette...ne biliim bunun bööle sayko olacağını!halıyı gördüm eşime yalvardım alalım diye.o gerçi bana hatırlattı,bak dediydi,bu da büyüyecek dediydi amma velakin ben tikkat ederim dedim,bu sakin gibi dedim...bu halıyı istiyom,buna sahip olmak için böbreğimi bilem satarım dedim,sonunda aldı...şimdi de içim acıyo halıyı gördükçe!
sizin eve canavarlar misafir olmuyor herhalde. geçen bir baktım bana hediye gelen bebeğin saçını koparmış komşunun torunu. bebeğim kel kaldı.kıs gezerken gözüme çarptıydı halı,bi önceki de oğlanın soyut çalışmasından dolayı göçmüştü artık.bu da o vakit bebekti daha,saksı gibi oturuyordu pusette...ne biliim bunun bööle sayko olacağını!halıyı gördüm eşime yalvardım alalım diye.o gerçi bana hatırlattı,bak dediydi,bu da büyüyecek dediydi amma velakin ben tikkat ederim dedim,bu sakin gibi dedim...bu halıyı istiyom,buna sahip olmak için böbreğimi bilem satarım dedim,sonunda aldı...şimdi de içim acıyo halıyı gördükçe!
mandalin arkandan çok şey yazdık
büyük dananın okulu nolcek peki?
enem ayaklanmasınla birlikte kız çakinin gelinine dönüştü zati!sehpanın üstündeki örtünün ucundan tut çek!hoooop onunla birlikte çaylar da yere...atladığın bir nokta olmuş saksı gibi oturarark gördüğün kızçe senin kızın ne kadar daha oturmasını bekledinki
bende dedim niye kulaklarım yanıyo demek ondanmış ne yazdınız beynel
şurada okulun bitmesine ne kaldı rapor izin birşeyler olmazmı hem tatile gitmiycekseniz eşin niye izin aldıki
yıl içersinde bunnarın bööle serpiştirilmiş izinleri var.yaz tatilinle birlikte birleşmiyo ne yazık ki.ya şimdi kullancak ya da izin yanacak....bööle bişey.şincik arabanın bakımı mı ne varmış,ona gitti de dalıverdim hemencik burayaşurada okulun bitmesine ne kaldı rapor izin birşeyler olmazmı hem tatile gitmiycekseniz eşin niye izin aldıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?