Ölümüne Geyik Topiği :-))

görmiim diye bi de koltuk yanına atmış lolipopu....halıda zaten desen mesen kalmadı gari,kızım üzerine ek desen yapıp şeklini değiştirdi,suluboya,oyun hamuru ve tanımlayamadığım çıkmayan lekelerle!ne akla hizmet gidip krem rengi halı aldıysam!dediğin ne ki?marketlerde mi satılıyo?

cıks marketlerde değil avon gibi katologla satıyorlar

bir de koltuk altınamı atmış prens elinden kaçınca ne yaptığını bilememiş kızçen valla benim henüz veletlerim yok krem halı aldımda sen iki çocukla niye aldın krem halıyı neyse kızında üstünde sanatsal çalışmalar yaparak tek düzelikten seni kurtarıyor her gün değişik halı modelleri gibi düşün

fırsat buldukça dalıyom mandalinam,benim herüf izinli...bu yüsden çok giremiyom gündüzleri.söölenip duruyo sonna...

kıs gezerken gözüme çarptıydı halı,bi önceki de oğlanın soyut çalışmasından dolayı göçmüştü artık.bu da o vakit bebekti daha,saksı gibi oturuyordu pusette...ne biliim bunun bööle sayko olacağını!halıyı gördüm eşime yalvardım alalım diye.o gerçi bana hatırlattı,bak dediydi,bu da büyüyecek dediydi amma velakin ben tikkat ederim dedim,bu sakin gibi dedim...bu halıyı istiyom,buna sahip olmak için böbreğimi bilem satarım dedim,sonunda aldı...şimdi de içim acıyo halıyı gördükçe!

atladığın bir nokta olmuş saksı gibi oturarark gördüğün kızçe senin kızın ne kadar daha oturmasını bekledinki

sizin eve canavarlar misafir olmuyor herhalde. geçen bir baktım bana hediye gelen bebeğin saçını koparmış komşunun torunu. bebeğim kel kaldı. neyse halıyıda öyle kullancan artıkın. ama bulaşık deterjanı birçok lekeyi çıkarıyor. hı bide bunun arap sabunu olan vardı.

çok yoğundum amneinnn yemek bilem yiyemedim hala burcum hoş geldin bitosum özledik seni

atladığın bir nokta olmuş saksı gibi oturarark gördüğün kızçe senin kızın ne kadar daha oturmasını bekledinki
enem ayaklanmasınla birlikte kız çakinin gelinine dönüştü zati!sehpanın üstündeki örtünün ucundan tut çek!hoooop onunla birlikte çaylar da yere...

şurada okulun bitmesine ne kaldı rapor izin birşeyler olmazmı hem tatile gitmiycekseniz eşin niye izin aldıki
yıl içersinde bunnarın bööle serpiştirilmiş izinleri var.yaz tatilinle birlikte birleşmiyo ne yazık ki.ya şimdi kullancak ya da izin yanacak....bööle bişey.şincik arabanın bakımı mı ne varmış,ona gitti de dalıverdim hemencik buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…