Ölümüne Geyik Topiği :-))

canım benim hoş buldumm kötü değilim yaaaa ablamdan hatıra kalsın isstiyorum sadece
hangileri kızzz ben bile unutmuşumm.. hatıra işine gelince sende benim o kadar çok şeyim varki kitaplara kadar ohoooooo

yaklaş yaklaş kulağına söyleyeceğim bu bir sır
(emin ol kolay kızar ama çabuk effeder.)
benden küçük bir sır sen yinede kimseye söleme emi

aynen ölee kızarım ama çabuk affederimmm....

hangileri kızzz ben bile unutmuşumm.. hatıra işine gelince sende benim o kadar çok şeyim varki kitaplara kadar ohoooooo
aynen ölee kızarım ama çabuk affederimmm....

abaaammm benim bi simyacı bide martı jonathan livingston bende kalsın dimi onlar

bi yamukluktur gidiyo ya,neyse....hayırlısı diyelim......:44:

hade bekliyooomm gariii

abaaammm benim bi simyacı bide martı jonathan livingston bende kalsın dimi onlar

yaaaa onlar sendemiii :84:bende kime verdim diyodummm küfrü yicektin haaaa bilmeden benim için çok özel okitaplar bilmiyonmuuu çalışmaya başladığımda ilk kazandığım parayla almıştım onları bennn

şoktayımm en büyük darbeyi kardeşimden yemişim de habarım yokmuş simyacııımmmm benimm ahhhh ahhhh kime verdim ben onu diye nasıl söleniyodumm kendi kendime

banane banane vermicem işte banane banane :84::84::84::84::84::84::84:sölemesem bilmicektim bak yinede sölediim sanaa

şoktayımm en büyük darbeyi kardeşimden yemişim de habarım yokmuş simyacııımmmm benimm ahhhh ahhhh kime verdim ben onu diye nasıl söleniyodumm kendi kendime
arkana doğru kısık bi bakış atıp:'sen de mi kedicik!'de acıyla.....çarpmış işte paulo amcamın güzide eserini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…