kıs yağmurlu diye uyuslanıyos,çıkcez birazdan zati....burcu bunaldııııııııııııııııııııııııııııım!!!!hızlıca yazcam diye parmaklarıma düğüm gircek birasdan!!!!bende bende bendeeeee olmadı dilekçe yazak eşinin iş yerinee napıyonus butun gun evde ya
hııııı anladım gariii ama küçük flocke onları yalnız koymaz kı yok yaramazlık yapmıyolardırayy çok ayıp burcuumm sorulurmu şimdi eşi izne çıkmış bi hatunaa
flockem sen onu küçük flockeyle gezmeye yolla dicem ama havada bir ısınamadı getti...
tamam canım tamam nesse az kaldı gariii sabrettkıs yağmurlu diye uyuslanıyos,çıkcez birazdan zati....burcu bunaldııııııııııııııııııııııııııııım!!!!hızlıca yazcam diye parmaklarıma düğüm gircek birasdan!!!!
kelebeğim sen bilirsin hade bi tarif ver su bacına
iki çocuğum var ama bööle zamanlarda ve haftasonu 3oluyolar yaaaaa:84:tamam canım tamam nesse az kaldı gariii sabrett
ben susuz bisey istiyomm olmaz mıben köfteleri çanak şeklinde yapıp içine garnitür yada patates püresi dolduruyomm salçalı su yapıp fırında pişiriyom pişmesine yakın kaşarı üzerine rendeleyip az daha fırında tutuyoomm pilav yada makarnanım yanında servis ediyoomm
flockem sen biliyosundur kaşarlı köfteeeiki çocuğum var ama bööle zamanlarda ve haftasonu 3oluyolar yaaaaa:84:
hasanpaşa köftesi mi????flockem sen biliyosundur kaşarlı köfteee
amennnnn cok sıkıcı bı durum hadi siz ikeaya felan gidin ev urunleri alıp dıdserek vakit gecirirsiniz bı bakmışsın pzt olmusiki çocuğum var ama bööle zamanlarda ve haftasonu 3oluyolar yaaaaa:84:
hade bekliyooomm gariii
yaaaa onlar sendemiii :84:bende kime verdim diyodummm küfrü yicektin haaaa bilmedenbenim için çok özel okitaplar bilmiyonmuuu çalışmaya başladığımda ilk kazandığım parayla almıştım onları bennn
hasan veya mahmut farketmez kaşarlı ama susuz olsun mumkunsehasanpaşa köftesi mi????
bayılma smiley'si olsa keşkem............ikinci tarifim ise patatesleri küp küp doğrayıp hafif kızrtıyom köfteleride küçük ve yuvarlak yapıyom onlarıda hafif kızrtıyom sonra bunları borcamda birbirleriyle kaynaştırıp üzerlerinede kaşarı basıp fırına salıyoom...
bak görüyonmu birkaç kitabım daha eksik kişsel gelişim kitaplarımdan acaba az daha kurcalasam kedicikin kitaplığından çıkabilir mi?
nası güzel oluyomuuuikinci tarifim ise patatesleri küp küp doğrayıp hafif kızrtıyom köfteleride küçük ve yuvarlak yapıyom onlarıda hafif kızrtıyom sonra bunları borcamda birbirleriyle kaynaştırıp üzerlerinede kaşarı basıp fırına salıyoom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?