ya toplanın artıkın yaaa ........:84::84::84::84:
abaaammm benim bi simyacı bide martı jonathan livingston bende kalsın dimi onlar
bak görüyonmu birkaç kitabım daha eksik kişsel gelişim kitaplarımdan acaba az daha kurcalasam kedicikin kitaplığından çıkabilir mi?arkana doğru kısık bi bakış atıp:'sen de mi kedicik!'de acıyla.....çarpmış işte paulo amcamın güzide eserini
kebeleğim börtüm böceğim az işim varıd yettim gayri
ay simyacı çok güzel verme
kelebeğim geldi kurtardı benifaturaların arasında boğuluyodum
böle yaparım ben
simyacıyı 2 kere okudum ben,ilk okudugumda küçüktüm çok anlayamamıstım,ama 2. okudugumda muhteşem keyif vermişti
kıs diğerlerine de kaşla göz arasında bakıyom gari....zamanla yarışıyom şurda...hiç bi zaman pzt bu kadar çabuk olsun istememiştim....flockemmmmmm nirelere gittinn geneeeeee
bende tekrar okumak istiyommm amaaa
bende bende bendeeeee olmadı dilekçe yazak eşinin iş yerinee napıyonus butun gun evde yakıs diğerlerine de kaşla göz arasında bakıyom gari....zamanla yarışıyom şurda...hiç bi zaman pzt bu kadar çabuk olsun istememiştim....
kıs diğerlerine de kaşla göz arasında bakıyom gari....zamanla yarışıyom şurda...hiç bi zaman pzt bu kadar çabuk olsun istememiştim....
bende bende bendeeeee olmadı dilekçe yazak eşinin iş yerinee napıyonus butun gun evde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?