Ölümüne Geyik Topiği :-))

kıslar bana kaşarlı köftree tarifi verin anacım

ben iki türlü yapıommm biri tavada ama yağsız bide fırında yapıomm
bildiğimiz köfte harçalarıyla kıymayı yoğuruyorum ondan sonra kaşarı içine rendeliyorum tekrar yoğuruyorum onu yağsız teflon tafada pişiriyorum sonra domatesli sos yapıp köftenin üstüne koyuyorum

bide fırında yapıorumm yine köfte harçlarıyla yoğuruyorum köfteyi büyükçe yuvarladıktan sonra içinine bastırıp kaşık gibi yapıorum içinede patates püresini koyup üstüne kaşarı rendeliyorum borcama koyuyorum birazda salçalı su yapıorum fırında pişiriyorum

bende aynısını yazmışım aynı aileden çıktığımız nasılda belliii

size köfte tarifi veriyorum kaynanya diyorsunuz oğlun benim yaptığım köfteleri beğenmiyor sen daha güzel yapıyormuşsun (yalandan kim ölmüş söyledi desek )
kaynana yapıyor poşetliyor getiriyor dolaba koyuyor en az 10 pişirimlik hazırlıyor gerisi yağa atıp kızartmak

hasan veya mahmut farketmez kaşarlı ama susuz olsun mumkunse
o vakit köfte harcını yap,ceviz büyüklüğünde parçalar kopar,yuvarla elinde.ortasını parmağınla bastır bi parça kaşar koy borcama ya da bi tepsiye diz.üzerine cezvede erittiğin margarini az suyla karıştır,köftelerin üstüne gezdir.bunu fırına sür kaşar kızarana kadar pişir.ne var ki bunda???

bayıldım bu tarife mandalinam

yakalandım gari.çıkıyom genem.bi de sormuyo mu,kocalarınızı mı çekiştiriyonuz siz diye!aciip hararetli yazıyomuşum,mor çatıya başvurcakmış karım bana psikolojik baskı uyguluyo hakkımda nette konuşuyo diye...ne adam ya!

heee deseydin işimiz gücümüz sizi çekiştirmek zati.. bunlar zannediyo ki onlardan başka konuşacak şeyimiz yok - aslında öyle laf aramızda da çaktırmayın garii--

hade grşrz öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…