kıslar bana kaşarlı köftree tarifi verin anacım
hoş geldin nası getirdim ama siziiigeldim kepelekkkk
ikinci tarifim ise patatesleri küp küp doğrayıp hafif kızrtıyom köfteleride küçük ve yuvarlak yapıyom onlarıda hafif kızrtıyom sonra bunları borcamda birbirleriyle kaynaştırıp üzerlerinede kaşarı basıp fırına salıyoom...
evet katılıyorummmmbayılma smiley'si olsa keşkem............
hoş geldin nası getirdim ama siziii
bu susuz burcuummm
sattın hemen de beni beynelcan hani kitapları kimseye vermiyoduukk
ben köfteleri çanak şeklinde yapıp içine garnitür yada patates püresi dolduruyomm salçalı su yapıp fırında pişiriyom pişmesine yakın kaşarı üzerine rendeleyip az daha fırında tutuyoomm pilav yada makarnanım yanında servis ediyoomm
bende tekrar okumak istiyommm amaaa
bu son tarifte kaşarı rende yapıyosun dimi şekerimmmhoş geldin nası getirdim ama siziii
bu susuz burcuummm
biz çok seviyoruz benim eşim öle herşeyi kolay kolay beğenmeyen tiplerden ama bunu seviyooonası güzel oluyomuuu
cazibene kapıldım koştum geldim
o vakit köfte harcını yap,ceviz büyüklüğünde parçalar kopar,yuvarla elinde.ortasını parmağınla bastır bi parça kaşar koy borcama ya da bi tepsiye diz.üzerine cezvede erittiğin margarini az suyla karıştır,köftelerin üstüne gezdir.bunu fırına sür kaşar kızarana kadar pişir.ne var ki bunda???hasan veya mahmut farketmez kaşarlı ama susuz olsun mumkunse
size köfte tarifi veriyorum kaynanya diyorsunuz oğlun benim yaptığım köfteleri beğenmiyor sen daha güzel yapıyormuşsun (yalandan kim ölmüş söyledi desek)
kaynana yapıyor poşetliyor getiriyor dolaba koyuyor en az 10 pişirimlik hazırlıyor gerisi yağa atıp kızartmak
kitabı almak için akıl oyunları oynama yemezler benceeeee
ee kimin çıraklarıyızzzbende aynısını yazmışım aynı aileden çıktığımız nasılda belliii
gel tuğçem istediğin köfte olsun manisa izmir kaç dklık yol sankiCanımı çektirdiniz kaşarlı köfte möfte diyince
evet canım benim rende yapıyorummbu son tarifte kaşarı rende yapıyosun dimi şekerimmm
yakalandım gari.çıkıyom genem.bi de sormuyo mu,kocalarınızı mı çekiştiriyonuz siz diye!aciip hararetli yazıyomuşum,mor çatıya başvurcakmış karım bana psikolojik baskı uyguluyo hakkımda nette konuşuyo diye...ne adam ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?