Ölümüne Geyik Topiği :-))

165 Ben de çok et var kemik ağırlıgım fazla yok ondan 2 kilo bile alsam çok duruyo bende

bende 166 yım kız senin kadar olsam öpcem başıma koycamm fazla değildir sana ölee geliyodurr rejim değilde spor yap dün callanetics diye bişi buldum hergün 1 saat yapıosunn 19 saat sonra acayip sıkılaşıyosun evdede yapmak için video ve kitabını buldumm onu dene rejim yapacağına fıstığımm:124::124::124:

sana o kadar didim pilates yaparken kabuklu fıstıkları götürüyordun gel katıl diye dğünde de yidin artık beraber spor yapcez kaçamazsın

kızlar eşimin işi çıkmış bugün ollanı almak bana kaldı ben bi okula gidip gelecem beni bekleyin anaccııımmm

bir arastırayım onu kedicimn sıkıslassınlar istiom zati
kabuklar çöpe tatlım malesef en içi var ya orasını dörde bölüp atıyorsun

anladım kelebeğim sagol ben de denicem bunu ımm güzele benziyor

yanına domates biber közle bencede yada patatesi püresi olabilir yeni bir tarif var onu deneyebilirsin

patatesleri ince yuvarlak yuvarlar kesiyorsun az sütte haşlıyorsun sonra içine biraz tereyağ ve kaşar ekliyorsun çatalla yada ezme aparatı ile eziyosun blendır kullanma sakın sonra küçük bir tavanın içine çok az yağ teflon olursa daha iyi olur ve patateslerin yarısını koyup ıslattığın kaşığın arkası ile düzleştiriyorsun orada kızarıyor sonra onu yuvarlak bir tabağa alıp arasına tekrar kaşar istersen garnitür sosis küp doğranmış turşu da koyabilirsin sonra kalan patatese de aynı işlemi uygula ve malzemelerin üzerine kapat ...

sıcak ye üzerine mayonez ketçap dökebilirsin al sana ev yapımı kolay kumpirr....

He aynısını bizimki de diyodu, mor çatıdan sığınma talep etcekmiş..Ben de sığındığına değsin bari, çatıyla da renginiz uysun diye morartacak yer beğeniyodum üzerinde... Şimdi beni gıcık ettiğinde filan hemen küskün çocuk moduna geçip : hadi git yaz, yaz hadi, beni çekiştir, kocam böyle böyle yapıyo de, tanımadığım milyon tane kadına anlat beni filan diyo..Sanırım bi taraftan da korkuyo şöhretin ve reklamın kötüsünden.

tşk ederim canımmmmm benimmm ımmmm lezetliii bişiyyy

süperrsiniz ya

kelebeğim bir gün sana gelcem valla

bizim evin büyük şefi annemdir tuğçecimm asıl annemin yemekleri dahada lezzetlidir kendisi 20 dakka içinde 3 çeşit yemeği yapabilir accayipte lezzetlidirr şimdi yediklerimi vermeye çalışıyorum

20 dakikada 3 yemek mi ben de size katılabilir miyim,kardeş olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…