anaaaa 55 kilo diyor şuna bakın ya ben 102kiloyum
yok canım şakaanaaaa 55 kilo diyor şuna bakın ya ben 102kiloyum
165Ben de çok et var kemik ağırlıgım fazla yok ondan 2 kilo bile alsam çok duruyo bende
ımmmben de deneyim bunu kelebeğim yalnız enginarın içini atıyorsun dimi kabuklarını atıyor musun:44:
vayyyy yapalım spor guzel şeyyysana o kadar didim pilates yaparken kabuklu fıstıkları götürüyordun gel katıl diye dğünde de yidin artık beraber spor yapcez kaçamazsın
bir arastırayım onu kedicimn sıkıslassınlar istiom zatibende 166 yım kız senin kadar olsam öpcem başıma koycamm fazla değildir sana ölee geliyodurr rejim değilde spor yap dün callanetics diye bişi buldum hergün 1 saat yapıosunn 19 saat sonra acayip sıkılaşıyosun evdede yapmak için video ve kitabını buldumm onu dene rejim yapacağına fıstığımm:124::124::124:
kabuklar çöpe tatlım malesef en içi var ya orasını dörde bölüp atıyorsun
evet kelebeğimmmgarnitür için yorum bekliyorumkızlar eşimin işi çıkmış bugün ollanı almak bana kaldı ben bi okula gidip gelecem beni bekleyin anaccııımmm
evet kelebeğimmmgarnitür için yorum bekliyorum
yakalandım gari.çıkıyom genem.bi de sormuyo mu,kocalarınızı mı çekiştiriyonuz siz diye!aciip hararetli yazıyomuşum,mor çatıya başvurcakmış karım bana psikolojik baskı uyguluyo hakkımda nette konuşuyo diye...ne adam ya!
tşk ederim canımmmmm benimmm ımmmm lezetliii bişiyyyyanına domates biber közle bencede yada patatesi püresi olabilir yeni bir tarif var onu deneyebilirsin
patatesleri ince yuvarlak yuvarlar kesiyorsun az sütte haşlıyorsun sonra içine biraz tereyağ ve kaşar ekliyorsun çatalla yada ezme aparatı ile eziyosun blendır kullanma sakın sonra küçük bir tavanın içine çok az yağ teflon olursa daha iyi olur ve patateslerin yarısını koyup ıslattığın kaşığın arkası ile düzleştiriyorsun orada kızarıyor sonra onu yuvarlak bir tabağa alıp arasına tekrar kaşar istersen garnitür sosis küp doğranmış turşu da koyabilirsin sonra kalan patatese de aynı işlemi uygula ve malzemelerin üzerine kapat ...
sıcak ye üzerine mayonez ketçap dökebilirsin al sana ev yapımı kolay kumpirr....
He aynısını bizimki de diyodu, mor çatıdan sığınma talep etcekmiş..Ben de sığındığına değsin bari, çatıyla da renginiz uysun diye morartacak yer beğeniyodum üzerinde... Şimdi beni gıcık ettiğinde filan hemen küskün çocuk moduna geçip : hadi git yaz, yaz hadi, beni çekiştir, kocam böyle böyle yapıyo de, tanımadığım milyon tane kadına anlat beni filan diyo..Sanırım bi taraftan da korkuyo şöhretin ve reklamın kötüsünden.
yanına domates biber közle bencede yada patatesi püresi olabilir yeni bir tarif var onu deneyebilirsin
patatesleri ince yuvarlak yuvarlar kesiyorsun az sütte haşlıyorsun sonra içine biraz tereyağ ve kaşar ekliyorsun çatalla yada ezme aparatı ile eziyosun blendır kullanma sakın sonra küçük bir tavanın içine çok az yağ teflon olursa daha iyi olur ve patateslerin yarısını koyup ıslattığın kaşığın arkası ile düzleştiriyorsun orada kızarıyor sonra onu yuvarlak bir tabağa alıp arasına tekrar kaşar istersen garnitür sosis küp doğranmış turşu da koyabilirsin sonra kalan patatese de aynı işlemi uygula ve malzemelerin üzerine kapat ...
sıcak ye üzerine mayonez ketçap dökebilirsin al sana ev yapımı kolay kumpirr....
kelebeğim bir gün sana gelcem valla
bizim evin büyük şefi annemdir tuğçecimm asıl annemin yemekleri dahada lezzetlidir kendisi 20 dakka içinde 3 çeşit yemeği yapabilir accayipte lezzetlidirrşimdi yediklerimi vermeye çalışıyorum
kelebeğim bir gün sana gelcem valla
gel kız gel beklerim
bu son tarif biraz benim uydurmam birkaç tarifi birleştirip eşimi kobay olarak kullandım ama sonuç süperrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?