Ölümüne Geyik Topiği :-))

ben burdayımmm söyle bakalım kitap ne oldu meshur oldukmuuuuuuuu
enem canom....görüşmeyeli çok oldu.bebiş nası???kitabı sorma gari,22 martta gönderdim heç ses çıkmadı.absürt mü bulundu ne???:26:
olsun,bunu da yaptım dediim bişey daha kattım hayatıma

enem canom....görüşmeyeli çok oldu.bebiş nası???kitabı sorma gari,22 martta gönderdim heç ses çıkmadı.absürt mü bulundu ne???:26:
olsun,bunu da yaptım dediim bişey daha kattım hayatıma

evet ya çok oldu görüşmeyeli bebiş çok iyi oglumuz olacak allahın iziniyle valla bende kitap çıktı alamadım sandıydım 3 hafta önce kitapçıdaydım aradım hattaa kesin çıkmıştır diye

evet ya çok oldu görüşmeyeli bebiş çok iyi oglumuz olacak allahın iziniyle valla bende kitap çıktı alamadım sandıydım 3 hafta önce kitapçıdaydım aradım hattaa kesin çıkmıştır diye
sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah...kıs ben ümidi kestim kitaptan,laf aramızda bestseller olacağını da beklemiyodum aslında...ama çıkar çıkmaz kitabın baş kahramanlarına özelden haber verecektim gari...neysa,kısmette yokmuş...

süpersin....kitap cikmadan ünlendi.. eh bu da bir ilk flocke
cocugunu da saglikla kucagina alirsin insallah canom14

Son düzenleme:
Günaydın can, naber fıstıkcan :)))

Çirkin olsun benim olsun.... Kafası güzel adam olsun ... of of benim olsun

Sabah neşesiii

Son düzenleme:
bana biri bu işi annatsın..........:84:bu kadar komplike olmamalı bu yaaaaaaaa:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…