Ölümüne Geyik Topiği :-))

sıra kocalara gelmedi geyik çevirilcek okadar konu varki rahat olsun hala günahları onda

hiç birşey yapasım yok goncama diyim çok hastayım gelirken birşeyler al açıktım yapacak alim yok ühühü alsın gelsin

pazartesi badana boya yapılacak ve ben hala burda geziyom işler beni bekliyoo ama heççç yapasım yookk

aşk olsun flockem az cok böle bişiy yapılacgını tahmın ediyodum ama bi fikrinizi alıyım didydim

akşama sana gelem barii benim kocam bugünn arkadaşlarıyla dışarıda yemek yicekmişşş gıcıkkk ben diyetteyim yaaa inadına yapııoooo:95::95:

kelebeğim ya acaba patates yapmasam çünkü yanına pilav düşünüyorum köfteleri biraz buyukce yapsam hafif kızartsam sonra uzerine kasar dilim koyup fırınlasam olurmu su felan koymadan nedersin

akşama sana gelem barii benim kocam bugünn arkadaşlarıyla dışarıda yemek yicekmişşş gıcıkkk ben diyetteyim yaaa inadına yapııoooo:95::95:

sende mi kedicim ekmek yemiyorum artıkın azalttım yemeği de 55ten 49a inmek istiyorum yoksa kalçam kocaman gözüküyor

enginar dolması mı kelebeğim ben de istiyorumm

yok dolmasını yapamam yetmez çünkü üç tenecik aldımm zeytinyağlı tavuklu yapayım diyomm

ışınlanma icat olsa ii olcak dimi bacıımm

kelebeğim ya acaba patates yapmasam çünkü yanına pilav düşünüyorum köfteleri biraz buyukce yapsam hafif kızartsam sonra uzerine kasar dilim koyup fırınlasam olurmu su felan koymadan nedersin

olur tabi niye olmasın.. zati patatesler yanında garnitür gibi düşün küçük küçük ya ama dediğin gibi de yapıyom ben güzel oluyooo

Son düzenleme:
o nasıl yapılıo kelebeğim:44: hiç yemedim ben

tavukları küçük küçük doğrayıp kavuruyosun sonra saoğanları onlarda kavrulduktan sonra 1 kaşık kadar un koyuyorsun onuda pembeleştiriyorsun sonra enginarları atıp çok az su ekliyorsun bu kadar nefis ötesi oluyooo

ımmm ben de deneyim bunu kelebeğim yalnız enginarın içini atıyorsun dimi kabuklarını atıyor musun:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…