niye yannızsın?goncagülün nerde???iyiyim canım nolsunnn oturuyom tek başıma :97::97: sen nasılsınnnn
ya evet,bazen eşim çocukları alır şööle bi tur atiim der onlarla,alışık olmadığımdan olsa gerek,ne edeceğimi şaşırıyorum sevinçten!banyo mu yapsam,kitap mı okusam,ya da şu ulu kumandanın hakimi olmayı mı oynasam şaşıyom...resmen noldum delisi oluyom!!!!
yannız olmak bazen gerçekten çok güsel oluyo...
boşver gari,değişik bişey yap...evi zaten hep topluyon.yannız kalmanın keyfini çıkar bence...şu anda güzel güzel oturuyommm kendime salata yaptım yedimm evi toplamadımm güzel güzell keyfime bakıomda kalıp toparlasammı diye düşünüyorum şimdii
stres atmışsın topiğimde...
komşu vakası yaşayanlar kervanındasın anlaşılan...
benim yaşadığım bi travma var ööle,hatta buraya yeni üye olduğum vakit ilk açtığım konuydu,okumuşsundur belkim 'benim komşum daha arıza diyenler' diye bi topic.okumadıysan gir bak bi gari,insanların başına ne gibi arızalar gelmiş...hem gülüyn hem de başına gelmiş gibi sinir oluyon...
önlemini almazsan kapıyla birlikte içeri giriyorlar sonna kedicik,tecrübeyle sabit bu!hani sırf ayıp olmasın diye görüşüyorsan bi an önce mesafeni koy,sonna benim gibi buraya dehşet anılarını yazarsın!!!bide şöle bişi var ben memleketten uzaktayım hani kapımı sürekli çalan biri yok yaa saat 5 -6 gibi çalar onda da eşim gelir biliyorum yaa korkuyorumda birden böleee kapı çalınca
emin ol,eğer seninki bununla sınırlıysa,okuduktan sonna ona bambaşka gözlerle bakmaya başlarsın!!!bi bakiim bakalımmm halime şükretmem gerekenler vardırr
emin ol,eğer seninki bununla sınırlıysa,okuduktan sonna ona bambaşka gözlerle bakmaya başlarsın!!!
bizde de bi fincan kahve ile başladı sonra da kovulmaya kadar gitti olay...umarım sizde olaylar bu kadar arapsaçına dönmez!!!ben kimseylen hemen kaynaşamam öleee bi kaç defa kahve içmeye geldii okadar daha yeniyiz burda diee pek atlayamıyo olabilir dahaaa ne kadar burdayız allah kerimm evide başka yere taşınmam herhalde bakalımm uyaracağım hadde gelirse nazik bi dille uyarırımm:76::76::76::76:
bizde de bi fincan kahve ile başladı sonra da kovulmaya kadar gitti olay...umarım sizde olaylar bu kadar arapsaçına dönmez!!!
inşallah,valla sana o topiğe bakmanı tavsiye ederim....en azından olayların gidişatına göre önlem alırsın..dönmez inş. :26::26::26::26:
o gittikten sonraki komşum çok ii biri çıktı,yannız bu vatandaş üzerimde nası bi hasar bıraktıysa,yeni gelene paranoyakça bi yaklaşımda bulundum...haliyle o da bana tuhaf gözüyle bakarak uzak durmaya çalıştı....sonradan anca düzgün bi komşuluk ilişkisi gelişti....bir çırpıda okudum hepsinii canımm şimdilik o vaziyette değilim inş o vaziyete gelmeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?