Ölümüne Geyik Topiği :-))

uyudular... büyük zati gelir gelmez ,ufaklıkta dolanırken uyudu kaldı çok yoruldular bugün biz evde iş yaptık onlar yorulduu

bu hafta öyle bişey olsa ne iyi olur çocuklarla nası badana yapılcak çok merak ediyommmm

hoş gelmişsin hevukk

bu arada senin çocuklar yavru kaz gibi paçandan ayrılmıyolarki ayrılsalarr küçüklüğü bile göndersenn keşkeee

hee diyom zati bi üçüncüsü olsa ona dolancak paça yok ikiside bi bacağımdan çekiştiriyoo en büyüğü de zati biliyon beşe bölünsem yetişemem onların isteklerine ama ben hala bu kadar harakete nası kilo alıyomm onuda ben anlamıyoom

Hoşbulduk şekerim kız sen ogün bugündür burdamısın Goncagülün gelmedimi hala benimki geldii helikopter almış kendine arkadaşıda arabaa evde film izlediler yarın oynamaya gideceklermişş..
Çay verdim onlara sonra saat ilerledi süt verdimm aman benim pıtırcıklarım sütünüzü için yarınn büyümüş olur koca şeylerle oynarsınız diye
Arkadaşı diyokii abii hevuk delirdimii beke olmayınca

neyse kuzu ben yatıyommm yarından itibaren uzun bi hafta olacak inş.. sende dinlenmek nasip oluurr inş..
sabah babi gelince şu alışverişi halledelim öğlene kadar olunca hemen kargoya veriliyomuşş

Son düzenleme:

Tekmi büyüttün hep yanında kaldıysalar öyle oluyoo kaynanan yanında olaydıı yada başka yakın birilerii böyle olmazlardı..Anneme gittimmii 4 kişi yatıyoz eşim karşı koltukta yatıyo Keşke yakın biri olsa çok yardımı olurduu ben geliiyiimm yanına gidesim var buralardan başımı alıp...

evet canikom burdayımm saldım çayıra arada ayrı takılıyozz iyi oluyoo ay bende çok severim oyuncakları oyuncak görünce bi durup bakıorummm içim gidiyo barbi bebeklere hatta geçenlerde bi bebek gördüm 40 liraydı alamam dedi ağlıiiiicaktımmmm

hevukk-cann sende burdaymışsın kuzu ama ben gidiyomm sonna görüşürük artıkınn...

neyse kuzu ben yatıyommm yarından itibaren uzun bi hafta olacak inş.. sende dinlenmek nasip oluurr inş..
sabah babi gelince şu alışverişi halledelim öğlene kadar olunca hemen kargoya veriliyomuşş

Kız kelebek küstünmü benle hadi barışak yapma etme Kedimeri çekil aramızdan o benim abılam...

Kız bunlar öyle değilkii adam kafası uçurur 500 lira vermiiş öbürüde araba almışş oda 500 deliler ya 3.helikopterii Ay ben bieler yapım diye ugraşıyom..Ben bekarken ne severdim odam kocaa civ civ atılar bebeklerle doluydu sonra bunaldıım dagıttım şimdi sevmiyorum eşim dans eden kedi almış o var bi onun oyuncakları bide eve gelen veletler için almışş eşim onunkilere dokunmasınlar diye..Ben yollıyım kız sana bayılırım hediye vermeye...

yok tatluum ya hepisiciği anne kayınanne elti görümce burda bi kardaş uzklarda ama bunlar benim yapışık kenelerimm ayrılmıyolar üstümdenn yaralı kene bunlar yararlıı

Kız kelebek küstünmü benle hadi barışak yapma etme Kedimeri çekil aramızdan o benim abılam...

ben sana küsermiyim heççç aşkolsun gelsene kız ne güzel olur

yok kız ablamın veletleri inanki sümüklü böcekk gibiler teşbihte hata olmasınnn bi gün büyük velet 3 bilemedin 4 yaşlarındaydı annemde kalcakmışş bizde inandıkk getirdik annemle ben o zaman evlenmediydim daha saat 12 ye kadar oyalandık 12 oldu anneme gitçem ben tutturdu neyse sakinleeştirdik uyuttuk saat 3 buçuk 4 gibi uyandıı annee anne başladı ağlamaya o saatte çok sevdiği bi çizgi film vardı küçük deniz kızı sabah 7 ye kadar onu izlettik o saatten sonra bayıldı sabah ablam geldi aldı yani ben o riski bi daha göze alamam :87::87:

kime çekmişler acabaa

Valla hiç gözümü kırpmaz gelirdim ama eşimin tükkanı burda gidemiyoz biryere..
BEBEKKEN KENDİNDEN BİR PARÇA SANIYOLARMIŞŞ ANALARINI BEBİŞLER O YÜZDEN AYRILMAK İSTEMİYORLARMIŞŞ..BİZİMKİLER 7 24 ANNEMDE ONLAR BEBK DEĞİL ZATEN O SIFATTA DEĞİLLER CANAVARLAR

ikimizinde ablası olur canikommm paylaşabilürüm yanee

benimde peluşlar çok vardı bende dağıttım onlarıda bu gördüğüm bebek deniz kızıydı bide kolyesine basınca şarkısını sölüyodu bende çok severim küçük deniz kızını ondan yani almam dedi ama bende çocuk olsun diye bakıom ona oyuncak alırız ben oynarım önceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…