bu lafına bitiyorum hevuk-can!
hee diyom zati bi üçüncüsü olsa ona dolancak paça yok ikiside bi bacağımdan çekiştiriyoo en büyüğü de zati biliyon beşe bölünsem yetişemem onların isteklerine ama ben hala bu kadar harakete nası kilo alıyomm onuda ben anlamıyoom
neyse kuzu ben yatıyommm yarından itibaren uzun bi hafta olacak inş.. sende dinlenmek nasip oluurr inş..
sabah babi gelince şu alışverişi halledelim öğlene kadar olunca hemen kargoya veriliyomuşş
evet canikom burdayımm saldım çayıra arada ayrı takılıyozz iyi oluyooay bende çok severim oyuncakları oyuncak görünce bi durup bakıorummm içim gidiyo barbi bebeklere hatta geçenlerde bi bebek gördüm 40 liraydı alamam dedi ağlıiiiicaktımmmm
Tekmi büyüttün hep yanında kaldıysalar öyle oluyoo kaynanan yanında olaydıı yada başka yakın birilerii böyle olmazlardı..Anneme gittimmii 4 kişi yatıyoz eşim karşı koltukta yatıyoKeşke yakın biri olsa çok yardımı olurduu ben geliiyiimm yanına gidesim var buralardan başımı alıp...
Kız kelebek küstünmü benlehadi barışak yapma etme Kedimeri çekil aramızdan o benim abılam...
Tekmi büyüttün hep yanında kaldıysalar öyle oluyoo kaynanan yanında olaydıı yada başka yakın birilerii böyle olmazlardı..Anneme gittimmii 4 kişi yatıyoz eşim karşı koltukta yatıyoKeşke yakın biri olsa çok yardımı olurduu ben geliiyiimm yanına gidesim var buralardan başımı alıp...
yok kız ablamın veletleri inanki sümüklü böcekk gibiler teşbihte hata olmasınnn bi gün büyük velet 3 bilemedin 4 yaşlarındaydı annemde kalcakmışş bizde inandıkk getirdik annemle ben o zaman evlenmediydim daha saat 12 ye kadar oyalandık 12 oldu anneme gitçem ben tutturdu neyse sakinleeştirdik uyuttuk saat 3 buçuk 4 gibi uyandıı annee anne başladı ağlamaya o saatte çok sevdiği bi çizgi film vardı küçük deniz kızı sabah 7 ye kadar onu izlettik o saatten sonra bayıldı sabah ablam geldi aldıyani ben o riski bi daha göze alamam :87::87:
Kız kelebek küstünmü benlehadi barışak yapma etme Kedimeri çekil aramızdan o benim abılam...
Kız bunlar öyle değilkii adam kafası uçurur 500 lira vermiiş öbürüde araba almışş oda 500 deliler ya 3.helikopterii Ay ben bieler yapım diye ugraşıyom..Ben bekarken ne severdim odam kocaa civ civ atılar bebeklerle doluydu sonra bunaldıım dagıttım şimdi sevmiyorum eşim dans eden kedi almış o var bi onun oyuncakları bide eve gelen veletler için almışş eşim onunkilere dokunmasınlar diye..Ben yollıyım kız sana bayılırım hediye vermeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?