Ölümüne Geyik Topiği :-))

adam bitti bitti resmen!!!
ki ben bunu hergün yaşıyorum,hemi de sabahtan akşama kadar!!!

ehh annlamıyolaarr kii nolcak çocuk bakmada diolar bizimkinlen pazarlık ediyoz şimdiden yardım etceksin bakmakta bazen geceleri sen kalkcaksın falan filaann oooo geççen onları dio banaa ben gider oturma odasında yatarım siz anne çocuk naparsanız yaparsınız dioo

hıııı yatar emin ol...ufacık tefecik doğyolar emme allah bi ses veriyo mübarek,değil salondan duyulması,üst alt ve yan komşun senle birlikte uyanıyolar resmen!eşim arabada dahi yatma planları kurduğu zamanlarını hatırlarım...

hele bi yat diorum ben bu çocuğu blendırda yapmadım kii o çocuk seninde çocuğun olcek en az benim kadar sorumlusun sende akşam eve gelince hanimişde hanimiş yapıp kenarıya çekilirsen görüşürüz senle diorum bakalım ama evdeki hesap çarşıya uymaz allah o zamanları göstersin inşş o zaman görücezz bakalım :82::82::82::82:

aynen öyle,şimdi ne derseniz aslında boşuna konuşuyorsunuz,hele bi gelsin,o zaman göreceksin o size değil siz ona göre hayatınızı şekillendireceksiniz.
eşim hiç unutmam derdi ki,daha çıkarken;bir gün olur da kızım olursa,onun saçlarını ben tarayacağım...onunla ben alışverişe çıkacağım.gel gör ki kızı oldu lakin sinirli bi cüce çıkıverdi ortaya!
banyodan çıkar,eşim elinde fırçayla bekler,yazık işte ukde kaldı adamın içindekızım tip bi bakış atar sonna:'taratmicam saçımı sana,git yaaa!'der.
şunu hiç birimiz kabul edemiyos işte,onların da bi yapısı var...

senin küçüklüğü şu alçak lafını duyduktan sonra hastayım yanii heycanlan bekliyorum yeni maceralarını benim adam uzun soluklu hayaller kurmazz hiç o konuda çok kızarım ama yapcek bişi yok olsun görürüz olsun bakarızz

İyi geceler kızlar :) geçerken ugramak istedim.

aaaaa benim cüce bi tene valla,onda ne laflar var bi bilsen.en beğendiğim lafı da 'senin kaşlarını yırtarım!'
bunu parkta bi kıza söylemişti de önce şok olmuştum sonna da kopmuştum...
mizacı arıza,niye böyle bilmiyorum...doğduğundan beri hep ters ters bakar!

umarım siz de en kısa zamanda bu yorucu ama güzel duyguyu yaşarsınız...ve hevuk-can da ööle...

İyi geceler kızlar :) geçerken ugramak istedim.

hoşgeldinnn canımmm iyi yapmışsınnn

sormaa onu okuduğumda baya bi kopmuştum benimki noluyooo dedi anlattım oda koptuu aslında kızınlan tanışmak isterimm mesleğimiz gereği çocuklarla iç içeyizz yaa seninkinide tanımak isterimm

umarım siz de en kısa zamanda bu yorucu ama güzel duyguyu yaşarsınız...ve hevuk-can da ööle...

inşş canımm rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın...
geçenlerde öğrt bi arkadaş anlatırken duydum öldüm gülmekten beslenme saatinde herkes yemeğini yerken bu çocuk arkadaşlarıyla konuşuyomuş o yüzden yemeğini yemiyomuşş öğretmenide demişki konuşmayıp yemeğini yersen çabuk bitirirsin demiş. neyse bu olay geçtikten bi 5 -10 dakika sonra çocuk hala tabağındakini bitirmemiş şekilde oturuyomuş. öğretmeni tekrar sormuş niye yemeğini yemiyosun diye çocuk aynen cevabı yapıştırmış " içimden konuştuğum için yemeğimi yiyemiyorum" diye öğretmen o anda şok biz duyunca bizde resmen şok bu yeni nesil veletler hakkaten inanılmazzzz

sormaa onu okuduğumda baya bi kopmuştum benimki noluyooo dedi anlattım oda koptuu aslında kızınlan tanışmak isterimm mesleğimiz gereği çocuklarla iç içeyizz yaa seninkinide tanımak isterimm
anasınıfı öğretmeni falan mı mesleğin?valla benimki bu sene yazılacak okula ama ordan sürekli şikayet gelcek diye endişelenmiyo değilim hani...asidir çünkü aynı zamanda.öğretmenleri şimdi boya yapces der bizimki bana ne otur kendin yap diyebilir...yapar yane beklerim ondan...

evet canım okul öncesi öğrt. okuyorum inş benim son senem bu sene 1 sene vekil öğrt. 3 senede stajer öğrt. yaptığım için böle olaylarla çok karşılaştım. valla anlattığına göre yapabilir ama iyi bi öğrt. karşılaşırsanız problem olmaz inş

çaresiz kaldığımda sana danışırım o vakit...

hayatta hiçbirşey için geç değildir tatlımm hede gelde iki muhabbet edekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…