Ölümüne Geyik Topiği :-))

benim ve pcnin şarzı bitiyoo yarın alarım artık ifadenizi hade öptüüm canlarr..

Benim ablamın çocuklarıda öylee Annesiz kalmazlar nazları ona geçiyoo Bende o hatayı birkere yaptım gece 2 de babası geldi aldıı
Bide velet diyokii amcamları annemii sizi çok özledim sanki işkence yaptık

aynı aynıı o sabah annesini gördü ya nasıl salya sümük ağlıyoo sanki dövdük annecimm ben seni çok seviyom çok özledim diyeee veleete bak yaaa sanki 40 yıl göstermedik annesine o gece ablamı aradıkta eniştem gelip almadı gidemem valla dedi

oğlanı okula eşimi de işe şutladım,kaynanam da uyanamadı accuk keyfini çıkariim dedim...sana da günaydın tuğçem....

iyi etmişsın flockem bu arada anneler günün kutlu olsun flockem,dün göremedim söyleyemedim bugun söyleyim didim

iyi etmişsın flockem bu arada anneler günün kutlu olsun flockem,dün göremedim söyleyemedim bugun söyleyim didim
teşekkür ederim tuğçem,dün senin memleketindeydim genem...fellik fellik gezdik gari...aklımdan geçtin,acep bu kız nirede diye.
güsel teyzeme ne aldın bakem,nası mutlu ettin onu?

teşekkür ederim tuğçem,dün senin memleketindeydim genem...fellik fellik gezdik gari...aklımdan geçtin,acep bu kız nirede diye.
güsel teyzeme ne aldın bakem,nası mutlu ettin onu?

ohh iyi etmişsin flockem dün hava çok güzeldi burda nevresim,pike takımı aldım beğendi çok,o mutlu olunca ben daha cok sevindim vala

ohh iyi etmişsin flockem dün hava çok güzeldi burda nevresim,pike takımı aldım beğendi çok,o mutlu olunca ben daha cok sevindim vala
beğendiklerini görünce insan daha da bi mutlu oluyo valla....oğlum kendi parasını biriktirip bana maket bi yelkenli almış bi de saksıda menekşe.gerçi çocuk daha menekşeyi veremeden kaynanam atladı anne sana çiçek aldım bak dedi...beleşçiiii!

ben şincik kocişşe kahvaltısını yaptırıp göndereyim gelcem anacıım bekleyiin beni ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…