kime çekmişler acabaa
yok kız ablamın veletleri inanki sümüklü böcekk gibiler teşbihte hata olmasınnn bi gün büyük velet 3 bilemedin 4 yaşlarındaydı annemde kalcakmışş bizde inandıkk getirdik annemle ben o zaman evlenmediydim daha saat 12 ye kadar oyalandık 12 oldu anneme gitçem ben tutturdu neyse sakinleeştirdik uyuttuk saat 3 buçuk 4 gibi uyandıı annee anne başladı ağlamaya o saatte çok sevdiği bi çizgi film vardı küçük deniz kızı sabah 7 ye kadar onu izlettik o saatten sonra bayıldı sabah ablam geldi aldıyani ben o riski bi daha göze alamam :87::87:
benim ve pcnin şarzı bitiyoo yarın alarım artık ifadenizi hade öptüüm canlarr..
Benim ablamın çocuklarıda öylee Annesiz kalmazlar nazları ona geçiyoo Bende o hatayı birkere yaptım gece 2 de babası geldi aldıı
Bide velet diyokii amcamları annemii sizi çok özledim sanki işkence yaptık
oğlanı okula eşimi de işe şutladım,kaynanam da uyanamadı accuk keyfini çıkariim dedim...sana da günaydın tuğçem....gnaydınn canlarımmnasılsınız bakem waww flockem kavustuk gari erkencisin
oğlanı okula eşimi de işe şutladım,kaynanam da uyanamadı accuk keyfini çıkariim dedim...sana da günaydın tuğçem....
teşekkür ederim tuğçem,dün senin memleketindeydim genem...fellik fellik gezdik gari...iyi etmişsın flockembu arada anneler günün kutlu olsun flockem,dün göremedim söyleyemedim bugun söyleyim didim
teşekkür ederim tuğçem,dün senin memleketindeydim genem...fellik fellik gezdik gari...aklımdan geçtin,acep bu kız nirede diye.
güsel teyzeme ne aldın bakem,nası mutlu ettin onu?
günaydınlar horantaaaaa
fllockem:82::82::82:
sweddy
two-chem
ve mandalinammm
günaydıııın
beğendiklerini görünce insan daha da bi mutlu oluyo valla....oğlum kendi parasını biriktirip bana maket bi yelkenli almış bi de saksıda menekşe.gerçi çocuk daha menekşeyi veremeden kaynanam atladı anne sana çiçek aldım bak dedi...beleşçiiii!ohh iyi etmişsin flockem dün hava çok güzeldi burdanevresim,pike takımı aldım beğendi çok,o mutlu olunca ben daha cok sevindim vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?