Ölümüne Geyik Topiği :-))

aman öğrenmesin boşver,sonna paranoya takılıyolar,benim hakkımda mı konuşuyon...beni çekiştiriyon demi gibi...

yok benimki böle yazışmaya karşı nereden biliyomuşum kadın olduklarını falan da filan ona kalsa herkes erkekk

işte büyük sorunda orda.kayınbabamın adının anlamı karayılanmış bunu sebep olarak gösterebilirim gerçek niyeti anlatsam kesin silmez

ne karayılanmı adı ne kı kayınbabanın merak ettim

öyle işte evet bu dediklerini dilekçeme yazmalıyım bide şu sorun var para bulmam lazım masraflıymış zannımca.
ne alaka?neye göre masraf olcak?
tabii avukat tutacaksan o ayrı,ama kendin halledeceksen,pek bi masrafı olmaması lazım....dosya pul zart zurt parası hariç...

kelebeğim köfteyi dun yapmak nasip oldu misss oldu misss

beğendiğine sevindim tatlımm afiyet bal şeker olsunnn
sen sor alışkınım tarif vermeye sanada veririm garii
arkadaşlar diyo zati yemek blogu aç diye hatta bir arkadaş sen çorbacı aç diyo bana bazen düşünmüyo değilim ama ..

gerçi kelin ilacı olsa önce kendi başına sürermiş ya,neyse!ben sankim kendi adliye işimi halledebilmiş gibi sana hakimi nası ikna edebileceğine dair tüyo veriyom!
ben ilk defa adliyeye gidecem flockem sen bu konuda tecrübelisin sen tüo vermeye devam et
o ismin o anlama geldiğinden eminmisin canım bari iki ism koysaydın keşke
arapça anlamı zaten 2 isimli kayra da yazılı nüfusda
sweedy'nin duruşmasına dalarmışım:durun...önce benim abimin varlığını kabul edin,sonna sweedy'nin oğluşuna dönersiniz..
:86::86::86:
ya bugunn ve dunden beri basım acayıppp ağrıyo bide kırgınlık var uzerimde

grip olcana bence:83:

ben ilk defa adliyeye gidecem flockem sen bu konuda tecrübelisin sen tüo vermeye devam et

arapça anlamı zaten 2 isimli kayra da yazılı nüfusda

:86::86::86:

grip olcana bence:83:
galiba bende ole hissediyorumm..ben o ismi biliyorum anlamı baskaydı oyuzden dedim eee kayra da yazılısya oburunu heç kullanma olsun bitsin

Son düzenleme:
dimi yani hatta abartıp yedi sulasınde olmayan ısmı koyacaksınnnn ayyyyy
valla kayınvalidem iidir hoştur o bilem ben hamileyken denemesini yapmıştır,efenim rüyasında mihriban ismini görmüş.
hııııııııı diip geçmiştim sadece...kayınpederim de gizem'i beğenirmiş.hı-hı ile kalmıştı olay sadece....

flockem acaba laptopu götürsen canlı bağlantı kursan abicağızınla hakimede aha buda benim abim deyip gözüne soksan olmamııı
sonra da hakim der nirden bilem senin abin olduğunu sende canlı dna testi yaptırırsın nette

gerçi kendi kafama göre yaptım hani sana didim ya köfteyi yapıp kasar koysam fırınlasam olurmu diye sende olur didin ole yaptım sonra içine biber attım fırınladım pek güzel oldu ama bide sebin o pataeslıyı denycem hem kumpiri hemde patates köfte kasarlı onu ac valla ben hergun senden tarif bkarım

ben fotoğraf albümünü düşünmüştüm,hakimle oturup kenarda tek tek aile fertlerini tanıtırkene...

galiba bende ole hissediyorumm..ben o ismi biliyorum anlamı baskaydı oyuzden dedim eee kayra da yazılısya oburunu heç kullanma olsun bitsin

evet başka anlamıda var ama ben bu anlamınıda duyunca çok şaşırdımilk başta bende öyle düşünüyordum sonrasında kaynanamla tartıştık alay eder gibi davrandı oğlumun ismiyle birazda o yüzden

ben fotoğraf albümünü düşünmüştüm,hakimle oturup kenarda tek tek aile fertlerini tanıtırkene...

sonnada fotoğrafların çekiliş hikayelerini anlatırsın arada abinin fırlamalıklarını ve sana yaptığı eziyetleri anlatırsan kesin inanır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…