bende araya girer bu ısım değiştirlemez derimmmsweedy'nin duruşmasına dalarmışım:durun...önce benim abimin varlığını kabul edin,sonna sweedy'nin oğluşuna dönersiniz..
aman öğrenmesin boşver,sonna paranoya takılıyolar,benim hakkımda mı konuşuyon...beni çekiştiriyon demi gibi...
işte büyük sorunda orda.kayınbabamın adının anlamı karayılanmış bunu sebep olarak gösterebilirim gerçek niyeti anlatsam kesin silmez
ne alaka?neye göre masraf olcak?öyle işte evet bu dediklerini dilekçeme yazmalıyım bide şu sorun var para bulmam lazım masraflıymış zannımca.
haaa pek yarandın canımmmm ahh yanımda olsanda su kafana 2 tane vursam akılsız diyeeeeyaranacam sanmıştım ne bilim burcum kıymeti olur samıştım
kelebeğim köfteyi dun yapmak nasip oldu misss oldu misssyok benimki böle yazışmaya karşı nereden biliyomuşum kadın olduklarını falan da filan ona kalsa herkes erkekk
nekarayılanmı adı ne kı kayınbabanın merak ettim
ah be sweedy sen ne ettin ööle???yaranacam sanmıştım ne bilim burcum kıymeti olur samıştım
dimi yani hatta abartıp yedi sulasınde olmayan ısmı koyacaksınnnn ayyyyyah be sweedy sen ne ettin ööle???
kelebeğim köfteyi dun yapmak nasip oldu misss oldu misss
ben ilk defa adliyeye gidecem flockem sen bu konuda tecrübelisin sen tüo vermeye devam etgerçi kelin ilacı olsa önce kendi başına sürermiş ya,neyse!ben sankim kendi adliye işimi halledebilmiş gibi sana hakimi nası ikna edebileceğine dair tüyo veriyom!
arapça anlamı zaten 2 isimli kayra da yazılı nüfusdao ismin o anlama geldiğinden eminmisin canım bari iki ism koysaydın keşke
:86::86::86:sweedy'nin duruşmasına dalarmışım:durun...önce benim abimin varlığını kabul edin,sonna sweedy'nin oğluşuna dönersiniz..
ya bugunn ve dunden beri basım acayıppp ağrıyo bide kırgınlık var uzerimde
flockem sen nettin bu arada bu abini ispatlama konusundaah be sweedy sen ne ettin ööle???
galiba bende ole hissediyorumm..ben o ismi biliyorum anlamı baskaydı oyuzden dedim eee kayra da yazılısya oburunu heç kullanma olsun bitsinben ilk defa adliyeye gidecem flockem sen bu konuda tecrübelisin sen tüo vermeye devam et
arapça anlamı zaten 2 isimli kayra da yazılı nüfusda
:86::86::86:
grip olcana bence:83:
ah be sweedy sen ne ettin ööle???
valla kayınvalidem iidir hoştur o bilem ben hamileyken denemesini yapmıştır,efenim rüyasında mihriban ismini görmüş.dimi yani hatta abartıp yedi sulasınde olmayan ısmı koyacaksınnnn ayyyyy
valla gelsin ispatlasın kendini,yaza kadar yattı bu olay.flockem sen nettin bu arada bu abini ispatlama konusunda
gerçi kendi kafama göre yaptım hani sana didim ya köfteyi yapıp kasar koysam fırınlasam olurmu diye sende olur didin ole yaptım sonra içine biber attım fırınladım pek güzel oldu ama bide sebin o pataeslıyı denycem hem kumpiri hemde patates köfte kasarlı onu ac valla ben hergun senden tarif bkarımbeğendiğine sevindim tatlımm afiyet bal şeker olsunnn
sen sor alışkınım tarif vermeye sanada veririm garii
arkadaşlar diyo zati yemek blogu aç diye hatta bir arkadaş sen çorbacı aç diyo bana bazen düşünmüyo değilim ama ..
ben fotoğraf albümünü düşünmüştüm,hakimle oturup kenarda tek tek aile fertlerini tanıtırkene...flockem acaba laptopu götürsen canlı bağlantı kursan abicağızınla hakimede aha buda benim abim deyip gözüne soksan olmamııı
sonra da hakim der nirden bilem senin abin olduğunu sende canlı dna testi yaptırırsın nette
galiba bende ole hissediyorumm..ben o ismi biliyorum anlamı baskaydı oyuzden dedim eee kayra da yazılısya oburunu heç kullanma olsun bitsin
ben fotoğraf albümünü düşünmüştüm,hakimle oturup kenarda tek tek aile fertlerini tanıtırkene...
yokkk en iyi ornek canlı sperm örneğiben fotoğraf albümünü düşünmüştüm,hakimle oturup kenarda tek tek aile fertlerini tanıtırkene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?