Ölümüne Geyik Topiği :-))

kaynanatörüne sööle,kayra öz be öz türk ismidir.anlamı iyi niyettir.tarihçesi en az 3000yıldır.arapların bi ...tövbe daha konuşmiim ben!

swewdy küstümm bana cvp vermiyon heç kayınbabanın ismi ne bacumm merak ettik heralde niye benim hislerimle oynuyoonnn

sansını baya zorlamış seninki eee sonunde ne oldu ismi

kaynanatörüne sööle,kayra öz be öz türk ismidir.anlamı iyi niyettir.tarihçesi en az 3000yıldır.arapların bi ...tövbe daha konuşmiim ben!

neyiyle alay etmişşş
ağzını yaya yaya okulda bunu mu kullancak dedi
swewdy küstümm bana cvp vermiyon heç kayınbabanın ismi ne bacumm merak ettik heralde niye benim hislerimle oynuyoonnn

mesajını görmedim kelebaam ''kazım''

benim eşimde ilk oğlanda deneme yapmıştı babasının adını koyma noktasında aslında benimde aklımdan geçiyordu hem benim hem onun babasının adını koymak ama herkes laf sokunca vazgeçtik neymişde kayınpederimin ismini koymam yakışık alırmış yok ayıp edermişim koymazsam falan da filan herkes söleyince ben de inadına koymadım dedimki hazır değilim babamın adını koymaya --bu arada ikimizin de babası yokk -- neyse razı oldu allahtan ama ikincide oğlan olunca koyduk dedelerin ismini ama olsun ilkinde koymadım ya herkese inat ay ne fenayım dimii

kelebek senin o avatardaki kelebegin dötünden aşkmı cıkıyooo

he her bi yerimden aşk çıkıyo gari aşk kelebeğiyim ben aşkkk

ağzını yaya yaya okulda bunu mu kullancak dedi

mesajını görmedim kelebaam ''kazım''

yok canım kendi kocasının adıyla dalga geçecek kadar dangalak değildir herhalde...
aaa kazım isminin o anlama geldiğini bilmiyodumm

sen nirden biliyon burcum?
çok muhalefet olma bakem,resim konusunda zti bize fake attın sabıkalısın,unutmadık hala!!!

hıhh biz gösterelim resmimizi sen bizi fakele olmaz böleeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…