kaynanatörüne sööle,kayra öz be öz türk ismidir.anlamı iyi niyettir.tarihçesi en az 3000yıldır.arapların bi ...tövbe daha konuşmiim ben!evet başka anlamıda var ama ben bu anlamınıda duyunca çok şaşırdımilk başta bende öyle düşünüyordum sonrasında kaynanamla tartıştık alay eder gibi davrandı oğlumun ismiyle birazda o yüzden
neyiyle alay etmişşşevet başka anlamıda var ama ben bu anlamınıda duyunca çok şaşırdımilk başta bende öyle düşünüyordum sonrasında kaynanamla tartıştık alay eder gibi davrandı oğlumun ismiyle birazda o yüzden
evet başka anlamıda var ama ben bu anlamınıda duyunca çok şaşırdımilk başta bende öyle düşünüyordum sonrasında kaynanamla tartıştık alay eder gibi davrandı oğlumun ismiyle birazda o yüzden
kıs bi de babamın mezarını mı açtırayım şincik....!yokkk en iyi ornek canlı sperm örneği
sansını baya zorlamış seninki eee sonunde ne oldu ismivalla kayınvalidem iidir hoştur o bilem ben hamileyken denemesini yapmıştır,efenim rüyasında mihriban ismini görmüş.
hııııııııı diip geçmiştim sadece...kayınpederim de gizem'i beğenirmiş.hı-hı ile kalmıştı olay sadece....
söleme swedyyyy çatlasın bu gacilerrrrray sinirlerim bozuldu gene
kelebek senin o avatardaki kelebegin dötünden aşkmı cıkıyoooswewdy küstümm bana cvp vermiyon heç kayınbabanın ismi ne bacumm merak ettik heralde niye benim hislerimle oynuyoonnn
kaynanatörüne sööle,kayra öz be öz türk ismidir.anlamı iyi niyettir.tarihçesi en az 3000yıldır.arapların bi ...tövbe daha konuşmiim ben!
ağzını yaya yaya okulda bunu mu kullancak dedineyiyle alay etmişşş
swewdy küstümm bana cvp vermiyon heç kayınbabanın ismi ne bacumm merak ettik heralde niye benim hislerimle oynuyoonnn
sen nirden biliyon burcum?söleme swedyyyy çatlasın bu gacilerrrrr
kaynanan eşinin adıyla dalga gecti dimi
ağzını yaya yaya okulda bunu mu kullancak dedi
mesajını görmedim kelebaam ''kazım''
kelebek senin o avatardaki kelebegin dötünden aşkmı cıkıyooo
kaynanan eşinin adıyla dalga gecti dimi
cehaletin sınırı yoktur boşver gari,takma kafana.her ikisiylede geçr gibi yaptı ama kayramı bastıra bastıra söyledi.
kelebek senin o avatardaki kelebegin dötünden aşkmı cıkıyooo
ağzını yaya yaya okulda bunu mu kullancak dedi
mesajını görmedim kelebaam ''kazım''
sen nirden biliyon burcum?
çok muhalefet olma bakem,resim konusunda zti bize fake attın sabıkalısın,unutmadık hala!!!
ben bilirmmmmm resim konusunda yuklenmiyo napımm gecen ugrastım okdadr kabul etmedisen nirden biliyon burcum?
çok muhalefet olma bakem,resim konusunda zti bize fake attın sabıkalısın,unutmadık hala!!!
Günaydın Twocwm...kızlarr arada geliyom gari,işler çok yogun bugün:26:
Bende gördüm ama söyleyişne bayıldım...koptuuuuuuuuuuum
iyide kayrada ne varmış gayet guzel ve modernnnher ikisiylede geçr gibi yaptı ama kayramı bastıra bastıra söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?