günaydın sweedy'm....günaydınlar horantaaaaa
beğendiklerini görünce insan daha da bi mutlu oluyo valla....oğlum kendi parasını biriktirip bana maket bi yelkenli almış bi de saksıda menekşe.gerçi çocuk daha menekşeyi veremeden kaynanam atladı anne sana çiçek aldım bak dedi...beleşçiiii!
inşallah olur be tuğçem ama çok fena yoruyo söyliim bak.bence sen şööle sakince bişey filan dile.bayıldım ya senin kaynana gibi istiom ben de olursa inşallah ilerde
parolam günaydın.seni sabah burada görmek ni güselloo masallah burasi dolmus bugün.. günaydin herkese
inşallah olur be tuğçem ama çok fena yoruyo söyliim bak.bence sen şööle sakince bişey filan dile.
çitten miii?tüh be,bakamadım ki herüfümden dolayı.niye dövdü???naparsınız bakem nihatı dövmüş ya pascalcıkk
günaydın sweedy'm....iyileşti mi oğluşun hepten???
ya bunlar 2 gundur atışıyorlardı zatii gecen gunden yarışdan sonra bırbırlerine girdiler tam olarak vurma sahnesini göstermediler ama pascal diskalifiye oldu nihat bey de diyokı felsefi açıdan bu kadınlar pascalın basını yedi diyo halbukı pascal ustune gidip dövmek için peşinden koşunca nasıl korktu benmbeyaz olduçitten miii?tüh be,bakamadım ki herüfümden dolayı.niye dövdü???
oy kıyamam,nası acıyodur şimdiiileşti flockem de 2. dişimizde çıktı sanırım şimdi üstten geliyo bazen huysyuzlaşıyo
swedyım sen naptın bebişin adını değiştirbildin mi?iileşti flockem de 2. dişimizde çıktı sanırım şimdi üstten geliyo bazen huysyuzlaşıyo
altına da etmiştir de çaktırmamıştır o,pascal onu buldozer gibi ezer be!ya bunlar 2 gundur atışıyorlardı zatii gecen gunden yarışdan sonra bırbırlerine girdiler tam olarak vurma sahnesini göstermediler ama pascal diskalifiye oldu nihat bey de diyokı felsefi açıdan bu kadınlar pascalın basını yedi diyo halbukı pascal ustune gidip dövmek için peşinden koşunca nasıl korktu benmbeyaz oldu
ya bunlar 2 gundur atışıyorlardı zatii gecen gunden yarışdan sonra bırbırlerine girdiler tam olarak vurma sahnesini göstermediler ama pascal diskalifiye oldu nihat bey de diyokı felsefi açıdan bu kadınlar pascalın basını yedi diyo halbukı pascal ustune gidip dövmek için peşinden koşunca nasıl korktu benmbeyaz oldu
ne etti asena???nihatın üstüne bi uçan tekme savurdu kibide asena neydi öyle bence bilerekten yaptı. makyajsız bibülent abladan korkardım rüyamda görsem bide asenadan korkacam gari
büyünce sorar zaar hesabını ne dicem sabah baba diyerekten uyanıyo sıpa nasıl sinirleniyom anne demiyo bi türlüoy kıyamam,nası acıyodur şimdi...çocuk isyan etmesin de ne etsin ya,saçı ve pipisi kesildi,acısı cabası derken bi de diş belası çıktı başına!
swedyım sen naptın bebişin adını değiştirbildin mi?
ne etti asena???
kıs ben izleyemiyom,benim herüf takmış bi büyüka'ya gidiyo!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?