Ölümüne Geyik Topiği :-))

bayıldım ya senin kaynana gibi istiom ben de olursa inşallah ilerde

çitten miii?tüh be,bakamadım ki herüfümden dolayı.niye dövdü???
ya bunlar 2 gundur atışıyorlardı zatii gecen gunden yarışdan sonra bırbırlerine girdiler tam olarak vurma sahnesini göstermediler ama pascal diskalifiye oldu nihat bey de diyokı felsefi açıdan bu kadınlar pascalın basını yedi diyo halbukı pascal ustune gidip dövmek için peşinden koşunca nasıl korktu benmbeyaz oldu

iileşti flockem de 2. dişimizde çıktı sanırım şimdi üstten geliyo bazen huysyuzlaşıyo
oy kıyamam,nası acıyodur şimdi...çocuk isyan etmesin de ne etsin ya,saçı ve pipisi kesildi,acısı cabası derken bi de diş belası çıktı başına!

altına da etmiştir de çaktırmamıştır o,pascal onu buldozer gibi ezer be!

nihatın üstüne bi uçan tekme savurdu ki bide asena neydi öyle bence bilerekten yaptı. makyajsız bibülent abladan korkardım rüyamda görsem bide asenadan korkacam gari

nihatın üstüne bi uçan tekme savurdu ki bide asena neydi öyle bence bilerekten yaptı. makyajsız bibülent abladan korkardım rüyamda görsem bide asenadan korkacam gari
ne etti asena???
kıs ben izleyemiyom,benim herüf takmış bi büyüka'ya gidiyo!

oy kıyamam,nası acıyodur şimdi...çocuk isyan etmesin de ne etsin ya,saçı ve pipisi kesildi,acısı cabası derken bi de diş belası çıktı başına!
büyünce sorar zaar hesabını ne dicem sabah baba diyerekten uyanıyo sıpa nasıl sinirleniyom anne demiyo bi türlü
swedyım sen naptın bebişin adını değiştirbildin mi?

bi türlü adliyeye gidemiyom kuzum bi gitsem

enem sweedy!adını da mı değiştiriyon çocuğun???sonna niye tepki koyuyo diyon!niye değiştiriyon hayırdır?yannış filan mı yazıldı adı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…