Ölümüne Geyik Topiği :-))

enem sweedy!adını da mı değiştiriyon çocuğun???sonna niye tepki koyuyo diyon!niye değiştiriyon hayırdır?yannış filan mı yazıldı adı?

konu şöle flockem oğlan doğmadan önce ben kayınbabamı çok seviyordum onun adınıda yazdırdım nüfusa sonra oğlan doğunca bazı sorunlar yaşadık bu yüzden onu sildirmeyi istiyorum

konu şöle flockem oğlan doğmadan önce ben kayınbabamı çok seviyordum onun adınıda yazdırdım nüfusa sonra oğlan doğunca bazı sorunlar yaşadık bu yüzden onu sildirmeyi istiyorum
iyicene düşündün mü bunu sweedy'm?daha büyük olaylara gebe olmasın bu konu,eşin ne düşünüyor bu konuda?gerçi adliyeye başvuracak kadar ilerlemişse konu razı olmuş demektir ya....
hayırlısı o vakit,tez zamanda halledersin inşallah.

ben geldiiiiiim kociş gitmedi daha ama hazırlanıyo bende arada bakıyom sizee pc açık neden açık bu diyo bende kedicikten haber bekliyom diyoom
bi anlasa geyik yaptığımııı

eşim şiddetle karşı çıkmakta ailesine söyledim kendi ağızlarıylada onay aldım zaten bozuldular ama haklı olduğum için bi sorun yaratmaz zannımca

ben geldiiiiiim kociş gitmedi daha ama hazırlanıyo bende arada bakıyom sizee pc açık neden açık bu diyo bende kedicikten haber bekliyom diyoom
bi anlasa geyik yaptığımııı
aman öğrenmesin boşver,sonna paranoya takılıyolar,benim hakkımda mı konuşuyon...beni çekiştiriyon demi gibi...

eşim şiddetle karşı çıkmakta ailesine söyledim kendi ağızlarıylada onay aldım zaten bozuldular ama haklı olduğum için bi sorun yaratmaz zannımca
inşallah be sweedy'm,sonnadan işi sinir harbine çevirmeyeceklerse sorun yok o zaman.gerekçe olarak ne suncan hakimin önüne?bildiğim kadarıyla isim değiştirmek pek bi zahmetli iş...

inşallah be sweedy'm,sonnadan işi sinir harbine çevirmeyeceklerse sorun yok o zaman.gerekçe olarak ne suncan hakimin önüne?bildiğim kadarıyla isim değiştirmek pek bi zahmetli iş...

işte büyük sorunda orda.kayınbabamın adının anlamı karayılanmış bunu sebep olarak gösterebilirim gerçek niyeti anlatsam kesin silmez

işte büyük sorunda orda.kayınbabamın adının anlamı karayılanmış bunu sebep olarak gösterebilirim gerçek niyeti anlatsam kesin silmez
o nası bi isim ya???ama evet bununla hakimi ikna edersin.anlamını farklı biliyordum araştırınca bu çıktı psikolojik olarak beni inanılmaz rahatsız ediyo,ileride çocuğumu da rahatsız edeceğine inanıyorum diye....

gerçi kelin ilacı olsa önce kendi başına sürermiş ya,neyse!ben sankim kendi adliye işimi halledebilmiş gibi sana hakimi nası ikna edebileceğine dair tüyo veriyom!

öyle işte evet bu dediklerini dilekçeme yazmalıyım bide şu sorun var para bulmam lazım masraflıymış zannımca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…